Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Radeloos was ik had iedere dag pijn aan mijn zenuwen van mijn tanden mijn tandhalzen liggen bloot door terug trekkend tandvlees alles al geprobeerd zelfs mijn tandarts wist het niet meer Toen zag ik... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik heb Pullpy mogen uitproberen en ben echt positief verrast. Mijn tandvlees is een stuk rustiger geworden sinds ik het gebruik en mijn tanden voelen schoner aan en lijken ook witter. Wat voor mi... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik gebruik Pullpy nog maar kort, maar zie nu al verschil! Mijn tandvlees voelt duidelijk gezonder en minder gevoelig aan, en mijn mond voelt de hele dag door frisser. Vooral dat rustige gevoel aan mij... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

De smaak is subtiel en verfrissend. Een blend van verschillende oliën met o.a. muntolie, heerlijk. Mijn mond voelde na ieder gebruik heel schoon. De bijbehorende tandenborstel is superfijn en za... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de cosmética
  2. Serviço de branqueamento de dentes

Pullpy is een innovatieve mondverzorgingsoplossing die traditionele Ayurvedische wijsheid combineert met moderne wetenschap. Onze COCO-MUNT Pulling Oil is gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten, verrijkt met 8 essentiële oliën en vitamines D3, E en K2. Het verwijdert bacteriën, tandplak en gifstoffen, versterkt tandvlees, en zorgt voor wittere tanden en een langdurige frisse adem – zonder schadelijke chemicaliën. Pullpy staat voor effectieve mondgezondheid en duurzaamheid, met producten die veilig zijn voor jou én de planeet.

Informações de contacto

4,3

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

87 opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente leva mais de um mês para responder

Classificada 5 em 5 estrelas

Pullpy heeft echt alles veranderd!

Pullpy heeft echt alles veranderd voor mij!
Men tanden zijn zo wit geworden echt amazing aanrader!

26 de dezembro de 2024

Resposta da Pullpy

Hiii Darya! Wat een fantastisch bericht om te lezen! Het is geweldig om te horen dat je zo’n groot verschil merkt en dat je tanden nu zo wit zijn. 💜

Laten we eerlijk zijn: een witte lach geeft je toch net dat extra beetje zelfvertrouwen. Geniet van je prachtige resultaat!

Team Pullpy💜

DIT WAS EEN CADEAU!

Heb dit als cadeau gekregen. Normaal schrijf ik geen reviews maar ik dacht dit bedrijf moet er sws 1 krijgen. Niet normaal!

3 de dezembro de 2024

Resposta da Pullpy

Hiii Ayman! Wat een ontzettend leuk cadeau om te krijgen! En wat een eer dat je speciaal voor ons de moeite neemt om deze review te schrijven. Ontzettend bedankt voor je mooie woorden! 💜

Laten we eerlijk zijn: een gezonde lach is eigenlijk het mooiste cadeau dat je kunt krijgen (of geven!). Geniet van je nieuwe routine!

Team Pullpy💜

Zeer tevreden!

Zeer tevreden, na paar keer gebruik al significante verbetering gezien. Ik blijf dit gebruiken. Ook snel geleverd.

22 de dezembro de 2024

Resposta da Pullpy

Super om te horen dat je zo tevreden bent! 💜 Geweldig dat je al zo snel verbetering merkt. Bedankt voor je fijne feedback, dat maakt onze dag helemaal goed! 😊

Classificada 1 em 5 estrelas

Leveren maar de helft

Duo pack besteld bij Pullpy, maar 1 fles gekregen. Reageren niet of traag op emails. Nu 2 weken geleden dat mijn bestelling binnen was maar ik heb nog steeds geen oplossing. Advies: koop je product ergens anders.

@pullpy

Reageren jullie nu echt 6 maanden later pas? Ik heb op deze manier geen oplossing meer nodig.

Ineens krijg ik een mail van Trustpilot dat deze review illegale of schadelijke inhoud zou hebben, dat deze dus door iemand gerapporteerd is. Trustpilot gaf aan dat de review aan al de richtlijnen voldoet en dus online blijft staan.

Wat een toeval? Na 6 maanden een reactie van Pullpy en gelijktijdig is de review gerapporteerd voor schadelijke of illegale inhoud.

21 de junho de 2024

Resposta da Pullpy

Bedankt voor je feedback. We hebben onlangs ons account op Trustpilot geclaimd en zagen dat jouw review hier als een van de eerste is geplaatst. We begrijpen dat dit een vervelende ervaring voor je is geweest, en dat is absoluut niet de standaard waar Pullpy voor staat.

Uit onze records blijkt dat we je zes maanden geleden meerdere keren hebben geprobeerd te bereiken via e-mail om dit op te lossen. Het lijkt erop dat we toen geen reactie hebben ontvangen. Mocht dit toch niet kloppen, dan horen we het graag. Ons doel is altijd om iedere klant tevreden te stellen.

Kun je ons alstublieft een e-mail sturen naar support@pullpy.nl met je ordernummer? Ons team staat klaar om dit direct voor je op te lossen en ervoor te zorgen dat je bestelling naar wens wordt afgerond.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak en bedankt voor je geduld.

Team Pullpy 💜

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.