Det hele er bare gået glat igennem. Det eneste jeg gerne ville have vidst på forhånd, da jeg tænker i har mange handler, specielt fra Tyskland at man sådan set er meget heldig, hvis man kan få e... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Havde i længere tid prøvet at finde hoved og hale i nedvejnings regler for nyere biler, og både FDM og Motorstyrelsen var ikke til megen hjælp, tværtimod.. Jeg havde egentlig opgivet at købe bi... Ver mais
A empresa respondeu
Bedre hjælp findes ikke, jeg er desværre ny i import / frikøb af firmabiler og derved også afgifter. QuickImport er fantastisk til både vejledning og hurtig behandling af ens problematik !! Kan ikke... Ver mais
A empresa respondeu
Ansøgning torsdag fyraften, svar fredag formiddag. 14 dage efter lavede jeg en overførsel tirsdag aften, senere fik jeg bekræftet at det var modtaget og nummerpladen til min MC var frigivet, så jeg... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informações de contacto
Kirkebjerg Allé 88, 2. sal, 2605, Brøndby, Dinamarca
- 71994747
- kontakt@quickimport.dk
- www.quickimport.dk
Generel god kundeservice og hurtig…
Generel god kundeservice og hurtig respons. Man skal være lidt opmærksom på vejledning ved indregistrering af bil som ikke er fra EU/EØS

Meget høflig
Meget høflig, kundeorienteret. Jeg nåede det ikke til tiden, det var ikke noget problem, fik en uge extra

De har bare styr på det med afgift
De har bare styr på det med afgift
De hjalp mig med en gammel Porsche
Gennem ført professionelle
Fuld tilfreds med forløbet 🤩🤩🤩🤩🤩

Hurtig og god service
Meget hurtig og god service. Kan varmt anbefale at bruge firmaet.

Top Prof og venlig service
Quickimport gør det super let at hente en bil hjem fra udlandet

Lynhurtig ekspedering af sagen
Lynhurtig ekspedering af sagen, kan varmt anbefales.

Quick and smoothly
Quickimport always reacted very quickly to my emails. The process went very smoothly. I had Danish number plates within 2 hours.

Resposta da QuickImport.dk
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.