Heel aardig en vriendelijke verkoper. Goed advies over bekleden van de trap. Mochten de staal van bekleding mee naar huis nemen. Kregen een offerte uitgeschreven op een A4. Niet mee naar huis gekregen... Ver mais

Leia as opiniões dos outros
We kwamen de winkel binnen met vage plannen over de slaapkamervloer, goede voorlichting en het helder afwegen van voors en tegens van verschillende opties zorgden dat we naar huis reden om te meten en... Ver mais
Als langjarige klant zijn wij wederom zeer plezierig en kundig geholpen, deze keer door Tobias. Rustig, vriendelijk en met veel kennis en advies. Zeer tevreden !
Mandy van Roobol in Gouda heeft mij uitstekend geholpen bij het maken van de juiste keuzes. Ze gaf deskundig en eerlijk advies over zowel de hordeur als de pvc vloer, en dacht echt met mij mee. Dankzi... Ver mais
Informações sobre a empresa
- Loja de artigos domésticos
- Loja de cortinas
- Loja de pisos
- Loja de tapetes
- Loja de cortinas e persianas
- Fornecedor de pisos de madeira e laminados
Als specialist in vloeren en raambekleding onderscheid Roobol zich in het leveren van maatwerk, want elke klant is anders en elke woonwens is uniek. Bij Roobol ontmoet je enthousiaste adviseurs die je het beste advies geven en vakkundige monteurs die je vloer plaatsen en raamdecoratie voor je ophangen. Onze missie? Jou super blij maken met het mooiste interieur. Hoewel we oog hebben voor elk detail, kan er in het leveren van maatwerk ook wel eens iets niet goed gaan. Natuurlijk proberen we dat altijd te voorkomen, maar als het dan toch mis gaat, lossen we het graag voor je op. Dit doen we met een enthousiast serviceteam. Zij staan iedere werkdag voor je klaar en kun je bereiken via 0180-644644.
Informações de contacto
Donk 3, 2991LE, Barendrecht, Holanda
- 0180-644644
- info@roobol.com
- www.roobol.com

Plan gratis je Advies aan Huis afspraak!
Respondeu a 86% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
We werden vriendelijk en vakkundig…
We werden vriendelijk en vakkundig geholpen. Bij de bekeken gordijnstoffen werd goed uitleg gegeven.
Werkorder is heel transparant.

Resposta da Roobol
We hebben goed advies gehad
We hebben goed advies gehad. Wel jammer dat door een rekenfout de offerte zo'n 200 euro hoger uitviel

Aandacht en meedenken
Er werd de tijd voor me genomen en de medewerker dacht met me mee. Dat gold ook voor zijn collega. Prima ervaring!

Resposta da Roobol
Goed en vriendelijk geholpen en advies…
Goed en vriendelijk geholpen en advies Goed.

Resposta da Roobol
Een deskundige en ook aardige…
Een deskundige en ook aardige medewerker (mag ook andersom) die ons goed informeerde en ook goed meedacht.

Eerlijke behulpzame verkoper
Deze verkoper was erg behulpzaam, duwde ons zeker niet naar de dure opties, maar dacht in alles mee.
Tot nu toe zijn we erg tevreden!

Resposta da Roobol
Uitgebreid aanbod van hoge kwaliteit met goede service.
Het aanbod van Roobol is heel uitgebreid en van hele hoge kwaliteit. Gecombineerd met heel goed advies van Richard, Naaldwijk, heb ik een mooie keuze kunnen maken.

Resposta da Roobol
Wij werden heel correct en deskundig…
Wij werden heel correct en deskundig geholpen
Alle vragen die wij hadden werden goed beantwoord vandaar dat j wij bij jullie de zonwering hebben besteld
Vriendelijke dame
Had op.al onze vragen het juiste antwoord
Ga zo door

VERRASEND
De verkoper bleek een goede adviseur. Gaf goede en praktische tips en dacht mee.

Resposta da Roobol
Ze waren erg vriendelijk en hielpen mij…
Ze waren erg vriendelijk en hielpen mij goed uit te zoeken wat past in de sfeer die ik wil creeren. Ook hebben ze alles netje uitgelegd.

Resposta da Roobol
IK vind ROOBOL een betrouwbare zaak
IK vind ROOBOL een betrouwbare zaak. Daarom ben ik weer teruggegaan voor...! een nieuw raamrolgordijn.

Vriendelijk en deskundig advies
Vriendelijk en deskundig advies, de verkoopster nam alle tijd , afspraken klopten volledig

Resposta da Roobol
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.