Smartkidz.dk Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,6

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg shoppede 3 x 6 for 400kr. Med en sur baby på armen og får derfor shoppet den ene i str. 86 istedet for 68. Dagen efter modtager jeg en besked der gør mig opmærksom på dette, og får byttet... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Bredt udvalg af varer. Dog syntes jeg personligt ikke at hjemmesiden fungere optimalt, hvilket gør jeg jeg hurtigt opgiver at købe noget. Når man bruger søgefunktionen f.eks efter størrelse, vises d... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg havde bestilt en "Babypakke" til 1 Kr. samt en body til fuld pris. Da jeg modtog pakken, havde jeg fået en forkert body. Jeg kontaktede Smartkidz via mail, der svarede inden for et par timer. De... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Købte tøj til min datter i 6 for 400 tilbud. Modtog desværre en forkert vare og skrev til kundeservice og forklarede situationen. Har i dag fået svar om at de har sendt den rigtige vare og at jeg kan... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de moda infantil
  2. Loja para bebé

Sobre Smartkidz.dk

Escrito pela empresa

Hejsa!

Jeg hedder Nanna Augustinus. Jeg er mor til 2, jeg bor i Odense og så jeg er den stolte ejer af Smartkidz.dk - den sødeste lille webshop med de aller sødeste kunder!

Hos Smartkidz.dk sælger vi børnetøj og babytøj til drenge og piger i alderen 0 til 12 år. Vi fører en lang række af de fedeste mærker, bl.a. Name It, En Fant, Birkholm og Lil Atelier, og der bliver hele tiden tilføjet nye spændende varer i shoppen, så kig forbi www.smartkidz.dk i ny og næ og hold dig opdateret :)

Som noget helt specielt tilbyder vi gratis levering på alle ordrer hvis du er medlem af vores Kundeklub, og vi tilbyder børnepengebetaling og gebyrfri kredit. Du har desuden mulighed for at købe på afbetaling med ViaBill.

Vi hører meget gerne fra dig hvis du har spørgsmål, ris eller ros. Du kan fange os på telefonen, e-mail eller via Facebook og Instagram, og vi besvarer typisk alt indenfor et par timer.

Vi ser frem til at se dig i shoppen!

Kærlig hilsen

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Todas as opiniões

23 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 2 em 5 estrelas

Manglende kundeservice

Har forsøgt at skrive til Smartkidz 2 gange og jeg har stadig ikke hørt noget fra dem, det synes jeg ikke er god service

17 de outubro de 2022
logótipo da Smartkidz.dk

Resposta da Smartkidz.dk

Hej Steffen,

Vi har lige kigget samtlige kanaler igennem (e-mail, SMS og Facebook/Instagram), og vi kan altså ikke umiddelbart se nogen beskeder, der ligner at de kunne være fra dig. Vi har også tjekket vores spam-mapper, og heller ikke dér ligger du. Hvor har du skrevet til os henne? Måske du har brugt en forkert e-mail eller et forkert telefonnummer? :-)

Send lige en mail til kundeservice@smartkidz.dk når du har tid, og så tager vi den derfra.

Kærlig hilsen

Classificada 5 em 5 estrelas

God og hurtig service ved reklamation

Efter vask af noget børnetøj opdagede jeg en fejl ved tøjet. Derfor sendte jeg et billede til kundeservice kl.7:49 og allerede kl.13:28 var en pakke på vej til mig med et nyt sæt tøj.

Der er altid god og hurtig service ved bestilling, og det må jeg også sige der var ved denne reklamation.

1 de novembro de 2022

Så god service

Så god service! Jeg har i dag været nød til at skulle i kontakt med kundeservice og de gav den bedste service jeg længe har været udsat for. Også varerne og deres koncept 6 for 380 kr. er også helt i top! Det bliver helt sikkert mit fortrukne sted at handle ind til min datter. Alt i alt en kanon oplevelse med smartkidz.dk

27 de outubro de 2022

Super service

Virkelig gode varer til virkelig gode priser. Altid hurtig levering. Har aldrig oplevet nogen fejl. Virkelig godt sted.

21 de outubro de 2022

Bestiller altid herfra ♥️

Har fået min pakke næste dag hver gang jeg har bestilt. Mærkerne nameit og l’alliteré (eller hvordan det staves 😝) er altid i super god kvalitet og altid lækre. Mærket birker synes jeg ikke er særligt godt mærke. Ved vask er det en str. mindre. Men ellers er jeg vildt glad for Smartzkids.dk ♥️

19 de outubro de 2022

Min absolut favorit 🥳👏🏻

Kæmpe anbefaling herfra! 🥳 🥰
Jeg har bestilt ved Smartkidz flere gange, og der er aldrig noget som helst at sætte en finger på👌🏼
Nem og overskuelig hjemmeside.
Venlig og hjælpsomt personale.
De havde desværre ikke den bestilte vare, men fik lyn hurtigt en sms og anden valgmulighed. Samme dag var pakken på vej.
Betalte 20 kr for en hemmelig gave og det levede absolut op til mine forventninger 🤩

15 de outubro de 2022
Classificada 4 em 5 estrelas

Mega glad for min ordre super lækkert…meen ..

Mega glad for min ordre super lækkert vi elsker name it også til en god pris er jo bare lækkert 🙈 men bestilte sokker i str 92 det og fik str 25-27 og regnede med det ville være 22-24 men tænker osse det var derfor sokkerne var skrevet med rød tekst på ordre listen og alt andet sort måske i kun havde denne str 🌸

Også havde jeg betalt 20 kr for en hemmelig gave og der fik vi en enhjørning blyant med det var lidt skuffende og dyrt for sådan en blyant 😬

Men ellers glad for tøjet og derfor kun de 4 stjerne på grundt af fejl ved sokker og blyant 🌸

6 de outubro de 2022

Fedeste koncept!

Jeg har bestilt ved Smartkidz flere gange, og der er aldrig noget som helst at sætte en finger på!
Kæmpe udvalg og dag til dag levering.
5 stjerner herfra!

19 de agosto de 2022

Min favorit webshop 🙌

Bruger stort set kun smartkidz til at købe tøj til begge mine piger! Elsker især deres pakketilbud - her er virkelig mange penge at spare! 🤩 altid lækker kvalitet og hurtig levering 🙌
Kæmpe anbefaling herfra 👌

15 de agosto de 2022
Classificada 1 em 5 estrelas

Mener ikke at skulle overholde købeloven

Til svaret fra smartkidz:
Det er bestemt ikke korrekt jævnfør paragraf 25 i købeloven. Her er hvad dansk erhverv skriver:
Når en aftale indgås via et website, er aftalen bindende. Leveres varen ikke, kan sælgeren blive forpligtet til at betale erstatning til kunden.

Du kan som sælger vælge at købe varen hos en konkurrent for at opfylde aftalen. Du skal da sørge for levering og skal tage varen retur, hvis kunden udnytter sin fortrydelsesret.
Leverer du ikke varen, skal du betale erstatning, hvis kunden lider et tab ved ikke at få varen. Tabet skal opgøres som forskellen mellem den aftalte pris, og den pris varen eller en vare ”af samme art og godhed som det solgte” (købelovens § 25) koster på leveringstidspunktet.
Den nævnte netbutik ville herefter tjekke, hvem der solgte varen billigst, og godtgøre kunden differencen mellem denne pris og den aftalte pris.
danskerhverv presse-og-nyheder 2016 december/ "medlemmerne-sporger-jeg-kan-ikke-levere-den-solgte-vare-hvad-er-jeg-forpligtet-til"

Jeg bestilte 6 varer i smartkidz' lynsalg og modtog bekræftelse på min ordre. Dagen efter bliver jeg kontaktet at de pga. lagerfejl ikke kan levere to få varerne. Lagerfejl kan selvfølgelig ske men på 2 af 6 varer i simpelthen bare ikke godt nok.

13 de agosto de 2022
logótipo da Smartkidz.dk

Resposta da Smartkidz.dk

Opdateret svar:

Hej igen Sofie,

Tak for snakken via telefonen.

Det ærgrer os meget at det ender ud i det her, da vi jo netop forsøgte at finde en løsning med dig via SMS inden din ordre overhovedet blev afsendt. Dit svar på vores SMS gav os det indtryk, at det jo selvfølgelig var ærgerligt at de pågældende varer var udsolgt, men at du ikke havde nogen indvendinger imod at vi annullerede de 2 manglende varer og sendte resten.

Vi skal meget gerne forsøge at fremskaffe de 2 manglende varer til dig, enten fra leverandøren eller via tredjepart. Hvis det er noget du ønsker at vi skal arbejde videre med så send os en mail på kundeservice@smartkidz.dk.

Mvh
Michael

Oprindeligt svar:

Hej Sofie,

Vi er selvfølgelig kede af at du ikke kunne få alle de varer du bestilte, men i et udsalg som dette går tingene ekstremt hurtigt med tusindvis af ordrer om dagen, og nogle gange kan systemerne ganske enkelt ikke følge med - og det kan desværre resultere i små fejl i lagerstyringen i visse tilfælde.

Det er super ærgerligt at det lige er kommet til at gå "ekstra" ud over dig, men det er jo ikke noget der er gjort i ond vilje. Desuden ville langt de fleste andre steder bare have sendt dig de 4 varer uden overhovedet at have kontaktet dig først...

Vi håber du trods alt bliver glade for de 4 varer du modtog til en super skarp pris.

God søndag.

Mvh
Nanna

Classificada 5 em 5 estrelas

Sjældent jeg bruger så store ord men…

Sjældent jeg bruger så store ord men elsker både smartkidz og Nanna bag hun er så kundeservice minded og svare altid hurtigt hvis man har spørgsmål om syntes, str, osv smartkidz er min "go to" shopping side og min datter er især glad for overraskelses gaven til en 20'er shopper fortsat og vil klart anbefale

7 de agosto de 2022
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais