Sony Xperia 10VII gekocht eind 2025. Allerlei mankenten: tijdens bellen wordt regelmatig de verbinding verbroken. Tijdens bellen werkt de microfoon slecht, waardoor mensen mij ineens niet meer kunne... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
kocht platenspeler PSLX5BT.CEL net uit en dacht dat uit NL kwam mijn verbazing toen bleek dat uit GB via DE plus de extra tijd van levering geen drie dagen toen was er bij geen naald contact met supp... Ver mais
Zeer tevreden met PS5 pro. Na jaren geen console gehad te hebben toch weer eentje aangeschaft om wat meer me-time te hebben. Bizar mooi om te zien hoe de Playstation zich ontwikkeld heeft.... Ver mais
Sony bravia 55 inch, flut tv, ineens een grote zwarte streep en dan na een paar tellen valt de tv uit, dan moet je hem een halve dag uitlaten en met een beetje geluk kun je daarna nog een uurtje tv ki... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
Sony heeft de allernieuwste camera's, HD-TV's, Blu-ray Disc-spelers en Sony DVD-producten, digitale camera's, MP3-spelers, laptops en nog veel meer. Geniet van de nieuwste technologie van Sony.
Informações de contacto
Holanda
- www.sony.nl
Cashback-actie van Sony is oplichting
Cashback-actie van Sony is oplichting. Sony tv gekocht en de beloofde €100 cashback teruggevraagd. De site werkte niet dus herhaaldelijk belachelijk lang aan de telefoon gezeten met het support team. Ze hebben het me op Windows laten proberen. Op een MacBook. Safari, Edge, Firefox, Chrome. Zonder resultaat. Mail na mail na mail… alle info en bewijsstukken via mail aan het NIET supportteam. Gevraagd naar leidinggevende, naam of afdeling voor klacht… geen antwoord. Heb al jaren allerlei Sony-producten met volle tevredenheid. Maar zoveel schijt aan je klanten. Sony is mij kwijt!
hopeloze cashback actie moedwillig of niet maar op deze manier kan je beter geen actie houden.....
31/12/2022 soundbar gekocht bij expert met cashback actie . Er moest een maand gewacht worden voordat cashback van €100,00 ngeclaimd kon worden.Eind conclusie van verhaal is eigenlijk dat voor een bedrijf als sony met een geweldige website met flitsende beelden en zo . De site bouwers opdracht hebben gegeven (denk ik) om de cashback acties op alle mogelijke manieren onmogelijk te maken zodat ze weinig hoeven uit te keren.
GÉÉN ÉÉN ster waard..
Eigenlijk GÉÉN ÉÉN ster waard..
Op 10-10-2022 een Sony TV Bravia van €3349,- gekocht MET een cashback van €350,-
We moesten ruim een maand wachten voordat we de claim in konden dienen, nl. pas na15 NOVEMBER 2022.
Meteen 15 November gedaan.
Alles ingevuld wat ze moesten hebben: Foto's van de verkoopbon (met de naam van de verkoper erop), modelnummer uit de stukgeknipte verpakking, foto van het bewijs dat de TV aan de muur hing, het serienummer OP HET SCHERM!, ENZ., ENZ..
Toen kreeg ik 7 December een e-mail dat ik niet gereageerd had op een e-mail van Sony.. (die ik volgens mij NIET eens ontvangen had!)..
EN IK DUS NIET IN AANMERKING KWAM VOOR DIE CASHBACK!!!
Ik meteen gebeld, bleek het om een foto te gaan van een bepaald beeld, toonbaar op het scherm! Met de telefonische hulp van die medewerker de benodigde, (onnodige) foto gemaakt, want die informatie stond óók al op die andere foto's) en per e-mail verstuurd.
Het zou zo goedkomen zei hij!
Daarna kreeg ik bericht dat HET TOCH AFGEWEZEN WAS!
DUS... Die cashback was alleen maar een lokkertje..
Ik heb ook verschillende andere reviews gelezen, die kregen óók geen cashback..
Dus ze willen het bij voorbaat al niet..
SLECHTE ZAAK SONY!
WIJ KOPEN NÓÓIT MEER IETS VAN JULLIE ..
In december sony bravia tv gekocht
In december sony bravia tv gekocht. Mooie folder meegenomen waarin tot euro 600 cashback wordt beloofd. Vol goede moed mij laten registreren bij Sony en vervolgens naar de website die in de folder staat. En daar begint de ellende; actie volgens de folder is op internet niet terug te vinden; dan maar bellen met sony nederland. In december en afgelopen maandag en dinsdag neemt niemand op; dan maar email gestuurd in december; geen ontvangstbevestiging en geen reactie. Ik heb het opgegeven; misleidende marketingstunt om slinks achter je persoonsgegevens te komen
Sony TV gekocht KD-55XH9005 nu twee…
Sony TV gekocht KD-55XH9005 nu twee jaar oud en buiten de garantie.
Ik ben al twee jaar lang bezig om hem werkend te krijgen, maar niets als problemen.
Klantenservice, tja zo heet het, maar ze lossen je probleem niet op, ze proberen je keer op keer met een software update af te schepen en dat al twee jaar lang, het is om moedeloos van te worden!!
Sony service? Welke service?
Sony KD-55A1 tv in oktober 2017 gekocht. Topmodel, hoge kwaliteit, noem het maar op. Stevig prijskaartje (3300 EUR) maar dan heb je ook wat. Prachtig beeld, mooi geluid, erg tevreden. Maar na 5 jaar stopt de tv er ineens mee, 4x knipperend rood lampje. Op zoek naar reparatie, officieel Sony service punt (ESR Spijkenisse) benaderd. Communicatie echt beneden alle peil en geen reparatie maar antwoord dat ik een 2020 model tv voor 1100 EUR mág kopen! Maken? Nee, dat doen we niet. Sony vervolgens rechtstreeks benaderd. Excuses en begrip. Gaan eea uitzoeken en zullen terugbellen. Resultaat, tsja, het is zoals het is, wij kunnen niets doen, dit staat ook in onze voorwaarden. Op mijn opmerking dat ik van een gerenommeerd merk als Sony bij een tv uit deze prijsklasse toch meer mag verwachten dan dit na 5 jaar komt wederom een sorry en verwijzing naar de voorwaarden. Zwaar teleurgesteld.
Dag Sony, vandaag wordt mijn nieuwe LG tv geleverd en geïnstalleerd. Morgen volle bak hier, zal een mooi reclame verhaal voor jullie worden!! Nooit meer Sony!
Sony komt niet over de brug met beloofde cashback
Sony Alhpa 7III camera gekocht met twee dure lenzen, ter waarde van 3000,00. Met de belofte dat ik cashback zou krijgen.
Al bijna 2 maanden bezig om dit ook daadwerkelijk te krijgen. Diverse mails gestuurd, messenger berichten, klacht ingediend, diverse malen gebeld, om facebook ze aangeschreven, klacht ingediend bij Klacht.nl. Als enige reactie krijg ik af en toe dat ze me binnenkort/na het weekend/binnen 24 uur gaan terugbellen, wat niet gebeurt. Of ze zeggen gebeld te hebben, maar ik heb geen gemiste oproepen....
Treurig hoe Sony met z'n klanten omgaat.
Iets kopen met cashback aanbieding? Trap er niet in!!!!
Zeer slechte klantenservice had veel…
Zeer slechte klantenservice had veel beter verwacht. Ze beloven je van alles, maar maken niets waar!
Wat een verschrikkelijk slecht…
Wat een verschrikkelijk slecht bedrijf!!
Probeer al uren om telefonisch contact te krijgen!!
Heb een playstation van mijn zoon hier staan die gekocht is december 2021.
Deze geeft constant een groen scherm.
Hij heeft de moed opgegeven.
Maar dat kan toch niet, zo’n duur apparaat moet gewoon werken.
Nu zit ik al uren aan de telefoon…..maar helaas dat lukt ook niet!!
Wordt er wel een beetje gefrustreerd van.
Weet iemand waar ik terecht kan voor garantie?
M Waterschoot
Stop die ps5 maar in je hol
Onderhand 2 jaar verder en de ps5 nog steeds niet fatsoenlijk te koop.
Cashback acties zijn een farce
Ik heb voor meer dan 2000 euro aan apparatuur gekocht en wilde gebruik maken van de 100 euro cashback. Sony maakt dit vrijwel onmogelijk, ben er al dagen mee bezig. Ingewikkelde processen, streepjescodes die uitgeknipt moeten worden, facturen overhandigd. Ze doen er werkelijk alles aan om te voorkomen dat je gaat claimen. Trap er niet in, de cashback actie is een farce.
Ik bestel een NOISE CANCELLING…
Ik bestel een NOISE CANCELLING hoofdtelefoon MDR-ZX110NA via Action. Dit product zou de omgevingsgeluiden moeten buiten sluiten mbt tot je luister ervaring. Helaas doet dit product helemaal niet wat het beloofd. Als je buiten loopt met de hoofdtelefoon op hoor je gewoon windgeruis en andere omgevingsgeluiden. Ook in de metro werkt dit product niet naar behoren. Voor dit geld kun je beter een paar in-ear monitors van bijv. KZ kopen.
De geluidskwaliteit zou ik als dof willen omschrijven.
Sony - graag een handleiding in pdf-formaat aub.
Het wordt tijd dat Sony gaat doen wat alle andere bekende fotomerken doen namelijk een Nederlandse handleiding ter beschikking stellen in pdf-formaat. Nu krijg je een beperkte startersgids, de uitgebreide handleiding kan je raadplegen op hun website MAAR deze is dus zeer moeilijk uit te printen en je kan hem enkel raadplegen als je online-gaat. Niet zo handig als je ergens bent waar je geen internet hebt. Voor een wereldmerk is dit echt niet meer te verantwoorden!
Terrible after sales support with PS5
My PS5 broke down just a few weeks after the 1 year warranty. Had to pay 270 euro in advance and send the PS5 to them. After 3 weeks of no communication I called them and all they can tell me is that they haven't received my package Even though they have the tracking from postnl and confirmed that I sent the unit there is nothing they can do and I should sit and wait until they receive the package.. I mean if you haven't got it after 3 weeks, there is a good chance that you won't anymore.. Now what? wait ..!? It's a replacement unit anyway. How about fixing the problem for someone who just paid an additional 270 euro after 14 months for a device that should work for at least few years?
Had een proefperiode voor ps plus…
Had een proefperiode voor ps plus besteld. Echter moest ik meteen betalen. Geld terug gekregen, echter kreeg ik geen proefperiode omdat deze al eens was aangevraagd voor mijn account. Dit is onmogelijk daar het account is aangemaakt voor de ps5 loting en pas 3 weken in werking is op een ps5. Sony reageert nu niet meer.
hx4000v probleem, slechte after sale van camera nu en sony
Slechte service bij Sony, camera net na de garantie een fout die al jaren bekend is bij sony maar toch de camera nog steeds in de verkoop houdt. Probleem komt ook bij andere sony voor. Bedrijf geeft niet thuis! zelfs leverancier (camera nu-urk) die in feite verantwoordelijk is mbt levering en wettelijk levensduur ( garantie) geeft niet thuis en verschuilt zich achter garantie sony, heeeeel erg slecht van beiden
Snel opgelost
PS5 aan/uitknop deed het niet meer. Opgestuurd en binnen de beloofde 15 dagen een vervangend (volgens mij gloednieuw) model gekregen. Top geregeld. Enige nadeel was de informatievoorziening tijdens het process. Werd niet op de hoogte gehouden nadat het pakket was ontvangen door Sony.
De site is traag
De site is traag, problemen met aanmelden, slechte telefonische help, verbazen en ontevreden!!!
Sony hoeft geen klanten meer
Ik vraag naar de release datum van een Sony camera RX100M8.
Hierop wacht ik al enige tijd.
Van Sony krijg ik nieuwsbrieven over releases en (cursus) aanbod.
Dus richt de mail aan Sony.
Zonder antwoord moet ik mij melden bij de verkoper, die mij er niet over kon informeren en mij verwees naar Sony.
Dus maar weer gevraagd, waarop Sony Support mij wederom meldde mij niet te kunnen informeren.. Zij gaan niet over de releases..
Dat moet worden gevraagd aan de verkoper, die kan informeren bij de leverancier...
Ik word gek.... of voor de gek gehouden ..
Ga maar eens beginnen met opzeggen van de nieuwsbrief..
En stap dan toch maar na decennia vaste klant van Sony te zijn geweest over naar Cannon. Wellicht willen die wel een koopwillige van dienst zijn.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.