Sony Nederland Opiniões 255

TrustScore: 1.5 em 5

1,5

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Sony Xperia 10VII gekocht eind 2025. Allerlei mankenten: tijdens bellen wordt regelmatig de verbinding verbroken. Tijdens bellen werkt de microfoon slecht, waardoor mensen mij ineens niet meer kunne... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

kocht platenspeler PSLX5BT.CEL net uit en dacht dat uit NL kwam mijn verbazing toen bleek dat uit GB via DE plus de extra tijd van levering geen drie dagen toen was er bij geen naald contact met supp... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Zeer tevreden met PS5 pro. Na jaren geen console gehad te hebben toch weer eentje aangeschaft om wat meer me-time te hebben. Bizar mooi om te zien hoe de Playstation zich ontwikkeld heeft.... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Sony bravia 55 inch, flut tv, ineens een grote zwarte streep en dan na een paar tellen valt de tv uit, dan moet je hem een halve dag uitlaten en met een beetje geluk kun je daarna nog een uurtje tv ki... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de televisões
  2. Loja de dispositivos electrónicos
  3. Hi-fi

Informação fornecida por diversas fontes externas

Sony heeft de allernieuwste camera's, HD-TV's, Blu-ray Disc-spelers en Sony DVD-producten, digitale camera's, MP3-spelers, laptops en nog veel meer. Geniet van de nieuwste technologie van Sony.

Informações de contacto

1,5

Muito mau

TrustScore: 1.5 em 5

255 opiniões

Verschrikkelijke aftersales service bij Sony NL

Twee maanden geleden heb ik een de Sony WH-1000xm3 draadloze koptelefoon aangeschaft. Met vol enthousiasme ben ik de koptelefoon gaan gebruiken. Echter was mijn enthousiasme helaas maar van korte duur. Na enkel een uurtje gebruik was de accu die vol opgeladen was al leeggeraakt, lang niet de 30h battery life die beloofd is dus. Vervolgens wilt de koptelefoon ook niet opladen. Na twee weken heb ik de koptelefoon dus maar teruggebracht naar de winkel waar ik hem heb aangeschaft voor reparatie. Moet ik vervolgens weken wachten voordat ik überhaupt reactie krijg over de status van de reparatie. Uiteindelijk heb ik het "gerepareerde" koptelefoon teruggekregen, waarvan ik na een week alwèèr achter ben gekomen dat hij niet oplaadt. Weer teruggebracht naar de winkel en nu gevraagd om een nieuw apparaat. Dat konden ze echter niet te doen, want daar moet Sony over "beslissen".

De WH-1000xm3 is an sich misschien een fijn product. Maar als je pech hebt en een defect apparaat hebt aangeschaft, kun je rekenen op zeer slechte klantenservice en fluiten naar een werkend apparaat. Ik heb een kat in de zak gekocht. Dit zal de eerste en laatste keer zijn dat ik bij Sony koop, zeer teleurgesteld.

22 de julho de 2022

Dramatische after-sales service SONY

Ik probeer vervangende earbuds te bestellen boor mijn SONY-producten. Als ik de klantenservice bel, word ik direct doorverwezen naar een bedrijf Easyrepair.

Na daar eind mei 4 (sets?) earbuds te hebben besteld, hoor en ontvang ik, ondanks betaling niets. Na opnieuw contact te hebben gezocht, blijkt mijn bestelling niet te zijn geregistreerd, ondanks de gedane betaling.

De bestelling wordt alsnog geregistreerd en ik ontvang een periode later 4 wlan-kaartjes!!

"Er is iets fout gegaan in het distributiecentrum" is het antwoord, na weer contact te hebben gezocht. Er wordt beloofd de earbuds nu toch echt op de post te doen.

Ik krijg eind vorige week dan toch eindelijk de earbuds binnen, maar mijn verbazing is groot, als dat er letterlijk 4 blijken te zijn! Dit is schijnbaar, nadat ik een mail heb gestuurd, echt de bedoeling geweest. 4 earbuds voor € 24,30 (inclusief verzendkosten en BTW)!

Sony, de after-sales service is dramatisch. Neem een voorbeeld aan Coolblue, waar het men echt wat kan schelen of je na je aankoop nog klant blijft.

Voor mij reden om geen Sony producten te kopen. Maar dit zal het Sony waarschijnlijk weinig uitmaken, vrees ik.

11 de julho de 2022

Garantie van niks

Beste,

Sinds 1,5 jaar heb ik een Sony a7iii systeemcamera.
Ben er altijd heel zuinig op geweest.Zodra er ook maar een druppel regen valt gaat hij in mijn cameratas.
Wat overkomt me in oktober 2021 valt mijn beeldscherm en diagrama regelmatig uit.
Ik ga na kamera-express heb namelijk garantie.
Na een week krijg ik bericht dat mijn camera vochtschade heeft opgelopen!!
Hij is nooit nat geweest.Tuurlijk fotografeer ik in de winter maar daar moet hij tegen kunnen.
Mijn vorige camera een Canon nooit problemen.
Krijg ik een rekening van ruim €500,- want vochtschade valt niet onder de garantie.Voor een camera die volgens de gegevens van Kamera-express en Sony tegen vochtschade bestand zou moeten zijn.
Mijn conclusie is helaas dat de garantie van kamera-express en Sony(reparatie ondergebracht bij Tech Repair )alles onder het tapijt schuiven als vocht of val schade.
Het aangeven dat er vochtschade is op zich al zeer vreemd voor iets wat de ene keer wel doet en dan weer niet.
Wanneer iets geoxideerd is doet het gewoon nooit meer na mijn weten.
Maar wel reclame/beschrijving maken hoe goed deze camera tegen vocht kan,doe dit dan ook niet .
Je brengt hier door de cosument op het verkeerde been!.
Maar zolang je dat stuk reclame/beschrijving laat staan neem dan ook je verantwoorlijk en kom dan niet met onzin om onder de garantie uit te komen.

Sony,Kamera-express,Tech repair

Bedankt,not.

Mvg Eric

19 de junho de 2022
Classificada 1 em 5 estrelas

Een jaar of 20 geleden .......en nu nog steeds.

Een jaar of 20 geleden wilde ik een mooie, dure stereoset kopen van sony. Ik bel sony met de vraag wat ik met de afstandbediening allemaal kan bedienen bij die set. Nou, ga maar naar de dealer die het spul heeft staan en probeer het maar uit. Of je koopt het gewoon en ziet wel wat het kan. Nu zijn we dik 20 jaar verder en ik kijk voor een radiootje op hun website. Allemaal technische gegevens van het ding waar je niks mee kunt. Dus ik stuur een mail. Antwoordt na dik 20 jaar: Ga maar naar de dealer. Hun weten dus helemaal niks van de apparatuur dat ze zelf importeren! Nooit kopen die rommel. Een service van niks dus.

9 de maio de 2022

Niet aan beginnen !

Headset van 450 euro die niet compatible is met Windows... Headset functie werkt alleen met geluid zo slecht dat het pijn aan je oren doet... na 5 min pijn in je harses...

Al hun producten zijn *** niet aan beginnen. Klantenservice in India ook egt geweldig !

25 de abril de 2022
Classificada 1 em 5 estrelas

Wat een k u t merk en tv..65 inch hd 4k…

Wat een k u t merk en tv..65 inch hd 4k smart tv gekocht voor 1500... kan geen app installeren omdat smart tv is ipv android tv.. als ik android wil neem ik samsung geen sony..zit vaak vast.. youtube video stopt en hele tv functie doet het niet..moet ieder keer opnieuw starten..
Soms gaat van zelf uit.. waardeloos tv en totaal niet waar voor zoeen knkr merk...

22 de abril de 2022

200 Euro Reparatie kosten 2017 PS4 Pro

Door een wel bekende fout is mijn ps4 pro kapot, cool paste of de ssd, in ieder geval wil SONY 200 Euro eisen van mijn eigen spaar geld als ik hem wil laten maken! 300 is een normale nieuw als ze niet kunst matig de markt klein houden want nu verkopen ze zogenaamd geen PS4 meer sinds December 2021!! A.u.b. SONY fix dit en maak reparatie 50 euro pak em beet, Afzetterij.

16 de abril de 2022
Classificada 1 em 5 estrelas

Na aankoop van 55 inch 4k tv zijn na…

Na aankoop van 55 inch 4k tv zijn na afloop garantie periode en eigenlijk ook tijdens de garantie periode diverse problemen ontstaan.
Waaronder de meeste ergenis dat de tv uit zichzelf vastloopt en opnieuw opstart.
Div keren gereset maar dit mag niet baten.
Ook in het verleden diverse dure telefoons gehad van Sony van de xperia serie en ook na de garantie periode of tijdens al flink problemen mee gehad tijdens de garantie periode werd de telefoon naar het criminele bedrijf dynafix gestuurd die gooiden het altijd op gebruikers oorzaak. En nadat de garantie periode verlopen was gaven de telefoons zoveel problemen dat je er niks meer aan hebt.

MENSEN KOOP GEEN DURE ROTZOOI VAN SONY U BENT U GELD ECHT KWIJT!!!

5 de abril de 2022
Classificada 1 em 5 estrelas

SONY bekend met ondeugdelijke tv maar geeft niet thuis

In 2020 een Sony 4K tv gekocht. Binnen 3 maanden viel de tv verschillende keren per avond uit. Contact opgenomen met Sony en de boel moest gereset worden. Dat had geen resultaat. Uiteindelijk ter reparatie aangeboden en werd het mainboard vervangen. Dat ging even goed maar wederom kwamen de problemen terug. Ja, ze wisten van het probleem bij dit type tv maar wisten nog steeds niet hoe ze het moeten oplossen. Maar weer resetten: geen resultaat. De tv valt nu gemiddeld 4x per avond uit. Antwoord Sony: u moet wachten op de update maar weten niet wanneer die komt?! Daar zijn ze verdorie al 2 jaar mee bezig. Kortom: dank u voor het kopen van dit prut apparaat en zoekt u het verder maar uit!!

22 de março de 2022
Classificada 1 em 5 estrelas

Vele ergenissen tv van Sony nooit weer!

Tv gekocht in 2020 was waardeloos leek wel een kinder knutselwerk die tv zag er niet uit ombouw helemaal gammel en veel light bleeding..waarom??
Na drie pogingen werd ik t zat en nu hebben we een Samsung.
De eerste had pixels dood maar de tweede is perfect en nog steeds.
Als je een chat bericht stuurd krijg je *geen* antwoord gewoon 0....
Word je echt lekker vrolijk van!

19 de fevereiro de 2022
Classificada 1 em 5 estrelas

Sony HDR 4K smart tv gekocht bij Media…

Sony HDR 4K smart tv gekocht bij Media Markt Den-Haag na 3 maanden uit garantie doet de tv niets meer om een veel te lang verhaal kort te houden er is 3 x een “nieuw” motherboard vervangen ik heb aan reparaties zo’n €1100,- uitgegeven. Wat ik overigens vreemd vind dat een onderdeel van een door mij gekochte tv door de reparatie ”service” word meegenomen. Onbegrijpelijk dat een merk zoals Sony zo met zijn klanten omgaat ben nu bezig om via consumenten tv programma mijn recht te halen.Dat iets stuk kan gaan begrijp ik ook wel maar 3x hetzelfde onderdeel moeten vervangen in nog geen jaar tijd zegt volgens mij dat er inferieure onderdelen worden gebruikt voor een “reparatie”

5 de novembro de 2021
Classificada 1 em 5 estrelas

sony heeft en verleend geen service

sony is een waardeloos bedrijf als je wat met e product krijgt. ze werken samen met dynafix wat ook een waardeloos bedrijf is.

heb door de jaren heen duizenden euro's uitgegeven aan sony artikelen. maar las je wet heb word je uit vuil behandeld.

29 de outubro de 2021
Classificada 1 em 5 estrelas

Zeer slechte service,ze hebben mooie…

Zeer slechte service,ze hebben mooie spullen maar daar is ook alles mee gezegd.
Aftersales is ver maar dan ook heel ver onder de maat.
Mocht je een Sony product kopen, hou er dan rekening mee, dat als je er iets mee hebt, je een hele lange adem moet hebben.

6 de outubro de 2021
Classificada 2 em 5 estrelas

Sony Cybershot DSC-H350 E:62:10 foutmelding

Iets minder dan 3 jaar geleden een Sony Cybershot DSC-H350 gekocht en met veel plezier veel foto's mee gemaakt. Uitstekende kwaliteit. Gisteren plotseling een foutmelding in beeld namelijk E:62:10.

De foutmelding blijkt berucht te zijn. Sony doet niets aan het probleem. Komt ook voor bij andere modellen. Net buiten de garantie. Dus kan je fluiten naar reparatie.

Dit is echt ernstig, dit mag niet voorkomen dat een stabilisator al binnen 3 jaar spontaan kapot gaat. Zéér teleurstellend. Ik ben altijd erg zuinig en voorzichtig met mijn camera's en dit hoort niet te gebeuren bij een dergelijk product.

In de auto-wereld had dit tot een terugroepactie geleid maar Sony couldn't care less en laat zijn klanten wereldwijd met de ellende zitten.

Voor mij geen Sony camera's meer. Dat ik dan toch nog twee sterren geef komt omdat de kwaliteit van de foto's en bedieningsgemak erg goed is. Maar de duurzaamheid en betrouwbaarheid van de camera is echt waardeloos.

15 de setembro de 2021
Classificada 1 em 5 estrelas

Sony moet wel 1 van de meest…

Sony moet wel 1 van de meest verschrikkelijke klantenservices ter wereld hebben, ik heb wel langer dan een kwartier lopen zoeken naar email of telefoon nummer. Uiteindelijk kwam ik bij een service bot uit waar ik geen eens wat kan zeggen, compleet nutteloos dus. En niet te vergeten dat ze ondertussen al meer dan 13 uur telaat zijn met mijn ps4 account van een schorsing aftehalen

21 de agosto de 2021

Sony Cashback NOT!!!

Je denkt.. ' leuk een actie waarbij je wat euro's terug krijgt na aankoop van een sony item'
Ik kon op een allebei word voor de 2e keer afgekeurd omdat het in hun ogen niet duidelijk genoeg is.
Geloof mij alles staat gewoon netjes op die bon genoteerd Sony 100-400mm €100 terug krijgen

Het begon op:

14-7: het indienen van de aankoopbon en witte sticker op de doos

16-7 AFGEKEURD ik had het in hun ogen niet goed gedaan.
ik moest de witte sticker uitknippen en fotograferen op een tafel

Wederom weer de factuur ingestuurd en sticker vanaf de tafel, bleek de sticker niet goed te zijn, moest volgens hun een andere sticker zijn.

26-7 Alles voor de 2e keer AFGEKEURD

Doos was al weggegooid want ja dat laat je ook niet zo op tafel liggen!

29-7 Toen moest ik een foto maken van de lens met serie nummer, ingestuurd GEEN REACTIE!

3-8 je voelt hem al aankomen.. alles voor de 3e keer AFGEKEURD!!

Sony liegt tegen zijn klanten, door alles af te keuren hoeven ze niemand terug te betalen.
Koop de lens ook alleen omdat je die wilt hebben en niet voor de cashback want die krijg je toch niet van ze.

Ik stuurde ze ook een klacht mail omdat ik dit geen style vind!
reactie: binnen 5 dagen antwoorden anders vervalt uw cashback VERRASSEND!!!

16 de agosto de 2021
Classificada 2 em 5 estrelas

Beeld is super, maar verder NIET kopen

Beeld is super, als je gewoon rustig kunt kijken tenminste. De televisie schakelt zichzelf continue uit en aan, om echt moedeloos van te worden. Soms wel 20x achter elkaar. Al meerder malen geprobeerd contact op te nemen met Sony, maar helaas. Op de website staat alleen aangegeven “terug zetten naar fabrieksinstellingen” als je dat die krijg je vervolgens meteen een systeemupdate en dan begint alles weer van voren af aan. Volgens mij ligt het aan de voorgeïnstalleerd app Samba tv, maar die kun je helaas niet verwijderen. Erg teleurstellend allemaal na zo’n dure aanschaf mag je er toch gewoon vanuit gaat dat een tv gewoon werkt en je plezier geeft i.p.v. elke dag frustraties

11 de agosto de 2021

STAY AWAY

Stay away from SONY, I bought TV for 1300 euro and after 4 years the TV stops working. so I contact the customer support and then they immediately say that the TV is broken and cannot be fixed and the only thing they can offer me is 80 euro discount ONLY if I agree to swap my "broken"TV with another TV which will cost me in the end around 800 euro in difference. While the newer TV value in market around 600 euro.
They also keep tell you to contact different departments and every time you do that they tell you to contact someone else.
Horrible company and the worst customer service ever! they do not give a ***** about you or the products they sell you.

3 de agosto de 2021

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.