Prachtige kleur - komt goed overeen met de foto. Mooie kwaliteit stof! Heel mooie jurk! Maatadvies: bij een aansluitend model zou voor mij de taille- en heupwijdte in cm's helpend zijn (ondanks de... Ver mais
Ik ben al een aantal jaar helemaal fan van de travelstof van Anneloes. Ik heb verschillende items gekocht zoal broeken, blouses en jurken. Kwaliteit is goed. Pasvorm is goed. Ook blijf de kleding mooi... Ver mais
Fijne side , snelle levering. Ik had City Bermuda gekocht heb ze bijna in alle kleuren. Dragen zo fijn en ook heel fijn om mee te nemen
Studio Anneloes kleding is designed to empower. Wij willen een wereld creëren waarin vrouwen zich sterk, zelfverzekerd en comfortabel voelen. Met respect voor elkaar en voor de omgeving. Wekelijks lanceren we premium items met een perfecte fit die moeiteloos meebewegen met jouw leven. Studio Anneloes #WorksAnywhere. Bekijk de collectie online of bij een van onze local heroes.
Persoonlijk stijladvies of zeker weten dat het item past? Check de store locator en shop jouw nieuwe Studio Anneloes outfit bij een van onze 300 verkooppunten.
Vind jouw winkelOntdek onze nieuwste collecties, laat je inspireren, ontvang stylingtips en doe mee aan onze winacties. Volg ons op deze kanalen:
Maroastraat 77, 1060 LG, Amsterdam , Holanda
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Bestelling kwam zeer snel binnen. De broek was niet helemaal van wat ik me had voorgesteld. Pijpen waren wijder dan op het plaatje. En ook veel langer. Mijn aankoop heb ik retour gezonden. Eerst maar eens passen in een winkel waar ze Anneloes producten verkopen. Dan weet je in ieder geval de juiste maat. Broek voelde qua stof wel prima. Was een Lexie denim.

Resposta da Studio Anneloes BV
Besteld en morgen in huis klopt als een bus. Gewoon top

Mooi truitje prima kwaliteit
Had iets korter mogen zijn
Groetjes A van Dun

Resposta da Studio Anneloes BV
heel andere stof dan ik had verwacht. Daarmee valt het ook heel anders.

Resposta da Studio Anneloes BV
Ben erg blij met mijn aankoop.
Mooie stoffen,helaas was de broek te lang.
Deze wordt nu korter gemaakt door een coupeuse.
De coupeuse gaf wel aan dat de zoom van de broek erg scheef was…..
Gele jasje erg blij mee.zit super.

Resposta da Studio Anneloes BV
Fijne kwaliteit en de bestelling kwam keurig op tijd

Snel ,duidelijke communicatie,alles netjes ingepakt
En vooral top producten !
Al jaren fan en alles blijft ook super mooi!

Resposta da Studio Anneloes BV
Vormloze blouse en overslag rokje oogt door de witte binnenkant eat goedkoop.
Beiden dus retour.

Resposta da Studio Anneloes BV
Studio Anneloes is goed maar ik zal het wel op prijs stellen om kleding te controleren voor het de deur uit gaat.
Ik had helaas het kaartje er al af gehaald maar er zaten make-up vlekken op de top wat overigens niet de eerste keer was dat dit gebeurt.

Resposta da Studio Anneloes BV
Ik heb geen terug geef formulier de kleur valt erg tegen waarom zijn er niet meer poppy blouse in andere kleuren

Resposta da Studio Anneloes BV
Snelle levering maat goed en natuurlijk ook het kleding stuk prima.

Resposta da Studio Anneloes BV
Snelle levering, mooi product. Zit prachtig. Enige punt zou zijn dat de pijpen van de jumpsuit langer zouden mogen. Heb de langste besteld, maar was alsnog te kort. Gelukkig zat er een ruime zoom in en kon deze uitgelegd worden, maar dat veranderd wel een beetje de aanblik. Verder super tevreden!

Resposta da Studio Anneloes BV
Het was helemaal oké. Mooie jurk…ik heb de verkeerde aangeklikt. Van mij krijgen jullie 5 sterren ⭐️

Resposta da Studio Anneloes BV
Goede kwaliteit en op tijd geleverd zoals vermeld een pluspunt grtCarina

Resposta da Studio Anneloes BV
Mooie kleding van goede kwaliteit. Zit ook heerlijk. Ik ben er erg blij mee. De levering was super snel.

Resposta da Studio Anneloes BV
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.