Super god service. Havde et problem med en pool pumpe - så kontaktede dem og de sendte straks et helt nyt sæt. Det blev leveret dagen efter. Højeste anbefaling herfra.
Leia as opiniões dos outros
Min klorinator fick frispel och ville inte fungera. Mailade och fick hjälp direkt. Idag kom den nya på posten👍 Tack så jättemycket för all hjälp! Ni räddade semestern.
A empresa respondeu
Jag har nu haft hjälp av deras fantastiska kundtjänst. Båda gångerna har jag fått den bästa service man kan önska sig. Första gången fick jag hjälp av en kundtjänstmedarbetare som heter Jenny Lew... Ver mais
A empresa respondeu
Nam Nguyen svarte på min fortvilte henvendelse. Min bassengrobot sluttet å fungere grunnet vann i start/stopp boksen. Proshop som solgte meg roboten henvendte meg videre til Swim & Fun da det var denn... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Swim & Fun er i dag nordens markedsførende distributører af alt til poolen: poolpakker, vandplejemidler, varmepumper, filtersystemer … m.m. . Virksomheden blev grundlagt i 2006 og tegnes af et meget erfarent team af medarbejdere med mange års brancheerfaring. Det er Swim & Fun’s målsætning altid at være på forkant med udviklingen af nye, prisrigtige og innovative koncepter indenfor havepools. Alle Swim & Fun’s produkter leveres i flot fuldfarvet salgsemballage. Der medfølger altid manualer på alle nordiske sprog.
Informações de contacto
Ledreborg Allé 128C, 4000, Roskilde, Dinamarca
- 7022 6856
- info@swim-fun.com
- www.swim-fun.dk
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Hvert eneste år bruger man timer på…
Hvert eneste år bruger man timer på varmepumpen for at få forbindelse til app og netværk, den er komplet umulig.
Har ringet og snakket i en uendelighed de øvrige år, i år gider jeg simpelthen ikke mere, en stor varmepumpe som man ikke kan styre på app, wifi er simpelthen så ringe.

God og hurtig service
God og hurtig service.
Havde problemer med wifi modulet i min varmepumpe - fik tilsendt et nyt modul dagen efter 🙂

Resposta da Swim & Fun
Grymt bra bemötande som överträffade min förväntan
Grymt bra bemötande när jag behövde en ny reservdel till min trasiga pool. Svar dagen efter att dom skickat reservdelen till mig.

Resposta da Swim & Fun
Har købt en poolrobot hos Swim and Fun som desværre gik i stykker efter 1 års brug. Robotten blev sendt til reparation og kom hurtigt retur og alt har bare fungeret super fint. Den bedste kundeservice, jeg længe har oplevet. Vil helt sikkert købe mit pooludstyr hos dem fremover :-)

TOP SERVICE !!!!
Waar de verkoper wederom niet thuis gaf, heeft swim and fun mij voor de 2e keer prima geholpen. Zij sturen voor de 2e keer kosteloos een nieuwe pomp, buiten de garantietermijn. Een speciaal woord van dank aan medewerker Nam, die snel en correct reageert en het probleem snel oppakt en afgehandeld heeft. Swim and Fun biedt wat mij betreft een top service, die je vandaag de dag niet veel meer tegenkomt. Echt grote klasse !!!

Vældig god service
Vældig god service. Havde brug for en reservedel, som de sendte ganske gratis. De bedste anbefalinger herfra.

Mycket snabb respons
Mycket snabb respons, flexibelt bemötande och ett omedelbart och bra beslut för mig som kund. Serviceanda!

Resposta da Swim & Fun
Fin oplevelse med Swim and fund kunde…
Fin oplevelse med Swim and funs kunde service. De var hurtige på pletten til at tage telefonen og svare på mail. Tak for en fin og relevant mailkommunikation Nam Nguyen.

Resposta da Swim & Fun
Jeg har haft de bedste oplevelser med…
Jeg har haft de bedste oplevelser med produkterne, og ikke mindst supporten, hvor de har ageret hurtigt og professionelt ved flere lejligheder. Vi har flere af deres produkter, og har kun gode erfaringer, på trods af de defekter vi har oplevet, som nemlig er blevet løst ultra hurtigt. Tak til Nam for det!

Teamet Nam og Niko swim n fun
fantastisk service og hjælp til at sortere min pool-inverter fra swim n fun … 1000 tak teamet Nam og niko… amazing 🤩

Resposta da Swim & Fun
5 stjerner for kundeservice minus én…
5 stjerner for kundeservice minus én stjerne for selve produktoplevelsen.
Jeg var så uheldig at få en stribe fejlmeldinger på min 1½ år gamle Eeese luft-til-vand varmepumpe netop som juleferien indtraf. Sendte den til service på Swim&Funs regning og fik hurtigt svar, at den desværre ikke kunne repareres. Jeg blev tilbudt en helt ny på 16kW i stedet for den gamle på 9.5kW, da min model er udgået.
Flot service leveret med et smil af Nam Nguyen!

Resposta da Swim & Fun
Fantastisk hjælp fra Nam Nguyen i Swim…
Fantastisk hjælp fra Nam Nguyen i Swim & Fun med hjælp over en reklamation på min Blue Connect, som jeg havde købt et andet sted og hvor de ikke havde taget min reklamation alvorligt. Nu glæder jeg mig til at modtage nye reservedele.

Resposta da Swim & Fun
Studs på filter pumpe knækkede pga…
Studs på filter pumpe knækkede pga frost / kulde, da jeg vrikkede lidt i en slange - skrev til Swim & Fun lige før juledagene - de sendte den med det samme, så vildmarks bad ikke gik “ned” i julen - GOD service fra Nam 😊

Meget hurtig respons fra Nam
Meget hurtig respons fra Nam. Kort, godt og præcist svar på min henvendelse.

Rigtig god support
Jeg skulle bruge information omkring en varmepumpe, forinden jeg gennemførte min bestilling. Fik hurtigt svar fra Nam, som gave mig lige præcis den information som jeg havde brug for :)

Resposta da Swim & Fun
Jeg anmelder normalt ikke, når en medarbejder beder mig om det.
Men i dette tilfælde vil jeg gøre en undtagelse, da jeg føler jeg har fået en fantastisk service af Nam.
Jeg havde problemer med at boksen til min poolrobot blev varm.
Jeg skrev derefter til Swim & fun, mellem jul og nytår. 6. Januar skriver Nam tilbage, og det ender med jeg får fremsendt en ny boks.
Jeg glæder mig til vinteren er ovre, så jeg kan få testet om den nye boks virker som den skal.
Janni

Resposta da Swim & Fun
Tack Nam Nguyen och Jenny Lewin för…
Tack Nam Nguyen och Jenny Lewin för snabb hjälp och mycket bra bemötande när jag fick problem med mitt Uv ljus.

Resposta da Swim & Fun
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.