Først fjernet de muligheten for å redigere hjemmesidene, så viser det seg at de har tatt ned våres hjemmeside uten å gi beskjed. Etter at Syse har blitt solgt, har tjenestene og servicen utviklet seg... Ver mais
A empresa respondeu
Syses support team fortjener ros for god og rask oppfølging. Jeg fikk bistand samme dag med det jeg trengte hjelp til - og til og med noe jeg ikke engang ante jeg trengte. Som flerårig kunde s... Ver mais
A empresa respondeu
Rotete nettsider, feilaktig informasjon på "min side". Stenger ned sidene uten forvarsel, grunnet forhold som viste seg å være rot på Syses side. Begge gagene vi ble stengt ned, var det på grunn av ma... Ver mais
A empresa respondeu
Syse har en strålende kundeservice. Alltid behjelpelige, vennlige og høflige - og de gir seg ikke før problemet er fikset. At jeg var svært uerfaren med å bygge hjemmeside var ikke et problem. Løsning... Ver mais
A empresa respondeu
SYSE har over 20 års erfaring med domenenavn, webhotell og server-hosting, og er Norges eneste Trygg e-Handel-verifiserte registrar og hosting-leverandør.
Escrito pela empresa

SYSE er godkjent av Trygg e-Handel, det betyr at du kan kjenne deg trygg og sikker når du handler fra oss.

Møllegaten 12, 3111, Tønsberg, Noruega
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
SYSE har robuste servere, og rask, kompetent, og vennlig support.
kjøp går raskt, ingen unødvendig venting 👍

Resposta da SYSE
Alltid hyggelige og hjelpsomme. Tar telefonen raskt og følger opp det som måtte være av utfordringer.

Resposta da SYSE
En halvtime etter at jeg tok kontakt, fikk jeg en hyggelig e-post med bekreftelse på at problemet var løst. Sånn skal det være.

Resposta da SYSE
Viktigst: Du får rask og god hjelp når det er noe!
God informasjon og uproblematisk selvbetjening er også et stort pluss!

Resposta da SYSE
Lite informasjon er tilgjengelig for å lese seg opp på problemer på egenhånd og support via epost tar lang tid å få svar på. Dette spesielt frustrerende når blant annet databasen ikke var riktig konfigurert ved kjøp fra deres side. Det var i tillegg informasjon om restriksjoner ved bruken av webhotellet som ikke var informert om som gjorde oppstarten langtekkelig og sitter derfor igjen med dårlig førsteinntrykk.
Alle som driver seriøst med domener bør unngå Syse. De glemte å fullføre registreringen av domenet mitt, "glemte" å svare på e-post, og det er omtrent umulig å få tak i de ellers. Forsøkte Facebook chat, tok fire dager å få svar på første forsøk, og tre dager å få svar på andre forsøk, selv på ordinære virkedager. I tillegg var chatten på siden deres offline, selv i vanlig arbeidstid.
Selve hostingen av domene er også komplisert. Har forsøkt å endre CNAME og TXT, som er ganske enkelt hos andre leverandører. Hos Syse må man sende inn en e-post til dem med informasjon, og så må de gjøre det for deg. Dette er i seg selv tungvint, og saken blir ikke bedre av at man aldri får svar eller hjelp fra kundeservice... Nå flytter jeg domene mine til en mer seriøs aktør, og skal aldri mer bruke Syse til noe som helst. Beste er å holde seg langt unna firmaet og velge en profesjonell og seriøs aktør.

Resposta da SYSE
De leverer! Topp service og en supportavdeling som gjerne strekker seg langt i å hjelpe når vi har noe vi lurer på eller trenger assistanse til. De svarer kjapt og lettfattelig. Anbefales!
Superseriøs leverandør. Alltid effektiv og hyggelig kundebehandling ved behov
Jeg har brukt syse i mer enn 10 år nå og hvergang så havner vi tilbake til syse da dem har det meste ryddige og fungerende kontrollpanellet. Kundeservices har blitt bedre og bedre gjennom årene. Anbefales.
Alt fungerer bra men siden jeg ikke på noen som helst måte er en ung datanerd synes jeg at det er krevende å kommunisere med dere. Norsk språk er fint i Norge:-)
Fantastisk kunde service som følger deg opp og gjerne gir deg litt tips.
Gode priser!
Super enkelt nettside som er en fryd og navigere på.
En god opplevelse når man får den hjelpen man trenger når man trenger den :-)
Syse er alltid kjappe til og svare og behjelpelige med å løse alle problemer rask og effektivt. Akkurat det en trenger fra en hostingtjeneste!
Syse Data har alltid full kontroll, det være seg ulike tekniske spørsmål eller konto, faktura osv. Rask, konkret og god hjelp bestandig. Dette over tid, og flere ulike henvendelser. Kort sagt, helt topp og vurderer ikke ett sekund alternativene.
Alltid rask tilbakemelding og svar på mail. Hjelpsom og informativ informasjon fra veldig hyggelige kontaktpersoner :) Ingen spørsmål er for klønete, de svarer seriøst på alt. Jeg har hatt kontakt med Syse i en haug med år og alltid fornøyd :)
Syse er alltid serviceinnstilt, svarer lynraskt på henvendelser og like blid hver gang. Samtidig er de profesjonelle. Anbefales!
Syse er bare så bra. Beste kundeservicen og har de enkleste funksjonene. 10/10
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.