Jeg er lykkelig for mine "nye" tænder. Har været igennem først en tandretning med Invisalign med Luca. Dernæst 6 fortænder opbygget med plast og 4 nye kroner lavet af Ali. En virkelig god oplevelse... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Fantastisk behandling. Jeg følte mig i gode hænder hele vejen i gennem og der var god kumminikation med tandlægerne. Kan varmt anbefale:)
Efter ikke have været til tandlæge et stykke tid , blev jeg varmt tage imod af Fariba. Jeg var pænt utryg ved at skulle have lavet et hul, men hendes rolige væsen, smittende energi og latter fik mi... Ver mais
Jeg har efterhånden haft et par besøg hos Ali Badran - og alle har været meget positive. Ali er en super dygtig tandlæge, som lytter til dine behov og først stopper, når du er helt tilfreds. Ka... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
Tandregulering - Kosmetisk Tandpleje - Implantater - Almen Tandpleje. Hos os får du foretaget din behandling fra start til slut - uden at du skal henvises videre til andre klinikker. Det sparer din tid og giver større tryghed i forløbet.
Informações de contacto
Frederikssundsvej 154 B, 2700, Brønshøj, Dinamarca
- 38602020
- lb@tbt.dk
- www.tbt.dk
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Top professionel behandling
Jeg har oplevet en meget professionel behandling og altid venligt personale. Alt har fulgt den lovede tidsplan og pris og jeg er meget meget tilfreds med resultatet. Jeg har fået udført en tandregulering med Invisalign.
Kan varmt anbefales
:-)
Godt samarbejde og god service
Min kæreste og jeg har haft en utroligt godt forløb hos Luca, i forbindelse med Invisalign. Hos klinikken blev der taget hensyn til, at vi kom langvejsfra og de prøvede altid at imødekomme vores ønsker og behov.
God service og professionel rådgivning.
Fik fremragende job med mine…
Fik fremragende job med mine plastfacader hos TBT.
Tusind, mange tak til Ali, som har tilpasset mine plastfacede absolut perfekt til mit ansigt og smil. Nu føler jeg million gange mere selvsikker og smukker🤭
Nogle gange kan det være en lille korrektion men simpelthen forandrer livet og menneskes attitude💛
Ali du er så dygdig og talented til det kosmetisk tandpleje!
Forsæt den fantastik arbejde👏🏻😁🦷
Havde en rigtig god oplevelse hos tbt
Havde en rigtig god oplevelse hos tbt. En tandreguleringsproces på ca. 1 år primært med Luca. Rigtig god service, og de tager patientens behov i betragtning. Jeg er mere end tilfreds med resultatet!
Thomas er så god til plast opbygning af…
Thomas er så god til plast opbygning af tænder (kosmetisk) og knækkede tænder. :-)
Gået hos ham i flere år når uheld er sket.
God service og fantastisk resultat <3333
Danmarks bedste invisalign behandler
Jeg har haft et halvt års invisalign forløb hos Luca, og det har simpelthen været det tryggeste og rareste proces. Prisen blev fastsat fra start og der kom ingen ekstra omkostninger, til trods for at jeg havde adskillige spørgsmål på mail undervejs og yderligere måtte ind og få hjælp til nogle tandgener (som ikke var forårsaget af selve skinnen). Tidsestimatet blev derudover også overholdt, og jeg blev hele vejen igennem informeret om, hvor vi var i processen og hvad de enkelte trin gjorde. Sidst men ikke mindst, så er resultatet præcis som ønsket! Jeg tog selv til Luca på baggrund af en venindes anbefaling, og kan kun anbefale det videre, hvis du overvejer en tandretning.
Utrolig dygtige
Det bedste forløb jeg har haft hos en tandlæge er her. De er glade, alle sammen smilende venlige og tager så godt imod en, altid plads til lidt humor . Jeg har fået lavet invisalign og det har helt klart været et rigtigt godt forløb. De lytter til en og giver en tid til at tænke man føler sig tryg. Jeg vil helt klart anbefale tandlægerne Brønshøj torv til alle jeg kender.
Jeg har fået lavet en kosmetisk…
Jeg har fået lavet en kosmetisk plastfacade af Julie Cobcroft, og resultatet er blevet så smukt. Har aldrig smilt så meget, som jeg gør nu.
Julie er så god og professionel. Man er ikke i tvivl om at man er i trygge hænder.
Plast facader - Super behandling & resultat
Jeg fik lukket mellemrummet mellem mine fortænder med plast hos TBT, og er super tilfreds med resultatet. Har kun rosende ord at beskrive min oplevelse med, og kan varmt anbefale TBT til andre der går og overvejer en kosmetisk behandling!
Super klinik og personale!
Super klinik og personale!
Kan helt klart anbefales specielt hvis man ønsker invisalign behandling :)
Jeg havde et fantastisk forløb med…
Jeg havde et fantastisk forløb med Invisalign hos Luca. Mit resultat er blevet lige som ønsket og der er ikke en finger at sætte på forløbet! Kan varmt anbefales.
God og professionel behandling.
Invisalign tandretning
Jeg har netop afsluttet min tandretning med invisalign skinner hos Luca Bastholm. Jeg har kun ros og gode ting at sige om Luca og alle tandlægerne der har været indeover min tandretning - jeg har følt mig tryg og lyttet til gennem hele forløbet og har oplevet en helt fantastisk perfektionisme hos Luca. Han har gerne forlænget mit forløb for at rette og tilpasse de mindste ting, så resultatet er blevet så perfekt som overhovedet muligt. Jeg er så imponeret over deres omhyggelighed og høje informationsniveau! Jeg er ovenud lykkelig for mit resultat og kan nu snakke og smile uden at være ked af mine skæve tænder! Jeg kan KUN anbefale Luca og hans team - jeg bor i Gilleleje, men har valgt at skifte tandlæge til dem - så glad har jeg været for at gå her:)
God og professionel oplevelse
Jeg har netop afsluttet et Invisalign med det ønskede resultat. Intet at udsætte på arbejdet udført af Luca og co. :)
Fantastisk behandling.
Invisalign forløb med succes
Kæmpe stor ros til Luca Bastholm og teamet hos Tandlægerne Brønshøj Torv. Jeg har gennemgået et Invisalign forløb med det optimale resultat til følge. Derfor tøver jeg heller ikke med at anbefale dem, hvis du også ønsker et nyt smil. Det har været alle pengene værd.
Tak for en meget fin behandling
Efter flere års behandling hosTandlægerne Brønshøj Torv - senest en smertefri! perfekt rodbehandling hos Thomas - har jeg behov for at anbefale klinikken på det varmeste. Man bliver mødt med varme og venlighed af samtlige ansatte, alle er kompetente og effektive, alt er rent og lækkert, man er i trygge og professionelle hænder. Et tandlægebesøg kan ikke blive bedre. Lone Bastholm
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.