Jeg er lykkelig for mine "nye" tænder. Har været igennem først en tandretning med Invisalign med Luca. Dernæst 6 fortænder opbygget med plast og 4 nye kroner lavet af Ali. En virkelig god oplevelse... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Fantastisk behandling. Jeg følte mig i gode hænder hele vejen i gennem og der var god kumminikation med tandlægerne. Kan varmt anbefale:)
Efter ikke have været til tandlæge et stykke tid , blev jeg varmt tage imod af Fariba. Jeg var pænt utryg ved at skulle have lavet et hul, men hendes rolige væsen, smittende energi og latter fik mi... Ver mais
Jeg har efterhånden haft et par besøg hos Ali Badran - og alle har været meget positive. Ali er en super dygtig tandlæge, som lytter til dine behov og først stopper, når du er helt tilfreds. Ka... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
Tandregulering - Kosmetisk Tandpleje - Implantater - Almen Tandpleje. Hos os får du foretaget din behandling fra start til slut - uden at du skal henvises videre til andre klinikker. Det sparer din tid og giver større tryghed i forløbet.
Informações de contacto
Frederikssundsvej 154 B, 2700, Brønshøj, Dinamarca
- 38602020
- lb@tbt.dk
- www.tbt.dk
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Søde og dygtige ansatte
Har været vildt glad for mit forløb hos tandlægerne. Var i starten skeptisk, da jeg havde været rundt hos andre tandlæger, hvor jeg følte, de kun ville finde de dyreste løsninger.
Havde til start en meget lang og hjælpsom mailkorrespondance med en, som hed Maria. Hun fandt en løsning, der passede bedre til mine ønsker, som oven i købet også var billigere end det, jeg først selv havde foreslået, jeg skulle have lavet.
Julie er en virkelig dygtig og sød tandlæge, jeg var helt tryg og er virkelig tilfreds med det, hun har lavet.
De sidste afsluttende gange var jeg inde hos Muna, som også er virkelig rar og hjælpsom.
En rigtig god oplevelse, hvor jeg gerne vil vende tilbage i fremtiden.
TBT er tandklinikken over alle!
TBT er tandklinikken over alle. Man får virkelig ikke bedre behandling end her. Jeg vil med det varmeste hjerte, anbefale klinikken til ALLE! Jeg har været patient her siden jeg var 16 (5 år siden), og jeg har KUN haft vidunderlige oplevelser med Luca og tandplejerne. Hvis du er på udkig efter en god klinik med forstand på alt og ønsker at gå derfra med et kæmpe smil hver gang, så er TBT det helt rette sted.
Suveræn
Jeg har netop afsluttet mit Invisalign forløb hos tandlæge Luca Bastholm. Grundet mit arbejde som Aut. klinisk tandtekniker er jeg nok mere kritisk overfor kosmetikken af mine tænder end mange andre, men jeg må indrømme at alle mine ønsker er blevet indfriet og resultatet er blevet MEGET bedre end jeg havde turde håbe på.
Smertefri behandling
Fantastisk oplevelse med smertefri behandling af en meget kompetent tandlæge og hans assistent der udviste empati og sikrede at jeg trods et mindre indgreb havde det godt under forløbet. Godt gået TBT
Tak for god behandling!
Tak for god behandling!
I gjorde det igen, smertefrit, professionelt og nærmest hyggeligt. Eneste klage: En lille smule kedeligt fordi jeg lå og så op i loftet under hele processen.
Første gang jeg var der slog…
Første gang jeg var der slog tandplejeren en stor flig af min fortand, hvilket jeg selv måtte påpege, da jeg kiggede i spejlet på vej ud... "åh det havde hun ikke lagt mærke til men kunne godt se det nu".... jeg måtte selv betale hos tandlægen, hvilket de mente var at en "god løsning".
Så fik jeg trukket et par visdomstænder ud og "alt" var godt.
Så skulle jeg afsted igen, da jeg havde mistet en plumb der nu desværre var blevet til et hul. Det blev til en rodbehandling med plastik krone, hvilket jeg fik forståelsen af holdte rigtigt godt.
Nu skulle jeg så videre til tandplejeren (en anden end den første), og det første han siger er at jeg skal til at tænke på at få skiftet min plastik krone!!! jeg har lige betalt >7000kr for den!!! Nå men han går så ellers igang med at kontrollere mit tandkød og siger han ikke vil rense bagerst i munden da han er bange for at der er betændelse, der i så fald kan blive til en tandbyld, så han renser kun forrest i munden. Straks begynder jeg at få problemer med mit tandkød forrest i munden, men tænker det nok lige skal falde til ro. Det ender med jeg får to store huller i tandkødet ved præcist samme tand bare i hver sin side af munden.
PS. min rodbehandlet tand med krone er stadig øm flere måneder efter så den skal nok også laves om :(

Helt klart de bedste
Helt klart de bedste, mest professionelle og sødeste tandlæger i Danmark.
Super god chat system
Super god chat system. Tusind tak til Selma som kunne hjælpe med det samme. Gid alle hjemmesider kunne hjælpe med det samme. Kæmpe ros til tandlægerne Brønshøj torv for deres service.
Invisalign behandling
Har fået udført Invisalign behandling, og er så glad for resultatet.
Dårlig oplevelse
Jeg giver kun en stjerne, ikke fordi jeg har været til behandling men fordi, de krævede kr. 450 for en tandimplantat forundersøgelse, selv om jeg selv havde OPG og røntgenbilleder. Forundersøgelsen er jo gratis hos mange andre klinikker.
Klinikken siger, de 450 kroner returneres hvis man vælger at starte op på behandlingen,
Mit svar er: har man råd til at betale 70.000-110.000 til behandlingen så har man også råd til de 450. Men det kræver, at tilliden skal bygges op ved at få en gratis konsulation.
Desuden havde Tandlægerne Brønshøj Torv oplyst en pris for x-antal implantater men blev fjernet med den begrundelse, at hjemmesiden ikke har været opdateret!
Jeg fravalgte Tandlægerne Brønshøj Torv , fordi:
1. de har en meget kort garantiordning.
2. de ikke yder gratis forundersøgelse til en meget dyr behandling.
3. det ikke er tillidsvækkende at de fjerner prisen for deres tidligere udførte implantat behandling med knogleopbygning, men lige pludselig kræver de en meget højere pris, uden knogleopbygning!
De er sikkert gode til små behandlinger, derfor den obligatoriske stjerne.
De er dog rigtig gode til at besvare henvendelser på mail.

Rådvildhed og uviden
Efter at havde haft den samme tandlæge siden 1977 og da denne tandlæge nu er gået på pension, var jeg en del rådvild da en bro med 3 tænder på sat 1 tand knækkede midt i ferietiden. Jeg har flere gange spurt ind til implantater hos egen tandlæge og tillige spurgt mange steder om implantater. Jeg har aldrig fået den fyldestgørende forklaring om konsekvensen ved at vælge implantater. Jeg har søgt hos mange tandlæger på internettet og det er en ren jungle, og med mange forskellige forklaringer og priser. Efter en hel del søgen og overvejelse endte jeg op med 2 tandlæger som virkede troværdige og med informative hjemmesider. Mit første besøg blev derfor valgt til at være hos tandlægerne Brønshøj torv. Mikkel som var et geni omkring implantater, var yderst behagelig, veltalende og oplysende med stor villighed på alt hvad jeg spurgte om, til at forklare grundigt og med fysisk tilstedeværende af implantater som eksempler. På en meget tiltalende og grundig måde, blev jeg tilfredsstillet således at jeg kun tilbage havde mine egne overvejelser om priser og et besøg for second option hos anden implantat læge. Dagen efter mit besøg hos Mikkel, modtog jeg et fyldestgørende tilbud med forskellige forslagspriser som vi havde aftalt. Uagtet det var mit første besøg hos tandlægerne Brønshøj torv, kan det sagtens være Tandlægerne Brønshøj torv der får min ordre til ca. 150.000,00 kr. P.S. ud over Mikkels store venlighed og behagelighed, skal det også nævnes, at receptionen havde en fantastisk evne til at udvise afslappet og venlig professionel adfærd med stor kompetence. Tak for en behagelig oplevelse.
Fantastisk betjening
Fantastisk betjening, service og bedste og venligeste tandlæger. Topkvalitets udstyr. Især stort tak til Ali Bedeiri!!!
Julie Cobcroft er den bedste tandlæge …
Julie Cobcroft er den bedste tandlæge vi nogensinde har haft.
Blid og omhyggelig. Venlig og kompetent. Lytter gerne.
Hele klinikken har en rar atmosfære og et højt fagligt niveau.
Leif og Birgit Rasmussen
Priser på konsultation, stemmer ikke overens med det som de reklamerer med på deres hjemmeside.
Din anmeldelse
Jeg synes at 450 kr for en konsultation af 8 minutters varighed er urimeligt. Især når de på deres hjemmeside, skriver en anden pris (ca. 150 kr)
Endvidere var behandleren Julie Cobcroft yderst ukompetent og meget arrogant.
Hun virkede travl og udviste en generel uvilje imod at besvare mine spørgsmål angående en evt. tandbehandling.
Jeg fik ikke svar på mine spørgsmål angående den rodbehandling hun anbefalede.
Som patient ser jeg mig berettiget til at blive informeret om det indgreb der skal udføres, især når jeg trods alt skal betale ca. 4000 kr for behandlingen.
Jeg fik ikke svar på hvorfor hun anbefalede en rodbehandling, eller om hvornår hun synes det skulle udføres. Man står lidt med en følelse af at blive vildledt, speciel fordi det er et område man som almindelig borger ikke har kendskab til.
Alt i alt bliver det ikke et sted jeg vil besøge igen, ligesom jeg også fik min søster til at aflyse sin tid hos dem hvor hun skulle have en større behandling. Det må der være masser af andre kompetente tandlæger der kan udføre, og som rent faktisk gider at lytte til, og vejlede deres patienter. Og ikke mindst, overholder de priser de reklamerer med.
Titel på din anmeldelse
Jeg synes at 450 kr for en konsultation …

Rigtig behagelig oplevelse
Virkelig god oplevelse. Søde tandplejere og tandlæger. Skulle have en forundersøgelse i forbindelse med tandregulering. Der blev taget godt imod i mig, fik taget diverse billeder af mine tænder. Desuden blev jeg sat rigtig godt ind i tingene.
Altid en god og tryg oplevelse
Jeg er igang med mit invisalign-forløb hos Tandlægerne Brønshøj Torv (skinne 7/35), og indtil videre har det været mere end tilfredsstillende.
Jeg var hos Luca og Ali, og de var begge yderst professionelle, flinke og meget informerende. De var meget OBS på, at jeg var tilfreds med nye tiltag, så rigtig fed kundeopmærksomhed. Selvom min konsultation tog længere tid end forventet, skyndte de sig heller ikke afsted med arbejdet. Jeg er altid glad for at komme der.
Rigtid god oplevelse herfra :-).
En god oplevelse.
Efter en arbejdsskade fik jeg lavet en ny krone. Efterfølgende gik der grundet andre gamle skader betændelse i nabotanden og har derfor også netop afsluttet en operation hvor jeg fik fjerne en tandrod og en del betændt område.
Begge gange har været ved Kenneth. Til trods for jeg ikke kan lide tandlæger mere end andre må jeg indrømme at Kenneth var så fuldt ud professionel og empatisk at det blev en rigtig god oplevelse. Det skønne ved disse tandlæger er at de også er meget menneskelige og empatiske. Der er en skøn og positiv stemning på klinikken.
For en gang skyld må jeg nok indrømme der er et sted man tør komme igen. 😉
Meget professionelle
Jeg har netop afsluttet en tandregulering med Invisalign på 2 år og jeg er virkelig tilfreds med resultatet! Luca og hans kollegaer er super dygtige og det virker som om, de er glade for deres arbejde. De smiler altid og man kan fornemme den gode stemning hver gang. Kan varmt anbefale Tandlægerne på Brønshøj Torv.
Fantastisk
Jeg fik foretaget kosmetisk tandrettelse hos TBT, og er efterfølgende blevet et lykkeligere menneske pga mine "nye" tænder.
Tandlæge Luca er meget dygtig, og meget behagelig. Klinikken yder en fantastisk service - alle er meget søde og imødekommende, og man bliver mødt med en smil fra det øjeblik man træder ind i klinikken.
falsk reklame
Efter at have haft tandpine hele natten fandt jeg hjemmesiden for Tandlægerne Brønshøj Torv. Her reklamerer man med "Akut behandling samme dag".
Åbenbart bare ikke lige onsdag d. 22. Januar. Da jeg så fortalte damen at det var underligt når de nu skrev at de havde akut tandbehandling samme dag, og at jeg ville gå på trustpilot kunne hun pludselig måske godt finde en tid. Men der var tilliden ligesom væk. At gå til tandlægen er for mig er en tillidssag.

Resposta da Tandlægerne Brønshøj Torv
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.