Jeg har haft den mest fantastiske oplevelse hos Thomsens Auto. Fra start til slut har servicen været helt i top, kommunikationen har været klar, og der har været fuldstændig styr på tingene hele v... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Vi kom for at kigge på en bil vi havde set på deres hjemmeside. Vi blev ikke taget imod af nogen, da vi så selv fandt en medarbejder fik vi bare en nøglen til bilen også gik han ellers. Så måtte vi se... Ver mais
Wir sind von Deutschland nach Dänemark gezogen und haben inzwischen das fünfte Auto bei Thomsens Auto gekauft. Besonders lobenswert zu erwähnen ist hier Dennis der Verkaufsleiter in Sønderborg. Hilfsb... Ver mais
A empresa respondeu
Fik købt min ny brugt bil hos Thomsens Auto i Sønderborg fair pris, hurtig handle oplevelsen gik udmærket kunne går frit rund og se deres udvalg. spørge runde til de forskellige biler sælgerne var meg... Ver mais
A empresa respondeu
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 16% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Ikke køb bil her spar penge.
Der jeg så på bilen og havde sagt ja til køb havde den gået 125.000 km. Der jeg får bilen havde den kørt 127.000 km. Og mekaniker ligger 4 km væk.
Og så jeg først efter jeg havde fået nøglerne.
Der skulle været lavet servis og syn.
Bilen blev synet ved bare ikke hvordan med voldsomme skæve skiver i for samt knækket fjeder i bag.
Samt olie i kabinen på ingen måder rengjort.
Har prøvet flere gange og få lavet bremser samt fjeder på garanti men ignoret
Efter opdager jeg den har været skadet i bag og bag kofanger har været malet samt skørter. Hvor hverken maler tape eller finish er lavet.Plastik understøtte til bagkofanger er bare smadret og lappet sammen.
Samt skadet forkofanger og underlæbe ødelagt.
Anker plader faldt af både i for plus bag.
kondenser blev ikke skiftet de påfyldte bare gas på igen 1 månede sener var den utæt igen.
Bagtøj larmer
Samt der er støj fra kæden.
Her er hvad der måttes laves inde for kort tid.
Skiver plus klodser i for.
Kondenser
Egr ventil
Stødæmper samt fjeder i bag.
Rep af bagkofanger. Samt forkofanger
Ustabil tomgang ladetryks føler.
Og mere til.
Lad vær med og handle bil her.
Købte en Ford hos dem i juli
Købte en Ford hos dem i juli, alt spiller bare ved bilen. En utrolig behagelig sælger (Karsten). Jeg bor i Nordjylland, jeg fandt ud at kontakten til bagsmækken var lidt defekt. Ringede til Karsten om de ville være med til at betale. Selvfølgelig ville de det. God oplevelse og super service hele vejen. Kan kun anbefale Dem.
Rigtig god service
Rigtig god service. Tak til Dennis for en meget fin behandling.
Overvældende ligegyldighed
Efter forudgående aftale med ‘Sælger’ mødte jeg en fredag formiddag op hos Thomsens Auto i Kruså (efter over 3 timers kørsel fra Nordsjælland) for at besigtige den Mercedes E220, som skulle være gjort klar til overdragelse.
Jeg blev mødt af ‘Ferieafløser’, der fortalte at ‘Sælger’ var gået på ferie, og at der ikke var givet besked om mit besøg. Så var stilen li’som lagt. ‘Ferieafløser’ var tydeligvis irriteret over at skulle finde bilen frem. Eller ‘støve den op’, som man siger. For det bar bilen tydeligvis præg af. Der var bestemt ikke gjort noget klar ved den. Det var heldigvis udvendigt og en mindre detalje …
Bilen fik prøveplader på og kom ud på en rask prøvetur. Displayet meldte straks om slidtage på bremserne. Klimaanlægget manglede tydeligvis kølemiddel og snart begyndte motorlampen også at lyse …
Jeg kommenterede fejlene da jeg kom tilbage, og blev mødt med et lidt ligegyldigt “Nå?!”.
Lidt parlamenteren frem og tilbage førte til et tilbud om at jeg selv kunne køre til mekaniker i nærheden og få udlæst motorfejlen. Men mekanikeren var ikke til at få fat i pga. travlhed …
Så beklagede jeg ulejligheden og forlod butikken til fordel for en tilsvarende og meget mere positiv bilhandel i Bramming.
Jeg havde nok forventet en noget anden imødekommende og positiv tilgang fra en butik, som formentlig gerne ville tage imod mine 170.000 kroner …
Tak for en kanon god service og…
Tak for en kanon god service og behandling. Og et stort tak til Karsten som har gjort alt for at det lykkes 🤩 det er bestemt ikke sidste gang jeg køber bil ved ham
Havde en super god oplevelse
Havde en super god oplevelse med firmaet Thomsens auto i Kollund, da min lille dyt ikke kunne mere.
Jeg var nede og finde den bil jeg gerne ville købe, og de ville gerne tage min i byt. Desværre havde jeg rigtig meget bøvl med mine egne banker, der satte en brat stopper for købet. Alligevel valgte Thomsens auto at reservere bilen mens jeg arbejdede på en løsning. 4 ugers tålmodighed gav de mig og alt faldt i hak (de havde sikkert givet mig mere, hvis det var nødvendigt).
Kæmpe tak til Dennis dernede fra, som var behjælpelig under hele forløbet, og på intet tidspunkt pressede på, men valgte at stole på mig.
Er så glad for min nye bil og at det i sidste ende lykkedes.
Mine største anbefalinger her fra hvis man skal have ny brugt bil 😊

Resposta da Thomsens Auto
Mangel på respekt og fejlinformation
Jeg havde en virkelig ærgerlig og frustrerende oplevelse hos Kolund-afdelingen i forbindelse med et besøg for at købe en brugt Peugeot e-208 GT Line. For at sikre mig, at bilen levede op til mine behov, ringede jeg tidligere på dagen og fik direkte bekræftet, at bilen kunne lade med 3 faser. Denne oplysning var afgørende, da jeg ellers ikke ville have brugt tid og penge på en tur på over 260 km.
Ved ankomst fremstod bilen som beskrevet i annoncen – pæn og velholdt. Men til min store overraskelse viste det sig hurtigt, at bilen ikke kunne lade med 3 faser, men kun 1. En medarbejder bekræftede dette på stedet og kontaktede sin kollega, som tidligere havde givet den forkerte information. Der blev flere gange henvist til ham som “ekspert”, men trods vores dokumentation og sammenligning med vores egen elbil, blev fejlen ikke anerkendt.
Samtalen med den pågældende medarbejder, som blev sat på højtaler, foregik i en meget skarp og ubehagelig tone. I stedet for at anerkende fejlen, fik vi blot beskeden om, at vi “bare kunne lade bilen stå”.
Det er uacceptabelt at blive mødt med så lidt ansvarsfølelse og manglende vilje til dialog. Jeg er dybt skuffet over både den manglende viden og den arrogante behandling vi blev mødt med. Vi havde taget fri fra arbejde og brugt en hel dag på denne handel – og stod tilbage med spildt tid og en følelse af at blive affejet.
Jeg havde forventet et langt højere serviceniveau og en mere professionel tilgang, især når man markedsfører sig med specialviden. Det var desværre langt fra tilfældet her.
God handel, og super behandling af reklamation
Vi skulle bruge en billig bil og havde fundet en der passede hos Thomsens Auto. Hurtig respons, laver aftale med Dennis og får prøvekørt bilen.
Bilen er ikke ny (10+ år, 200.000km) så der er forventelige kosmetiske småting, men vi får lavet en god aftale med Dennis.
Kort efter købet begynder en motorlampe at lyse, og vi får hurtigt hjælp til at få fejlen udlæst og slettet fejlen. Da den ret hurtigt kommer igen, kontakter vi Thomsens Auto som med det samme tilbyder at tage bilen retur uden videre. Vi er dog blevet rigtig glade for bilen, så vi forsøger at se om vi kan få fejlen udbedret. Det viser sig at reperationen løber op i 5 cifre, så det er ikke helt småting.
Taget i betragtning at vi gerne vil beholde bilen, og sælger tilbyder at tage bilen retur foreslår vi en måde at få udbedret fejlen på som bliver accepteret uden videre.
Se - En ting er en god handel - når både sælger og køber går derfra og har fået lidt ud af det - men når man så oven i købet også bliver mødt med en tilgang om at få løst de fejl der viser sig efter handlen - også på en "moden" bil med lidt kilometer på tælleren - det fortjener vist 5 stjerner herinde.
Vi har ihvertfald intet at sætte fingeren på. Super handel med sælger Dennis, og super oplevelse med reklamationen og Henrik - selv om der var tilbud om at tage bilen retur var der forståelse for vores ønske om at beholde den, men fokus på at få løst problemet.
Vi er super glade for vores "nye" Kia Picanto, det er nok ikke sidste gang vi kigger forbi når vi skal bruge bil.

Fantastisk service
Fantastisk service. Virkelig behjælpelig og venlig at snakke med. Var hurtig sikker på hvad bil jeg ville have. Og 48 timer efter var bilen klar med det hele og klar til at hente den

Resposta da Thomsens Auto
Købte bil efter kort beslutning
Købte bil efter kort beslutning, den skulle synes.før jeg fik den. Dennis ringede til mig - motorlampen lyser. Af i værkstedet, hvor der blev konstateret lambda sonden og en sensor i afgas systemet gik i stykker. Jeg fik uden bimmelim og extra omkostninger en lejebil. Nu er min nye/brugte Kia repareret og kør som den skal.
Alt var venlig og at stole på.

Bil nummer 2 fra Thomsens Auto
For 7 måneder siden købte jeg en Hyundai I20. Som har kørt upåklageligt. Jeg har nu opgraderet til en Golf 7, som jeg bare elsker.
Tak til Dennis, som endnu en gang gav god service.

Sur, arrogant og respektløs
Sur, arrogant og respektløs medarbejder. Vi fik en virkelig dårlig oplevelse. Manden blev sur og ufhøflig da vi sagde at den bil vi ville købe skal have skiftet bremseskiver. Vi fik en meget dårlig behandling. Jeg ville give 0 stjerner. Anbefaler ikke stedet. De hader hvis man finder fejl ved deres biler eller ikke gå på kompromis med deres priser

Vi kan kun anbefale Thomsens Auto
Vi kan kun anbefale Thomsens Auto! Vi fik os en dejlig Opel Insignia, hvor Dennis var sælgeren. Vi som familie er meget glade for bilen, og glæder os til at den kan give os nogle gode oplevelser. Dennis gjorde det også klart, at hellere ringe en gang for meget, hvis der skulle opstå noget. Der var dog noget med bremseklodserne, som vi ringede om, og ingen pjat med det, fik Dennis sat i værk, at bilen kommer på værksted for et blive lavet. Det skulle ham som synede bilen, have tjekket bedre efter, som ikke er forhandlerens skyld. Så stor ros herfra! Tak Dennis 🤗

Vi handlede med Dennis
Vi handlede med Dennis , som er rigtig rar og hjælpsom, vil helt sikkert anbefale Thomsens Auto 😊 vi er fuld tilfredse
Mvh. Tina fra Århus

Super god bilhandel hos Thomsens Auto
Jeg købte en bil hos Thomsens Auto og er meget tilfreds med hele forløbet. Medarbejderen Dannis var utrolig hjælpsom og imødekommende. Bilen var præcis som forventet – ingen overraskelser. Jeg byttede min gamle bil ind og fik en rigtig fair pris for den. Alt gik hurtigt og problemfrit. Jeg kan klart anbefale Thomsens Auto, især hvis du bliver betjent af Dannis!

Kan klart anbefales 👌🏻
Oplevelsen ved handel af bil ved Thomsens Auto var så fin 👌🏻
Rigtig go betjening, søde og hjælpsomme til og finde lige præcis vores bil 👌🏻
En go flaske rødvin fik vi endda oveni købet af vores nye bil 😍👌🏻
Kan klart anbefales af købe bil der

Resposta da Thomsens Auto
Har nu købt bil hos Thomsens auto i…
Har nu købt bil hos Thomsens auto i Kollund to gange. Vi er yderst tilfredse. Fik en god betjening. Kan trygt anbefales 👍

Ingen hjælp eller rådgivning
Jeg har købt en Citroën C4 i Thomsens auto. Efter 9 måneder tandrem gik i stykker; den blev ikke skiftet da jeg købt bilen (den kørt 164 000 km og Citroën anbefaler at skifte den ved 175 000, dog normalt skifter man tandrem ved 120-140 000). Da jeg købt bilen spurgte jeg forhandler om hvis der er noget jeg skal have opmærksomhed på (jeg er ikke specielt god til biler og stoler meget på andre der er klogere end mig). Han sagt at den lige gik igennem syn og den skal køre uden problemer i næste 2 år.
Hvis han har sagt noget jeg ville ikke stå lige nu med en bil, som kan ikke køre længere og det kommer til at koste 12 000 til at repetere den.
Jeg ønsker mig at forhandler i Thomsens auto ville være mere kunde fokuseret og hjælpsom med rådgivning når de sælger biler, så mennesker som mig ville ikke stå alene med kæmpe problemer bagefter.
Ejer ville slet ikke snakke med mig desværre, så vi kunne ikke komme til en god løsning for os begge.
virkelig skuffende forhandler
så på deres hjemmesiden at de har 3 flotte biler til omkring 30.000 kr, jeg var interesseret i.
jeg kører derned for at se disse fine biler.
finder bilerne som står udenfor.
den ene er driv våd inden i + den er total muggen over alt inden i.
den næste er også muggen inden i.
den sidste mangler dele + de har påkørt den bag på.
virkelig skuffe over at man kan ligge så flotte billeder op på hjemmesiden og når man så kommer derned er bilerne bare hærget.

Resposta da Thomsens Auto
Jeg købte bilen som privatperson
Jeg købte bilen som privatperson, sælgeren registrerede den hos firmaet, hvor jeg arbejder uden min viden, ved salg af den informerede han ikke om, at bilen blev solgt til firmaet, og desuden har forhandleren ikke svaret på spørgsmål. Audi a6 2014 bil bruger 1 liter olie pr. 2000 km, plus min virksomhed, hvor jeg er almindelig medarbejder, bleg ikke informeret om, at hun var køber af bilen. Det er ikke mit problem, der besvarer alle spørgsmålene

Resposta da Thomsens Auto
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.