Sender ikke komplet produkt. Man kan ikke få fat i dem hverken på telefonen eller på mail efter mange forsøg. Ærgelig oplevelse
Leia as opiniões dos outros
Jeg var lidt skeptisk efter at have læst anmeldelser her på trustpilot. Jeg valgte alligevel og købe hos dem og er kun positivt overrasket. Alt er gået efter bogen og varen blev endda afsendt kort... Ver mais
Virkelig god service hos Titteboo. Vi fik lov at hente vores varer på deres lager på en helligdag, fordi de alligevel var derude og de hjalp endda med at bære nogle af de lidt tungere ting ind i bile... Ver mais
A empresa respondeu
Hurtig levering. Havde varerne 2 dage efter bestilling. Fik ordrebekræftelse med det samme. Varerne lever fuldt ud op til forventningerne, og så var Titteboo markant lavere på prisen end andre steder.... Ver mais
A empresa respondeu
Informações sobre a empresa
- Loja para bebé
- Loja de moda infantil
- Loja de jogos
- Loja de produtos para cabelo
- Loja de calçado
- Clínica de dermatologia
Escrito pela empresa
Team Titteboo giver dig en oplevelsen af at være sat i centrum, både dig og din familie. Dine børn, børnebørn eller oldebørn - vi hjælper alle med at få en spændende oplevelse i vores univers. 🤗
Informações de contacto
Vestre Hedevej 28A, 4000, Roskilde, Dinamarca
- 61190060
- kundeservice@titteboo.dk
- www.titteboo.dk
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Não respondeu a opiniões negativas
Ovenud tilfreds kunde
Jeg er fuldt ud tilfreds med min oplevelse hos Titteboo. Det er ikke en hjemmeside jeg tidligere har hørt om eller handlet hos. Men de havde den helt rigtige sengerand til en god pris og så måtte jeg slå til. Kun positive ord herfra!

Resposta da Titteboo®️
Levede op til forventningen.
Købte en dukke. Den levede fuldt op til billede.hurtig levering. Kan klart anbefales.

Lækker hjemmeside med børnetøj
Lækker hjemmeside med børnetøj
Hurtigt ekspedition og levering

Resposta da Titteboo®️
Fin hjemmeside med mange af mine…
Fin hjemmeside med mange af mine yndlings mærker🌸 Hurtig levering og så utrolig god kundeservice❤️ Jeg vil helt sikkert handle på Titteboo.dk igen🥰

Resposta da Titteboo®️
Rigtig dårlig oplevelse og ikke særlig…
Rigtig dårlig oplevelse og ikke særlig serviceminded kundeservice. Købte alene et produkt på hjemmesiden, fordi jeg havde adspurgt til str., som uden den mindste tvivlen kunne passes af min datter i følge virksomheden. Jeg følte mig derfor lidt snydt da min pige på ingen måde kunne passe hendes fastelavnskostume. Virksomheden ville på ingen måde tage ansvar for at det alene var sket pga. vores forudgående korrespondance om produktet, ligesom jeg selv måtte afholde 44 kr. i returfragt (hvilket i øvrigt er ret dyrt). Jeg følte mig efterfølgende godt og grundigt dum over at have været så godtroende og have en grundlæggende tillid til, hvordan kundeservice fungerer, hvis man som kunde ikke er tilfreds med sit køb. Jeg holder mig langt væk fra hjemmesiden en anden gang.
Hurtig levering. Kassen på de solbriller jeg havde købt, var beskadiget (ligegyldigt for mig). Men Titteboo medsendte to små gaver som kompensation for den ødelagte solbrillekasse.
Det er ikke sidste gang jeg handler der.

Svare ikke på henvendelser
Super fin website. Lidt trælst, at der kom et ekstra tillæg på fragten.
Den dårlige anmeldelse gives kun fordi at Titteboo stadig ikke er vendt tilbage på de to henvendelser omkring, at de muligvis har sendt den forkerte seng - ville have givet en bedre karakter, hvis Titteboo havde gidet at svare, så vi kunne finde en løsning.
Jeg bestilte en sebra seng i wooden edition. På websitet var der flere billeder af, at modellen skulle være forsynet med et 75 års jubelæumsmærke - men den jeg modtog bar ikke mærket :( Det er misvisende.

Resposta da Titteboo®️
Elsker og handle hos Titteboo 😍 der er…
Elsker og handle hos Titteboo 😍 der er altid vildt hurtig levering og rigtig god service ⭐️

Resposta da Titteboo®️
Rigtig god shoppeoplevelse hos…
Rigtig god shoppeoplevelse hos Titteboo.
Hurtig levering af ordre og fantastisk kundeservice, da jeg opdagede en lille fejl på en af varerne. Titteboo var hurtige til at tilbyde enten penge retur eller et nyt par.
Kan varmt anbefale at shoppe her :-)

Hurtig levering og super service
Hurtig levering og super service
Absolut ikke sidste gang jeg handler hos jer 🤗

Resposta da Titteboo®️
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.