UndyOpiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,5

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har købt bambus boksershorts fra Undy til min søn, og vi er virkelig glade for dem. De er dejlig bløde, har en god pasform og vigtigst af alt , de kravler ikke op, som mange andre boksershorts gør... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ud fra Undys beskrivelser valgte jeg underbuksetype og materiale og ud fra størrelsesguiden valgte jeg størrelse. Nemt og overskueligt, men jeg var skeptisk. Nu har jeg gået med Undy i knap en u... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Generelt fint at handle hos Undy og de har gode produkter. Årsagen til den lavere score skal findes i deres misledende markedsføring. Der ses ofte annoncer på f.eks. Facebook med et billede af deres u... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Købte først 10 stk tech underbukser da Undy havde lagersalg I Svendborg. Kort efter var husstanden imponeret over kvaliteten. Sidenhen har vi købt flere og senest i forgårs fik vi endnu en sending. V... Ver mais

A empresa respondeu

Informações sobre a empresa

1. Loja de roupa interior
  2. Loja de moda masculina

Escrito pela empresa

Undy forsøger at revolutionere undertøjsindustrien, ved at gøre det som nemt som muligt at handle underbukser. Vi tror på at kombinationen af smart design, materialer i højeste kvalitet og den bedste købsoplevelse, kan gøre Undy til dit foretrukne sted at handle undertøj

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de convites para avaliação

Respondeu a 21% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Todas as opiniões

226 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

God kvalitet

Altid god kvalitet og hurtig levering

23 de setembro de 2025

Hej Michael,

Godt at høre at pakken kom hurtigt frem

De bedste hilsner Marie.

Helt i top hele vejen

Helt i top hele vejen - let at handle - let at tjekke ud mm - hurtig levering, også med gode produkter 👌👏
Ikke sidste gang der skal handles ind her 💪

19 de setembro de 2025

Hej Morten,

Hvor er det dejligt at høre, at du kan lide vores produkter, og at du er tilfreds!

Bedste hilsner fra Marie

Hurtig og effektiv ekspedition

Hurtig og effektiv ekspedition, derudover produkter i den kvalitet der blev lovet - Alt i alt en god oplevelse...

19 de setembro de 2025

Hej Ole,

Jeg er meget glad for at høre, at du har haft en god oplevelse med Undy!

Rigtig god dag.

Classificada 2 em 5 estrelas

Virkelig skuffende kvalitet desværre!

Update: Undy gik med til at refundere mine underbukser, men kun fordi jeg allerede havde skrevet en anmeldelse, som jeg lovede at opdatere efter refunderingen. Hvis jeg ikke havde skrevet en anmeldelse, kunne jeg kun have fået en ombytning – hvilket ikke havde været meget værd, når der går hul i underbukserne efter første gangs brug.

Jeg sætter pris på refunderingen, men jeg er ikke imponeret over, at den kun kunne lade sig gøre, fordi jeg havde skrevet en anmeldelse.

-----------

Jeg er meget skuffet over kvaliteten.

Allerede efter én gangs brug gik syningen op i siden. Underbukserne fnuldrer, selv efter vask, og fnulderet sætter sig på huden, hvilket irriterer huden. Det er virkelig skuffende, når Undy markedsfører sig selv som den perfekte underbuks der ikke irriterer.

Jeg kan desværre ikke anbefale Undy.dk.

21 de setembro de 2025

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Gode priser, god kvalitet, hurtig levering 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ her fra, kan med god samvittighed anbefale Undy.dk👍

2 de setembro de 2025

Hej Peer,

Godt at du er tilfreds, og vi er glade for, at du anbefaler os!

Classificada 2 em 5 estrelas

Op til 40 graders vask ?

Kan ikke bedømme pasform da det er underbukser til min mand. Men hvordan kan man sælge underbukser der kun kan tåle op til 40 graders vask? De bliver her vasket med 60 grader, dette kan også ses på farven da de sorte bliver lilla-agtigt. Øv! Det burde stå som en OBS under beskrivelse, da det for mit vedkommende er en selvfølge at undertøj ikke vaskes under 60 grader..

18 de agosto de 2025

Bare super

Vi forventer høj kvalitet, lang holdbarhed, flot og bekvemt design samt overskuelige priser. Og det får vi hos Undy. 🌟

3 de setembro de 2025

Hej Line,

Godt at du er tilfreds med vores kvalitet!

Dbh Marie

Classificada 5 em 5 estrelas

Bedste jeg længe har prøvet!

Havde længe ledt efter nye underbukser, men ikke fundet noget der var godt nok, jeg så en reklame fra Undy og tænkte, nå ja hvorfor ikke prøve. Købte 3 par og nu her et halv år efter, har jeg bestilt flere for de er virkelig gode! De kryber ikke op i imellem ballerne af en og elastikken holder bedre end andre mærker jeg har prøvet. Nu må der bare gerne komme flere designs og farver.

3 de setembro de 2025

Hej Kent,

Mange tak, vi er super glade for, at du er tilfreds med vores underbukser.

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig levering, god pris og kvalitets produkt

Hurtig leverance og jeg må indrømme at jeg var lidt skeptisk overfor produktet. Men det har været nogle virkelig gode underbukser

18 de agosto de 2025

Hej Niels,

Godt at høre, at du alligevel er tilfreds med produktet!

God dag,

Classificada 5 em 5 estrelas

Nemmeste og bedst underbukse valg for…

Nemmeste og bedst underbukse valg for mig
Billigt og god kundeservice
Fin pasform og kvalitet

Fik nemt penge tilbage, da varen kort efter køb var blevet billigere. Skrev til deres mail og differencen blev hurtigt udbetalt

29 de agosto de 2025

Hej Lasse,

Det er rigtig godt at høre, at du er godt tilfreds med vores service og produkter. Tak!

God dag, hilsen Marie.

Classificada 5 em 5 estrelas

Undy er et godt sted at købe sine…

Undy er et godt sted at købe sine underbukser der er dejlige behagelig til en god pris God service Hurtig leverig Hvis du går med numsen bar Så er Undy klar!!!!!

25 de agosto de 2025

Hej Per,

Godt er du er tilfreds med vores produkter!

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har brugt Undy i flere år nu

Jeg har brugt Undy i flere år nu, og det er simpelthen bare nemt, der kommer 2 par underhylder hver anden måned, og når man først lige har fået fyldt lageret op, så passer med at man bare smider dem ud der går i stykker med tiden, men du har altid underbukser, og du behøver ikke shoppe rundt og finde tilbud på nye og den slags. Jeg synes det er smart..

25 de agosto de 2025

Hej Troels,

Jeg er meget glad for at høre, at du er tilfreds med vores system, og produkter.

Hilsen Marie

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais