Velvet Music Opiniões

283

4,6

Duidelijke goede communicatie en snelle levering van in mijn geval meerdere bestellingen. Hele fijne zaak waar ik graag kom om rond te snuffelen. Ga meestal met zo’n 10 LP’s of meer naar huis. Ga zo d... Ver mais

Afhandeling van retour gezonden producten mag wel sneller. Eerst geen reactie a.g.v. zieken (?), dan geen terugbetaling omdat bankgegevens niet bekend zijn (?), terwijl al meerdere malen besteld is e... Ver mais

A empresa respondeu

Goede prijzen. Alleen bleek het product na bestellen niet automatisch bij Velvet in Dordrecht te kunnen worden afgehaald. Maar in Leiden. Na een extra mailtje werd ervoor gezorgd dat hij toch in Dor... Ver mais

Great, easy to use website. Delivery was quicker than originally planned which is always a plus! Was quoted 5-7 working days due to one of the vinyls being out of stock, within a couple of days I... Ver mais

A empresa respondeu

1. Loja de discos
  2. Loja de música

Escrito pela empresa

VelvetMusic.nl Dé muzieksite van Nederland en België. Koop online cd's, sacd's, dvd's, vinyl, accessoires, leesvoer en dergelijke tegen zeer scherpe prijzen. Kijk eens rond in onze winkel Kom regelmatig langs bij Velvet Music.nl om op de hoogte te blijven van nieuwe releases, om te kijken wat de Velvet-tips zijn, om te snuffelen tussen de aanbiedingen, of bijvoorbeeld om het laatste popnieuws te lezen...

Excelente

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 66% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Todas as opiniões

(283)

98 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Hou op met al die mails met vragen om reviews

Product en bezorging prima. Al die mails met vragen om reviews en sterren zijn echt vervelend.

30 de maio de 2026
logótipo da Velvet Music

Resposta da Velvet Music

Bedankt voor uw feedback.

Wij begrijpen dat het misschien wat veel kan zijn wanneer we zowel uw mening over de muziek als feedback over onze dienstverlening vragen. Toch is deze informatie voor ons erg waardevol, omdat we onze service en website voortdurend willen blijven verbeteren.

We nemen uw feedback mee en zullen bekijken of we de beoordeling van de muziek (de sterrenwaardering) op een andere, meer passende manier kunnen integreren.

Desondanks zijn we blij om te horen dat u onze service verder als positief heeft ervaren.

Heel veel plezier met uw bestelling en hopelijk tot ziens bij Velvet Music!

Fijne (web)winkel en service

Fijne (web)winkel en service! Als platenverzamelaar wissel ik altijd een beetje tussen Velvet en Platomania (ligt aan het aanbod, de prijs en de locatie) maar super tevreden. :)

29 de setembro de 2025

Duidelijke goede communicatie en snelle…

Duidelijke goede communicatie en snelle levering van in mijn geval meerdere bestellingen. Hele fijne zaak waar ik graag kom om rond te snuffelen. Ga meestal met zo’n 10 LP’s of meer naar huis. Ga zo door, super 👍

28 de maio de 2026

Mijn bestelling werd met een glimlach…

Mijn bestelling werd met een glimlach ingevoerd en een paar dagen later bevestigd dat hij klaar lag. Op het moment dat ik de winkel weer binnen kwam werd mijn achteraf RSD bestelling met een enthousiaste beweging voor mij neergelegd.

29 de abril de 2026

Goede website

Website is duidelijk en overzichtelijk.
Winkel fysiek niet bezocht.
Vind alleen dat als je een pre order doet dat je de plaat ook op release date moet ontvangen.

24 de abril de 2026

bestelling plaat

Ik had een plaat van BTS besteld, en het was super goed ingepakt. De plaat is echt super mooi en luister er met plezier naar. Ik ga zeker nog vaker hier bestellen. :)

26 de março de 2026