Whiskyeksperten Opiniões

TrustScore: 4 em 5

4,1

Leia as opiniões dos outros

Classificada 2 em 5 estrelas

Har egentlig været gald for at handle ved jer i er hurtige til at sende og der har ikke været nogle problemer før nu!! Har modtage min sidste pakke en Aberlour 14 års den kom desværre uden en kasse s... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Bestilte min favorit Laphroaig 10 År Cask Strength Batch 16 torsdag aften - modtog lørdag formiddag. LEVERINGSTID DER SPILLER MAKS - DET GÅR VIRKELIG STÆRKT. Forsvarligt pakket ind. * * * * *... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Bestilte et par flasker whisky søndag eftermiddag, mandag eftermiddag stod de i mit whisky skab. Har handlet med whiskyeksperten nogle gange, altid et hammer godt udvalg og meget stærk på prisen.... Ver mais

Informações sobre a empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 50% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Todas as opiniões

6 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

perfekt

perfekt
Bestilte søndag og modtog mandag, som altid perfekt.
Vi handles ved.

4 de abril de 2022

Hej Hans,

Classificada 1 em 5 estrelas

Bestilte en flaske hos dem til over…

Bestilte en flaske hos dem til over 1000kr.
Jeg modtog hurtigt pakken dagen efter, rigtig fint pakket ind.
Men slet ikke den flaske der var afbilledet på deres hjemmeside. Jeg modtog desværre en nyere aftapning, der kunne være købt billigere et andet sted.
Der var ingen der tog telefonen da jeg ringede. Den e-mail jeg sendte til dem blev besvaret på et senere tidpunkt med undskyldningen om at de ikke har været opmærksomme på st indpakningen er ændret. Så nu står jeg tilbage med det forkerte produkt.

11 de março de 2022

Hej Dennis,

Tak for din anmeldelse.

Jeg må igen beklage, at vi ikke har været opmærksom på at produktet har fået ny indpakning.
Vi har sendt dig en gratis returlabel.

God kunde service

Jeg har ikke bestilt noget endnu, men haft fat i deres kundeservice og den er helt i top.
Jeg vender helt sikkert tilbage på et senere tidspunkt.

4 de dezembro de 2021

Hej Kevin,

Super hurtig levering

Super hurtig levering - fik varen dagen efter jeg bestilte den.

4 de dezembro de 2021

Hej Josefine,

Hurtigt og sikker forsendelse

Har lige modtaget en forsendelse med en flaske rom. Der var selvfølgelig bobbelplast omkring selve kassen som fabrikanten har lavet til flasken i. Men hos whiskyeksperten har de også taget selve flasken ud og rullet plast om, sammen med små skum stykker. Det syntes jeg er super god stil. Hurtig levering har de også. Tak for det.

14 de outubro de 2021

Hej Martin,

Classificada 2 em 5 estrelas

Buying rum from Sweden

Hi, I'm waiting since last Friday (12/8) for a reply to my email about buying rum from Sweden and if you take care of the import taxes and so on. Hope you can answer me.

17 de agosto de 2021
Classificada 5 em 5 estrelas

Det kan dårligt være bedre

Har været på jagt efter en whisky. Whiskyeksperten er den eneste danske shop med lige den vare, den var dog ikke på lager. Bad om en mail når den kom. Og vupti, for få dage siden kom mailen, og nu har jeg hurtigt og smertefrit min whiskey. Genial indpakning i øvrigt, i er godt nok grundige, selv inde i paprøret er der fyld.

13 de agosto de 2021

Hej Jan,

5-stjernet oplevelse

Gode priser, hurtig levering og noget nær genial indpakning!

12 de julho de 2021

Hej LK,

5 stjerner og pil opad.

Hurtig levering, og super god indpakning. Ingen risiko for at flaskerne går i stykker, selv når de sendes med gls.

15 de junho de 2021

Hej Lasse,

Hurtig og sikker levering

Hurtig og sikker levering. Pakning af produkterne er i top klasse, som tilsikre at produkterne ikke går tabt i forsendelsen.
Whiskyeksperten (FineNordic) får derfor 5 ud af 5 stjerner fra mig.

12 de junho de 2021

Hej Henrik,

altid fremragende leveringstider

altid fremragende leveringstider. hjemmesiden fungerer godt med mange sorterings- og filtreringsmuligheder

11 de junho de 2021

Hej Lil' Ruz,

Super find service

Super find service, levering til estimeret dato og indpakning der vil for en A-bombe til at mærkes som en myggestik.
Priserne er ligeledes på en rimeligt niveau med mange andre onlineforhandlere.

Ikke sidste jeg jeg handler her!

7 de junho de 2021

Hej Simon,

Perfekt i alle henseender

Helt perfekt! Svarer med det samme på forespørgsler, venlig forhåndsvejledning, meget hurtig afsendelse og varen er emballeret efter alle kunstens regler!

29 de março de 2021

Hej,

Fantastisk!

Fantastisk!. Hurtig levering og fantastisk sikkert pakket. jeg kommer helt sikkert igen! :)

27 de fevereiro de 2021

Hej Casper,

Super fin webshop

Super flot udvalg, god kundeservice samt hurtig levering. Kan helt sikkert anbefales.

17 de fevereiro de 2021

Hej Elvira,

Fremragende på alle punkter

Rigtigt flot og stort udvalg til helt fornuftige priser. Når så levering finder sted under 24 timer fra bestilling samt at emballagen nok ikke ville tage skade ved et uheldigt sammenstød med en ældre svensk Volvo, så kan jeg kun give 5 stjerner. Helt sikkert ikke sidste gang jeg handler hos Jer. En helt igennem positiv oplevelse.

20 de janeiro de 2021

Hej Casper,

Classificada 5 em 5 estrelas

En helt igennem positiv oplevelse

En helt igennem positiv oplevelse. De bestilte varer var mig ihænde fra GLS-pakkeshop under et døgn efter bestillingen. Emballeringen er jo tip top lige til 10 stjerner. Så her kommer jeg sikkert tilbage.

20 de janeiro de 2021

Hej Finn,

Jonas

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais