Xenon Odijk Opiniões

TrustScore: 3.5 em 5

3,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Product besteld maar helaas werkte het niet in mijn auto. Zeer snelle bezorging en ook snelle retour met terugstorting op rekening. Andere webshops kunnen hier nog van leren. Als ik iets nodig heb... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Aanrader !! Super mooie sets led lampeni in mijn Opel Vivaro laten monteren . Alles netjes ingebouwd incl. stadslicht, dagrijverlichting dimlicht, groot licht en mistlampen . Behulpzaam en vriendeli... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Stelletje prutsers, als er geleverd wordt zijn ze heel snel of je een revieuw wilt schrijven, maar als je klachten hebt geven ze opeens niet thuis. Word je naar bol.com gestuurd. Communicatie met Xen... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Na twee elders gekochte sets LED H7 lampen voor mijn Astra K, kreeg ik steeds een storingsmelding in het scherm "dimlicht rechts defect". Contactformulier ingevuld en advies gekregen. Dit opgevolgd en... Ver mais

Informações sobre a empresa

Informações de contacto

Aceitável

TrustScore: 3.5 em 5

386 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 35% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Todas as opiniões

92 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Xenon Odijk Waardeloze firma

Waardeloze firma, sleutelset voor de Toyota Aygo via Bol.com gekocht. Volgens deze firma was het een kwestie van overzetten. Helaas bleek de bovenkant van de sleutelset anders te zijn als het origineel waardoor het niet werkte. Tevens starte de auto niet meer. Bij retoureneren geen geld terug en geen reden ontvangen. Ik bestel hier niet meer

13 de janeiro de 2024

Hi Mark,

ALs de auto niet start dan is de transponder niet overgezet. Dit heeft niets met de behuizing te maken, de sleutel is terug gestuurd omdat deze beschadigd ontvangen is.

Vriendelijke groet.

terrible customer service

Whilst in the ordering process the black friday discount was removed.

As I was in the process of submitting the order, I had to refresh the webpage due to a website glitch. After refreshing the website the time passed 12pm and the discount was no longer effective. I reached out to the customer service / Jeffrey. He couldn't care less about the situation. Whilst I provided screenshot as evidence.

Overall a terrible attitude towards customers. And absolutely no intend to attract new customers.

I rather spend my money elsewhere..

26 de novembro de 2023

geen goede service

hier begin 2022 een xenon setje gekocht. helaas na enkele maanden al kapotte ballast. Nieuwe ballast ontvangen en weer ingebouwd. Na een maand deze ballast ook kapot. In overleg ballast terug gestuurd. Ook na meerdere keren vragen, geen reactie meer.
Toen bij een andere shop met vestigingen in Sittard en Maaseik een nieuwe set besteld. Daar rijd ik nu meer dan een jaar mee rond zonder problemen

14 de fevereiro de 2023

Slechte zaak!!!

Via Bol.com een bestelling geplaatst op 8 juni jl. Aanvraag ingediend via Bol.com voor een factuur met btw. Dit hoort partner van Bol.com dan op te sturen.
Meneer weigert dit gewoon te doen en stuurt mij steeds terug naar Bol.com.
Zoveel werk is het niet om een factuur op te maken en te versturen.
Ook super slecht telefonisch bereikbaar en via de sms alleen maar stoer praten in plaats van in actie komen en je klant een factuur op te sturen!
Slechte zaak dit!

3 de outubro de 2023

Hi Sharety,

Zoals aangegeven kunnen we niet per telefoon of sms een factuur toesturen. Als er een aanvraag via bol gedaan wordt voor een factuur dan wordt dit automatisch geüpload vanuit onze programma’s. Dit heb ik proberen te vertellen maar helaas kwam dit niet binnen. Na je aanvraag van vanmorgen is er binnen 5 minuten een factuur geüpload.

Bedankt voor je bestelling en veel plezier met je lampen!

Tevreden

Nieuwe sleutel besteld. Snel verzonden, redelijk eenvoudige vervanging van bestaande sleutel

29 de agosto de 2023
Classificada 3 em 5 estrelas

Stappenplan op de website

De levering van autosleutelbehuizing voor Opel 2 knops was prima, alleen het openen van de bestaande sleutel met kruiskopschroevendraaier zoals in het stappenplan op de website is aangegeven is niet juist. Om de de gegevens van de bestaande sleutel over te zetten naar de nieuwe behuizing moest deze worden open gebroken.

2 de agosto de 2023

Slechte communicatie

Paar keer gevraagd of ik product kan ophalen en tot hoe laat er opgehaald kan worden, geen reactie. Als je niet wil verkopen, zeg dat dan ook want dan verspil ik mijn tijd de volgende keer niet meer in deze zaak.

2 de agosto de 2023

Hi Kevin,

Bedankt voor je beoordeling, excuus dat er geen reactie is geweest, een familielid was opgenomen in het ziekenhuis en daarna zijn we volledig vergeten te reageren. Stom. Onze openingstijden en de afhaal tijden staan op onze site.

Excuus voor het ongemak.

Classificada 5 em 5 estrelas

Niet op voorraad, stond inderdaad vermeld

Excuses, ik had niet gezien dat het artikel niet op voorraad was.
Ik wacht rustig af.

31 de julho de 2023

Beste Jan,

Bedankt voor uw beoordeling, bij het product staat vermeld dat het niet op voorraad is en tijdens het afrekenen staat dit ook vermeld. Naar verwachting is morgen de sleutel binnen en zal die dinsdag bij u thuis zijn!

Vriendelijke groet.