Yumeko - het allerzachtste luxe eco bedgoed & badgoed Opiniões

TrustScore: 4 em 5

4,1

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Riktigt dåligt. Det går inte att beställa. Har försökt påtala detta flertalet gånger men supporten verkar inte vilja lösa det, jag ska få en betalningslänk men den kommer aldrig Förstå hur illa d... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Wij hebben sinds 2016 onze matrassen, hoeslakens, kussens en Tencel dekbedden van Yumeko. Wij zijn enorm tevreden. Deze producten zijn van een zeer hoogwaardige kwaliteit!! Iedere dag kruipen we in ee... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

We hadden altijd een ander merk dekbedovertrek, vergelijkbaar materiaal. Wordt niet meer gemaakt, dus een zoektocht naar vergelijkbaar. Besteld, 2 dagen later werd het bezorgd. Ik maakte de doos op... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Naast dat de flanellen hoeslakens (die wil je echt) én dekbedovertrek goddelijk zacht, warm, prachtig en van uitstekende kwaliteit zijn… is de service net zo warm en betrokken. En dan ook nog eens m... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de mobília para quartos
  2. Loja de fatos de banho

Yumeko staat voor eco slapen en baden. We zijn de groene keuze in kussens, dekbedden, beddengoed en badgoed. We gebruiken alleen de mooiste, zachtste, ecologische materialen. Met eco- en fairtrade certificaat.

Informações de contacto

Bom

TrustScore: 4 em 5

205 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 83% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 48 horas

Todas as opiniões

36 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Slechte kwaliteit

Na zoveel goede reviews toch overstag gegaan op een set handdoeken. We wilden zachte handdoeken en wilden daar best wat voor uitgeven. Ze kwamen mooi geleverd (samen met andere producten van Yumeko, maar daar laat ik later een andere reactie over achter) en ze waren superzacht. Na de eerste keer wassen en drogen zat de hele droger vol met pluis, ik schrok er helemaal van omdat de pluizenfilter echt compleet vol zat. Ik hoopte dat het bij 1x bleef, helaas is het bij elke droogbeurt hetzelfde. Ik was de handdoeken op max 40 graden zoals het label aangeeft (eigenlijk te laag voor schone handdoeken) en dan hang ik ze even op, daarna pas in de droger op lage temperatuur maar dat helpt echt niet. Ik keek net naar de handdoeken die hingen aan de lijn op het balkon en ik kan de zon erdoorheen zien schijnen bij de borders.. Bij onze andere handdoeken is dat helemala niet het geval. Duurzaam voor Yumeko misschien maar voor de consument is dit echt ver beneden de kwaliteit waarvoor je betaalt. Dit zijn gewoon echt hele lage kwaliteit handdoeken met zeer losse afwerking. Ik ben echt heel erg teleurgesteld, ik zie ook reacties van andere mensen en ben niet de enige. Ik voel me opgelicht en de uitstraling van dit bedrijf biedt absoluut niet wat het belooft. Ik koop hier nooit meer wat en hoef ook geen nieuwe handdoeken.

15 de junho de 2025

Beste Naomi,

Wat vervelend dat je niet tevreden bent over de handdoeken die je bij ons besteld hebt!
Een wasmachine en droger vol pluis en doorschijnende handdoeken zijn natuurljk niet te bedoeling.
Ik zie geen ordergegevens staan, maar ik heb je order wel gevonden in ons systeem. Ik zie dat je nog geen contact hebt gezocht met onze klantenservice over je klacht. Ik heb je daarom zelf een mail gestuurd, naar het email adres in je order. Daarin heb ik je ook wat inhoudelijke vragen gesteld. Voor ons is wat extra informatie nodig, en het helpt ons ook onze producten te verbeteren, zodat deze klacht in de toekomst hopelijk niet meer voorkomt. We gaan ons best doen om samen met jou tot een oplossing te komen.

Met warme groet,

Yumeko Klantenservice

Classificada 1 em 5 estrelas

De arrogantie en slechte service heeft…

De arrogantie en slechte service heeft mij doen besluiten om elders mijn duurzame beddengoed aan te schaffen. Ze nemen totaal geen verantwoordelijkheid voor hun fouten.

13 de junho de 2025

Beste Rebecca,

Wat vervelend dat je niet tevreden bent met onze service! Je hebt geen informatie over je order achtergelaten. We gaan er van uit dat het gaat over je order van 6,5 jaar geleden waar je ook over gemaild hebt. Daar hebben we antwoord op gegeven, hopelijk is onze tegemoetkoming naar tevredenheid. Gaat het ergens anders over, of ben je toch niet tevreden, dan horen we het graag.

Warme groet,

Yumemo Klantenservice

Classificada 3 em 5 estrelas

Love there duvets as have 4 the duck…

Love there duvets as have 4 the duck down and heat class 2 :when I have guest everyone wants to have them and always refer them to yumeko 💕
However I just don’t like the duvet cover I have 8 which I bought and they are probably the most annoying thing I ever have I just don’t like the flap that hangs out the bottom ( why not little clips or buttons) The duvet slips out the bottom if you move too much : Drying them is also very difficult if your drying them outside as the whole flaps are hanging too low and don’t even want to start on the ironing of them ;
So I’m in the process of putting them in the recycle bin and replacing them from another company that I’ve already bought a couple from and already my life feels better when it comes to changing my beds :
Highly recommend duvets but unless they change the flaps at the bottom of the duvet covers it’s a NO from me 🙏

2 de junho de 2024

Dear Dee,

Thank you for your honest review! We are very happy to hear you (and your guests) love our duck down duvets so much :-)

In regards to the duvet covers, we really appreciate your feedback and will take this into account. Maybe it's good to know that the following styles come with buttons instead of a tuck-in: flanel, seersucker and jersey.

Warm regards,
Yumeko

Heel blij mee!

Dekbedovertrek van katoen satijn in blush rose besteld - mega blij mee!

Ik heb het dekbed inmiddels 2 maanden en ben er erg blij mee. Heerlijk zacht, en na een week op te hebben geslapen voelt het nog steeds alsof het bed net opgemaakt is.

Inmiddels ook een donze kussen besteld, ook heel blij mee!

Nu maar sparen voor het linnen dekbedovertrek ;)

19 de março de 2025

Fantastische producten

Fantastische, verantwoorde producten. Veel betere kwaliteit dan bij de grotere ketens. Daarnaast mooi ingepakt en correct geleverd. Top bedrijf!

28 de fevereiro de 2025

Service slecht

Heerlijk beddengoed maar binnen 2 jaar is mijn witte beddengoed op plekken vergeeld, het dekbed is nog mooi wit. Contact opgenomen met de klantenservice, daar wordt aangegeven dat de fout niet bij hen ligt.
Prijs kwaliteit ligt echt uit verhouding als je er niet eens 2 jaar mee kan doen en daarbij ook niet duurzaam te noemen dit product!

12 de fevereiro de 2025

Resposta da Yumeko - het allerzachtste luxe eco bedgoed & badgoed

Dank voor je eerlijke feedback. Vervelend om te lezen dat je niet helemaal tevreden bent. Witte hoeslakens en beddengoed zijn inderdaad gevoeliger voor gebruikssporen in de loop van de tijd. Factoren zoals transpiratie, wasfrequentie en wastemperatuur spelen hierin een rol.

We streven altijd naar kwaliteit en duurzaamheid. Mocht je nog vragen hebben over het onderhoud of tips willen om je beddengoed langer mooi te houden, helpen we je graag verder!

Groetjes team Yumeko

Classificada 1 em 5 estrelas

Tweemaal een te groot hoeslaken…

Tweemaal een te groot hoeslaken ontvangen. Langdurig contact en erg kneuterig allemaal. Kost je enorm veel moeite. Jammer want was juist op zoek naar verantwoord beddengoed

3 de fevereiro de 2025

Resposta da Yumeko - het allerzachtste luxe eco bedgoed & badgoed

Hi Angela, dank voor je feedback. Wat vervelend om te lezen dat je de verkeerde maat hebt ontvangen. Ik zie dat je inmiddels een collega van mij hebt gesproken en dit voor je is opgelost. Mochten we je toch nog ergens mee kunnen helpen dan horen we dat natuurlijk heel graag.

Liefs,
Team Yumeko

Classificada 5 em 5 estrelas

Prima kwaliteit en zeer snelle bezorging

Het kost een paar centen, maar dan krijg je ook wat. Dat gaat zeker op bij Yumeko. Prachtig badlaken besteld. Prima kwaliteit. prijs kwaliteit uitstekend. En, hulde voor de snelle bezorging. 's avonds besteld en volgende dag bezorgd. Trouwens ik heb gebruik gemaakt van de ING-punten korting. Werkt uitstekend bij Yumeko.

22 de janeiro de 2025
Classificada 2 em 5 estrelas

Pilling na paar weken gebruik

Na een paar weken gebruik pilling op de katoenen matrashoes op de plekken waar gelegen wordt. De hoes voelt daar ruw aan en ziet er niet mooi meer uit.

7 de janeiro de 2025

Hi Inge,
Dank voor je feedback! Maar wat jammer om te horen. Je mag een email sturen naar klantenservice@yumeko.nl, dan gaan we snel kijken hoe we dit netjes voor je kunnen oplossen. Liefs, team Yumeko

Unterirdischer Kundenservice

Update vom 13.12.2024:
Ich muss mich einer anderen Bewerbung anschließen - ein Stern ist wirklich zu viel!

Laut Avocadostore.de behält sich Yumeko eine 14-tägige Bearbeitungszeit vor. Die hat die Firma nun voll ausgeschöpft, um mir gestern zu verkünden, sie hätte doch vor zwei Wochen einen Ersatz für die beanstandete Ware geschickt. Hat sie auch, ist auch angekommen, ABER eben nur für die eine Garnitur, die den Riss aufwies. Meine Beanstandung der zweiten Garnitur, die zu lang war, wurde laut der Antworten auf meine wiederholten Rückfragen in den letzten 14 Tagen geprüft. Zwischendurch hieß es noch, meine Retoure sei nie eingetroffen. Das konnte ich zum Glück anhand der Sendungsverfolgung widerlegen.
HIER WEISS DIE LINKE NICHT, WAS DIE RECHTE TUT!!!
Unfassbar! Knapp vier Wochen nach Bestellung und knapp 300 Euro später stehe ich immer noch mit nur einem anstatt zwei Sets Bettwäsche da und der Kundenservice ist überfordert und geht auf die wiederholten Äußerungen meiner Unzufriedenheit maximal mit Plattitüden ein. Nachhaltigkeit beim Produkt vielleicht ja, bei der Kundenbindung so sicher nicht.
Ich hole mir demnächst anwaltliche Unterstützung.

Stand 09.12.2024:
Ich habe eigentlich wirklich wertige Bettwäsche bestellt, 2 Sets. Sie kam auch schnell, schöne Qualität, merkwürdig nur der "Verschluss" - offene untere Kante, in der noch ein Stück Stoff eingenäht ist, das man innen um die Unterkante der Bettdecke schlagen kann. Hält leider nicht wirklich gut.
Leider war das nicht das einzige Problem. Zudem wies der eine Deckenüberzug einen Riss auf. Ich konnte diesen Satz Wäsche problemlos zurückschicken, der Ersatz kam prompt und fehlerlos.
Schwieriger gestaltet sich die Geschichte mit dem zweiten Satz Bettwäsche. Der Deckenbezug war ca. 9 cm zu lang - in Kombination mit dem beschriebenen "Verschluss" äußerst ungünstig. Die Retoure hätte ähnlich einfach ablaufen können wie mit dem ersten Satz. Anscheinend muss hier aber genauer geprüft werden, trotz der bei der Beschwerde mitgeschickten Fotos. Vor knapp zwei Wochen habe ich also auch diesen Satz zurückgeschickt, am 29.11. ist er bei Yumeko eingegangen. Seither wird die Beschwerde geprüft, es ist kein Ersatz, keine Rückerstattung in Sicht.
Sehr schade, da ich mich seit einem Monat darauf freue, die neue Bettwäsche aufzuziehen. Und davor noch Knöpfe einzunähen...

9 de dezembro de 2024

Update 17-12-24

Liebe Monika,

Es tut uns sehr leid, dass es so gekommen ist. Sie haben nun eine Nachricht von unseren deutschen Kundendienstkollegen mit weiteren Erläuterungen und einer Lösung erhalten – ein neues Exemplar wird Ihnen zugesandt.

Der Grund dafür, dass es lange gedauert hat, liegt darin, dass eine Rücksendung aufgrund einer Reklamation aus Deutschland einen langen Weg zurücklegt (über einen Hub, zu unserem Lager, dann zu unserem Büro in Amsterdam). Wir hätten Ihnen dies im Voraus mitteilen sollen, aber wir haben dies nicht ordnungsgemäß getan.

Wir entschuldigen uns dafür. Hoffentlich gefällt Ihnen Ihr neues Set.

Mit freundlichen Grüßen
Kundenservice Yumeko

Liebe Monica,

Vielen Dank für Ihre Nachricht. Schade, dass Sie mit Ihrer Bestellung nicht zufrieden sind und ein Produkt erhalten haben, dessen Größe nicht stimmt. Sie geben an, dass unser Kundenservice Ihre Beschwerde angenommen hat und dass Sie sie an uns gesendet haben. Es kann tatsächlich einige Zeit dauern, bis Ihre Beschwerde bearbeitet wird. Sie können sich jederzeit über den Stand der Dinge erkundigen, dies kann über kundenservice@yumeko.de erfolgen.

Mit freundlichen Grüßen,

Yumeko

Super service van Yumeko

Wij hebben vorig jaar een nieuw dekbed en overtreksets gekocht bij Yumeko. Fantastisch spul en super lekker slapen. Echter een paar weken terug hadden wij een probleempje met één van de overtrekken. Dus in het weekend even een mailtje naar de klantenservice van Yumeko. Op maandag kregen wij al een reactie en binnen een week heeft Yumeko het probleem super goed opgelost.
Wat een service. Daar kan menig bedrijf een voorbeeld aan nemen.

21 de novembro de 2024

Super klantenservice

Ons beddengoed was beschadigd geraakt, er begonnen al vrij snel scheuren in te komen. Na hierover contact te hebben gehad met de klantenservice zijn we super goed geholpen. We kregen meteen nieuw beddengoed toegestuurd en zijn dan ook erg blij met de service. Het is nu nog even afwachten hoe lang het beddengoed mee gaat, maar de klantenservice is in ieder geval top :)

24 de novembro de 2024