Riktigt dåligt. Det går inte att beställa. Har försökt påtala detta flertalet gånger men supporten verkar inte vilja lösa det, jag ska få en betalningslänk men den kommer aldrig Förstå hur illa d... Ver mais
Wij hebben sinds 2016 onze matrassen, hoeslakens, kussens en Tencel dekbedden van Yumeko. Wij zijn enorm tevreden. Deze producten zijn van een zeer hoogwaardige kwaliteit!! Iedere dag kruipen we in ee... Ver mais
We hadden altijd een ander merk dekbedovertrek, vergelijkbaar materiaal. Wordt niet meer gemaakt, dus een zoektocht naar vergelijkbaar. Besteld, 2 dagen later werd het bezorgd. Ik maakte de doos op... Ver mais
Naast dat de flanellen hoeslakens (die wil je echt) én dekbedovertrek goddelijk zacht, warm, prachtig en van uitstekende kwaliteit zijn… is de service net zo warm en betrokken. En dan ook nog eens m... Ver mais
Yumeko staat voor eco slapen en baden. We zijn de groene keuze in kussens, dekbedden, beddengoed en badgoed. We gebruiken alleen de mooiste, zachtste, ecologische materialen. Met eco- en fairtrade certificaat.
Herengracht 418 sous, 1017 BZ, Amsterdam, Holanda
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 83% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 48 horas
Heerlijk dekbedovertrek. Houd zich prima kreukvrij na wasbeurten
Ik heb inmiddels al een meerdere dekbedovertrekken, een kruik en een badmat van Yumeko en ik ben vooral tevreden over hoe mooi alles blijft, ook na veelvuldig gebruik. Daarnaast is fijn om te weten dat alles op een eerlijke manier is geproduceerd.
Heerlijk dekbedovertrek, lekker zacht en warm maar krijg geen opvliegers van de warmte. Dus zeer comfortabel. Wat ik ook belangrijk vindt is dat het Fairtrade is. Iedereen kan dus lekker slapen van dit product. Een zeer tevreden klant.
Heel fijn kwalitatief beddengoed. Zelfs na vaak wassen voelt het nog zacht aan.
Heel erg blij met ons linnen beddengoed! Ons tweede paar, goede kwaliteit + snelle bezorging
Ruim een jaar slaap ik tussen het beddengoed van Yumeko, heerlijk, het lijkt wel zijde en ik slaap zelf beter dan daarvoor. Het badgoed van Yumuko is ook prima en Yumeko is duurzaam en fairtrade, goed voor de wereld en dus voor jou en mij!
Wij hebben verschillende dekbedovertrekken en ik word altijd blij als de bedden zijn verschoond en ik onder een knisperend fris dekentje kan gaan liggen. Ze gebruiken unieke stoffen, met elk een eigen en opvallende textuur.
De dekbedovertrekken worden verpakt in een mooie hoes van dezelfde stof als het overtrek.
de stof voelt glad en zacht aan als satijn.
De overtrekken komen bijna kreukvrij uit de wasmachine.
Ik heb de kussens recentelijk besteld - ik ben er ongekend blij mee. Ze liggen zelfs zo lekker dat ik ze mee neem als ik weekendjes wegga 😅
Ik ben erg blij met mijn yumeko beddengoed! Ik heb de katoen satijn variant en die is (en blijft) superzacht. Vind het zelf ook erg belangrijk dat het duurzaam geproduceerd is. Zou deze set zeker aanraden!
Het bedrijf levert zachte kwaliteit. Absoluut te onderscheiden van de massa. Het heeft eenvoud en is puur.
Absolutely loving our new beautiful and warm bedspread! Large enough to fit a king-size bed and adding a touch of cosiness to our bedroom. We choose the colour sage green but all colours were gorgeous, and the muslin texture is both light and a comfy hug at the same time. We layer this spread with a linen flat sheet and a woolen blanket, ideal for these chilly months!
Ik sliep in een boshuisje in een yumeko bed. Het matras en de kussens zijn zacht maar stevig. En heerlijk om te weten dat je op echt ‘schoon’ beddengoed slaapt: vrij van chemicaliën.
Prachtige dekbedovertrekken. Wij hebben yumeko al een aantal jaar en het blijft zo ontzettend mooi! Prachtig materiaal en heerlijk zacht!
Sinds we onze dekbedovertrek van Yumeko hebben slapen we als een roosje! Heerlijke zachte stof, fijne kwaliteit, en super service!
Snelle levering, van de hoezen.
Wij slapen onder dusty roze en koper kleurige dekbedhoezen. Nog nooit zo comfortabel geslapen heerlijk zacht en behagelijk.
the softest, nicest most beautiful bedding products I have ever had. I have several items; down duvets, cotton satin covers and linen covers. I love them all. My children are most fond of the cotton satin because of it's softness, I am most fond of the linen because of the look and feel.
Mooi en zacht beddengoed. Helaas is de kwaliteit niet goed.. Van beide sets gaan de dekbedovertrekken na een paar maanden al pillen terwijl ze volgens wasvoorschrift worden gewassen en “normaal” worden gebruikt. Klantenservice is goed en biedt een vervanging aan maar bij de tweede set gebeurt het ook. Vervanging is weer mogelijk maar dan blijf je bezig, en is het bovendien totaal niet meer duurzaam.. en jammer want voor dit gebeurt slaapt het héél fijn!

Resposta da Yumeko - het allerzachtste luxe eco bedgoed & badgoed