Wygodnezwroty Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jestem bardzo zadowolona z obsługi klienta. Zgłosiłam się z prośbą o przesłanie potwierdzenia dostarczenia przesyłki zwrotnej na terenie Hiszpanii. Początkowo otrzymałam informację, że niestety jest... Ver mais

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

161 opiniões

5 estrelas
4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 48 horas

Todas as opiniões

161 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Szybko, rzeczowo, bezproblemowo

Wygodny kontakt - i telefoniczny, i mailowy. Rzeczowa pomoc, bezproblemowo - nawet jeśli w grę wchodzi reklamacja. Pan obsługujący moje zgłoszenie wyjaśnił mi więcej niż miał obowiązek - zdobyli moje zaufanie :-)

24 de julho de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Szybkie wsparcie i pomoc w nadaniu zwrotu, dla którego wybrałam za małą skrytkę

Jest pomocna w przypadku problemu z nadaniem i błyskawicznie odpowiada na maile. Poza tym, za korespondencją stoi człowiek (pani Joanna w moim przypadku), a nie wygenerowana automatycznie informacja. To serdeczne

21 de julho de 2026

Resposta da Wygodnezwroty

Dziękujemy za pozytywną opinię! Zachęcamy również do polecenia naszej usługi znajomym i rodzinie :)

Classificada 5 em 5 estrelas

Reklamacja - rozwiązanie .

W całej sytuacji problemowej, która znalazła szczęśliwe zakończenie towarzyszyła mi Pani Joanna i Pani Aleksandra. Szybkie odpowiedzi i czuwanie nad zgłoszoną reklamacja - to wizytówką firmy. Dziękuję za pomoc

5 de julho de 2026

Classificada 5 em 5 estrelas

Wsparcie w procesie reklamacyjnym w InPost.

Od początku procesu reklamacyjnego, który prowadziłam w InPost, firma wygodnezwroty.pl zgłosiła się do mnie i była dla mnie wsparciem. Dostarczyli mi dokumenty, którymi dysponowali i dodawali mi otuchy, bo reklamacja nie była oczywista i wymagała zgromadzenia dowodów. Wszystko mi się powiodło i otrzymałam pozytywną decyzję o zwrocie należności.

2 de junho de 2026

Resposta da Wygodnezwroty

Dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że proces reklamacyjny zakończył się pozytywnie. Zapraszamy ponownie w przypadku kolejnych zwrotów zakupów :)

Classificada 5 em 5 estrelas

Jestem zadowolona ze współpracy z…

Jestem zadowolona ze współpracy z "wygodne zwroty". Pani Joanna pomogła mi w komunikacji ze sklepem, z którym miałam pewien problem do rozwiązania. Na koniec Pani Joanna napisała do mnie z pytaniem, czy wszystko się udało, czy się zakończyło pomyślnie, także było mi bardzo miło za okazane zainteresowanie i pomoc ze strony pani Joanny.

16 de julho de 2026

Resposta da Wygodnezwroty

Dziękujemy za podzielenie się opinią! Cieszymy się, że sprawa zakończyła się pozytywnie :) Zapraszamy ponownie w przypadku kolejnych zwrotów zakupów.

Polecajka

Indywidualnie podejście , miła obsługa i ekspresowa odpowiedź na zapytanie. Dziękuję jeszcze raz i polecam

13 de julho de 2026

Resposta da Wygodnezwroty

Dziękujemy! Zachęcamy również do polecenia naszej usługi znajomym i rodzinie :)

Rozwiązanie problemu z przesyłką

Moja paczka przez pomyłkę kasjera we wpisywaniu numeru została nadana do innego odbiorcy. Skontaktowałam się z firmą Wygodne Zwroty i otrzymałam ekspresową odpowiedź i pomoc. Jestem bardzo wdzięczna bo nie musiałam się o nic martwić, firma sama rozwiązała sprawę z przewoźnikiem. Polecam:)

Classificada 5 em 5 estrelas

Jestem bardzo zadowolona z obsługi…

Jestem bardzo zadowolona z obsługi klienta.
Zgłosiłam się z prośbą o przesłanie potwierdzenia dostarczenia przesyłki zwrotnej na terenie Hiszpanii. Początkowo otrzymałam informację, że niestety jest to niemożliwe, natomiast po kilku dniach otrzymałam potwierdzenie doręczenia przesyłki od przewoźnika. Jestem bardzo pozytywnie zaskoczona ponieważ myślałam, że w moja sprawa została zamknięta i nic już nie można zrobić.

10 de julho de 2026

Resposta da Wygodnezwroty

Dziękujemy za opinię! Zachęcamy również do polecenia naszej usługi znajomym i rodzinie :)

Classificada 5 em 5 estrelas

szybka reakcja od momentu…

szybka reakcja od momentu poinformowania, ze mam problem i przede wszystkim skuteczna pomoc w rozwiązaniu problemu.

Classificada 5 em 5 estrelas

Polecam, bardzo szybka i miła obsługa. Korzystam z Wygodnezwroty.pl i naprawdę są wygodne!

Classificada 5 em 5 estrelas

Bardzo dziękuję za szybką pomoc

Bardzo dziękuję za szybką pomoc, którą otrzymałam od Pana Pawła. Nie zostawił mnie z problemem z którym pewnie sama bym sobie nie poradziła. Takich ludzi brakuje właśnie w działach obsługi.

6 de julho de 2026

Dziękuję

Mili przychylni szczególnie Pani Joanna. Skończył mi się termin zakupionego pakietu i został on przedłużony bym mogła spokojnie go wykorzystać. Dziękuję.

3 de julho de 2026

Łatwa obsługa aplikacji

Łatwa obsługa aplikacji, a jeśli pojawi się problem tak jak w moim przypadku obsługa klienta odpowiada bardzo szybko i sprawnie rozwiązujemy sprawę. Polecam

2 de julho de 2026

Resposta da Wygodnezwroty

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais