Wygodnezwroty Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Od początku procesu reklamacyjnego, który prowadziłam w InPost, firma wygodnezwroty.pl zgłosiła się do mnie i była dla mnie wsparciem. Dostarczyli mi dokumenty, którymi dysponowali i dodawali mi otuc... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jestem zadowolona ze współpracy z "wygodne zwroty". Pani Joanna pomogła mi w komunikacji ze sklepem, z którym miałam pewien problem do rozwiązania. Na koniec Pani Joanna napisała do mnie z pytaniem, c... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jestem bardzo zadowolona z obsługi klienta. Zgłosiłam się z prośbą o przesłanie potwierdzenia dostarczenia przesyłki zwrotnej na terenie Hiszpanii. Początkowo otrzymałam informację, że niestety jest... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Moja paczka przez pomyłkę kasjera we wpisywaniu numeru została nadana do innego odbiorcy. Skontaktowałam się z firmą Wygodne Zwroty i otrzymałam ekspresową odpowiedź i pomoc. Jestem bardzo wdzięczna b... Ver mais

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

169 opiniões

5 estrelas
4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 48 horas

Todas as opiniões

169 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Super Apka

Pierwszy raz zwracałem towar i dzięki aplikacji Wygodne Zwroty to czysta przyjemność szybko i czytelnie

27 de maio de 2026

Resposta da Wygodnezwroty

Dziękujemy za opinię! Zachęcamy także do wypróbowania naszej aplikacji na telefon - dzięki niej zwroty są jeszcze szybsze a użytkownicy mogą cieszyć się dodatkowymi promocjami na przesyłki zwrotne i rabatami na zakupy w wybranych sklepach :) Można nas znaleźć w Google Play oraz App Store

Bardzo polecam

Świetny kontakt, bardzo szybka pomoc, i cała procedura wykonana z dużą uprzejmością. Bardzo polecam

13 de maio de 2026

Resposta da Wygodnezwroty

Dziękujemy za opinię! Zachęcamy również do polecenia naszej usługi znajomym i rodzinie :)

Poszło sprawnie

Łatwo przebrałam przez wszystkie procedury

25 de maio de 2026

Resposta da Wygodnezwroty

Dziękujemy za opinię i zapraszamy ponownie w przypadku kolejnych zwrotów :)

Classificada 5 em 5 estrelas

Dziękuję bardzo za szybkie załatwienie…

Dziękuję bardzo za szybkie załatwienie mojej sprawy,zwłaszcza Pani Joanna bardzo profesionalnie podeszła do mojej prośby.Jestem bardzo zadowolona z jakości obsługi.

26 de maio de 2026

Resposta da Wygodnezwroty

Dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że udało się rozwiązać problem :)

Czytelne zasady

Czytelne zasady, proste nadanie, łatwość opłaty.

23 de maio de 2026

Resposta da Wygodnezwroty

Dziękujemy za opinię! Zapraszamy ponownie w przypadku kolejnych zwrotów zakupów :)

Jestem bardzo zadowolona

Jestem bardzo zadowolona. Szybko i sprawnie załatwiona sprawa.

21 de maio de 2026

Resposta da Wygodnezwroty

Dziękujemy! Zachęcamy również do polecenia naszej usługi znajomym i rodzinie :)

Wszystko przebiegło bardzo sprawnie

Wszystko przebiegło bardzo sprawnie, polecam

19 de maio de 2026

Resposta da Wygodnezwroty

Dziękujemy! Zachęcamy również do wypróbowania naszej aplikacji na telefon - dzięki niej proces zwrotu jest jeszcze szybszy i wygodniejszy :)

Świetny kontakt z firmą

Świetny kontakt z firmą. Nie trzeba czekać i dobijać się godzinami. Sprawa załatwiona od ręki. Polecam.

19 de maio de 2026

Resposta da Wygodnezwroty

Dziękujemy za opinię :) Zapraszamy ponownie w przypadku kolejnych zwrotów zakupów

Classificada 5 em 5 estrelas

Pan Paweł sprawnie i miło przeprowadził…

Pan Paweł sprawnie i miło przeprowadził interwencję, odpisywał szybko i sprawa została pozytywnie zakończona

15 de maio de 2026

Resposta da Wygodnezwroty

Dziękujemy za opinię :) Cieszymy się, że udało się rozwiązać napotkany problem

Dział wsparcia na 5 gwiazdek

Dział wsparcia na 5 gwiazdek - szybko i z pozytywnym nastawieniem do klienta.

15 de maio de 2026

Resposta da Wygodnezwroty

Dziękujemy za opinię! Zapraszamy ponownie w przypadku kolejnych zwrotów :)

Classificada 5 em 5 estrelas

Bardzo zrozumiałe kolejne kroki do…

Bardzo zrozumiałe kolejne kroki do nadania paczki. Jestem seniorką i nie miałam żadnych problemów.

14 de maio de 2026

Wszystko ok

Wszystko ok. Szybki zwrot.

12 de maio de 2026

Resposta da Wygodnezwroty

Dziękujemy za opinię i zapraszamy ponownie w przypadku kolejnych zwrotów zakupów :)

Classificada 1 em 5 estrelas

dostałem token darmowy i nie działał

13 de maio de 2026

Resposta da Wygodnezwroty

Dzień dobry, jeśli otrzymał Pan kod rabatowy to należy go wpisać w formularzu zwrotu w polu "mam kod rabatowy", które znajduje się pod wyborem przewoźnika. Jeśli kod nie działa, zachęcamy do kontaktu z naszym Centrum Wsparcia Klienta - wsparcie@wygodnezwroty.pl - zweryfikujemy problem i postaramy się go rozwiązać.

Wszystko poszło sprawnie

Wszystko poszło sprawnie. Wygodne jest to ,że nie muszę wpisywać nr. zamówienia i innych danych.
Jestem bardzo zadowolona./mimo mojego wieku,dałam radę/.

11 de maio de 2026

Wszystko ok

Miałam jedno niepowodzenie z firmą ale wszystko zostało rozwiązane i dalej mogę korzystać z usług

20 de abril de 2026

Resposta da Wygodnezwroty

Dziękujemy za opinię i korzystanie z naszych usług! Cieszymy się, że udało się rozwiązać problem :)

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais