Eetstoelen zijn mooi en van goede kwaliteit. Echter zijn wij niet te spreken over de communicatie rondom de levering van de eetstoelen of meer het gebrek eraan. Zo was in eerste instantie aangege... Ver mais

Bank geleverd zonder poten. 6 weken op moeten wachten. Er was beloofd dat ze door de service eronder gezet zouden worden. Dus niet. Er werd gezegd dat ze terug zouden bellen. Maar ook dat gebeurde nie... Ver mais
Tijdslot niet belachelijk groot. Dag van levering netjes van te voren gebeld hoelaat ze er waren, en hier zich aan gehouden. Waren op tijd en snel klaar. Netjes meubels in elkaar gezet en neergezet wa... Ver mais
Het nieuwe meubelboek van Xooon is een prachtig verzorgd inspiratieboek dat perfect past bij iedereen die van eigentijds wonen houdt. Het boek voelt luxe aan. Inspirerende foto’s helpen je direc... Ver mais
Uitgesproken designmeubelen geven karakter aan je interieur. Met XOOON haal je dat unieke product in huis. Onze meubelcollectie is geïnspireerd op de wereld om ons heen. Vormen, kleuren, texturen en materialen uit de natuur, samengebracht in eigen ontwerpen van Nederlandse bodem. Achter XOOON staan gepassioneerde mensen met een idee, liefde voor vormgeving en oog voor detail. Eén ding hebben zij gemeen: de wens om jou een exclusief en vooral betaalbaar meubel te bezorgen.
Bij XOOON helpen wij je graag om jouw huis in te richten zoals jij het wilt. Onze collectie biedt daar alle mogelijkheid toe. Veel van onze meubelen kun je naar wens samenstellen én personaliseren. Bovendien zijn meubels uit verschillende collecties eenvoudig met elkaar te combineren. En daar helpen wij je graag bij!
Combineer jouw smaak met onze unieke designmeubelen en creëer jouw eigen stijl!
Veel meubelen uit voorraad leverbaar
Metaalweg 15, 5527 AE, Hapert, Holanda

Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 48 horas
Ik heb een paar weken geleden de eetkamerstoel Sage gekocht en ben er erg blij mee. Ze zitten heerlijk, zijn makkelijk schoon te maken en passen perfect in ons interieur. Omdat ik ze online bestelde vond ik het vooraf best spannend, maar ze zijn zelfs mooier en comfortabeler dan ik had verwacht. Zeker een aanrader.

Resposta da XOOON Nederland
Inspiratie opgedaan en nu een bank gekocht na bezoek aan de winkel.

Resposta da XOOON Nederland
In oktober 2025 bij Xooon tafel Aras online besteld. Deze zou geleverd worden in januari 2026. Na contact met de klantenservice (zowel telefonisch als via de mail)blijkt nu dat de tafel pas eind april 2026 leverbaar is, terwijl de levertijd als je de tafel nu online zou bestellen volgens de website begin april is. Opnieuw contact gezocht met de klantenservice maar nu komt er geen reactie meer. Inmiddels staat er nog steeds geen eettafel in de kamer en moeten we waarschijnlijk nog 3 maanden zonder tafel. Als hij daadwerkelijk wordt geleverd.
Erg teleurstellende ervaring...
De tafel is volledig betaald, en staat inmiddels online te koop voor 100 euro minder met een kortere levertijd.
Ik zou niet snel weer iets kopen bij Xooon.
Update 23-2-2026:
Nogmaals telefonisch contact gehad met Xooon.
De 100 verschil met de sale prijs is terug gestort en we hebben een vouchter van 50 euro ontvangen om te besteden bij Xooon. De leverdatum van de tafel is nog steeds niet bevestigd!!!
3-3-2026: nogmaals contact opgenomen (via mail)en gevraagd om bevestiging leverdatum.

Resposta da XOOON Nederland
Heel fijn om door het lookbook te bladeren. Inspiratie opgedaan. We gaan binnenkort naar de winkel om in het echt te kijken. Dankjewel.

Resposta da XOOON Nederland
Een inspirerend boek. We komen zo op veel indeetjes voor onze inrichting. We hebben al hoge krukken van Xooon die ons goed bevallen.

Resposta da XOOON Nederland
Heel jammer. Ik had voor een avondlevering 1,95 euro betaald, en die avond had ik een melding ontvangen dat ze bezorgd hadden. Terwijl dat zeker niet het geval was. De bezorger heeft het pakket gewoon de volgende ochtend bezorgd. Het grote pakket zat gewoon voor de deur!

Resposta da XOOON Nederland
Bestellen online van nieuwe barkrukken ging makkelijk en snelle levering binnen 3 dagen. Zelf in elkaar gezet met goede beschrijving. Ook transporteur gaf goede info over moment van levering.

Resposta da XOOON Nederland
Wij hebben in het afgelopen jaar twee grote bestellingen gedaan bij Xooon via Jansen Totaal Wonen in Huissen. Volgens mij gaat dit om een totaalbedrag van rond de 12 000,-.
Bij de eerste bestelling via Jansen, die al boven de 8000,- was, kwamen we erachter dat we net te laat waren voor een actie (gratis stoel bij 3000,- volgens mij). Een fatsoenlijke woonwinkel en zichzelf respecterend merk zou dit natuurlijk meteen oplossen voor een klant die zo'n bedrag uitgeeft. Jansen en Xooon? Nee hoor. Aantal weken later, nog voor wij uberhaupt onze producten binnen hadden, een mailtje van Xooon. Of we even het 'x aantal' jarige bestaan mee wilde vieren. Actie met de stoel weer terug.
In het afgelopen jaar meerdere malen de conversatie opgezocht met de woonwinkel en Xooon direct. Uiteindelijk kunnen we gewoon een dikke vette middelvinger krijgen. Ze gaan hier daadwerkelijk helemaal niks aan doen. En dan gaat het ons helemaal niet om het geld of dat stoeltje. Ik kan er niet bij met mijn gedachte dat een merk zo met klanten omgaat.
Dus in plaats van een trouwe klant en fan, hebben ze er een klant bij die elke mogelijkheid zal aangrijpen om het merk af te raden.

Resposta da XOOON Nederland
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.