Eetstoelen zijn mooi en van goede kwaliteit. Echter zijn wij niet te spreken over de communicatie rondom de levering van de eetstoelen of meer het gebrek eraan. Zo was in eerste instantie aangege... Ver mais

Bank geleverd zonder poten. 6 weken op moeten wachten. Er was beloofd dat ze door de service eronder gezet zouden worden. Dus niet. Er werd gezegd dat ze terug zouden bellen. Maar ook dat gebeurde nie... Ver mais
Tijdslot niet belachelijk groot. Dag van levering netjes van te voren gebeld hoelaat ze er waren, en hier zich aan gehouden. Waren op tijd en snel klaar. Netjes meubels in elkaar gezet en neergezet wa... Ver mais
Het nieuwe meubelboek van Xooon is een prachtig verzorgd inspiratieboek dat perfect past bij iedereen die van eigentijds wonen houdt. Het boek voelt luxe aan. Inspirerende foto’s helpen je direc... Ver mais
Uitgesproken designmeubelen geven karakter aan je interieur. Met XOOON haal je dat unieke product in huis. Onze meubelcollectie is geïnspireerd op de wereld om ons heen. Vormen, kleuren, texturen en materialen uit de natuur, samengebracht in eigen ontwerpen van Nederlandse bodem. Achter XOOON staan gepassioneerde mensen met een idee, liefde voor vormgeving en oog voor detail. Eén ding hebben zij gemeen: de wens om jou een exclusief en vooral betaalbaar meubel te bezorgen.
Bij XOOON helpen wij je graag om jouw huis in te richten zoals jij het wilt. Onze collectie biedt daar alle mogelijkheid toe. Veel van onze meubelen kun je naar wens samenstellen én personaliseren. Bovendien zijn meubels uit verschillende collecties eenvoudig met elkaar te combineren. En daar helpen wij je graag bij!
Combineer jouw smaak met onze unieke designmeubelen en creëer jouw eigen stijl!
Veel meubelen uit voorraad leverbaar
Metaalweg 15, 5527 AE, Hapert, Holanda

Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 48 horas
Bezorging verliep prima. Montage werd ook netjes gedaan. Afvoer van karton en plastic werd keurig meegenomen.

Resposta da XOOON Nederland
Makkelijke website, kon meteen een datum aangeven voor levering. Kreeg keurig 3 dagen van te voren een bericht tussen welke tijd ze zouden komen. Kreeg een half uur van te voren een belletje. Kasten super goed verpakt. Kasten zijn heel stevig, mooi en super blij mee!

Resposta da XOOON Nederland
Mooie kussens, snel geleverd en aardig berichtje bij het verzenden!

Resposta da XOOON Nederland
Wij hadden een zeer zware grote eettafel besteld die ze met 2 personen kwamen afleveren.
Desondanks dat ze met 2 personen waren moest ik met mijn handicap (eenarmig) de tafel aan één zijde zelf op-& aanpakkek & naar binnen dragen (verwacht dat deze gewoon te zwaar was voor de 2de persoon).
Dat vond ik wel echt een dingetje omdat je er ook simpelweg voor deze service een aardig bedrag betaald.
Betreft het bestellen van de tafel en de levering aan huis (tot uit de bakwagen) was prima.
Levering van buiten naar binnen dat het zeker wel anders opgelost mogen of zelfs moeten worden.

Resposta da XOOON Nederland
In april 2025 zijn de meubels geleverd.
Melding gemaakt dat er meerdere gebreken waren. Mail terug ontvangen ze zouden onderzoek doen. Nooit meer iets gehoord. Zelf na een half jaar wederom een service melding gemaakt want doordat er geen actie ondernomen wordt nemen de klachten alleen maar meer toe. Helaas weken later geen reactie.
0 communicatie.

Resposta da XOOON Nederland
Brochure werd snel toegezonden en zag er heel goed uit.

Bestellen ging eenvoudig.
Levering was naar tevredeheid en netjes.

Resposta da XOOON Nederland
Mooi boek met goede ideeën. Het brengt je op ideeën en zo kun je plannen gaan maken

Resposta da XOOON Nederland
Prachtig boek en weer op de hoogte van de nieuwste kleuren en trends.

Resposta da XOOON Nederland
Mooi boek, geeft inspiratie, van de banken staan ook duidelijk alle mogelijke modules erin, dat is via de site lastig bekijken in het boek heb je daar mooi een overzicht van.

Resposta da XOOON Nederland
Fantastisch mooi boek met heel veel inspiratie maar wel overzichtelijk. Super!

Resposta da XOOON Nederland
Het is een prachtig lookbook, kon hiermee een prachtig moodboard maken voor ons nieuwe huis

Resposta da XOOON Nederland
Uit het boek leuke ideeën opgedaan. Nu nog niet mogelijk er iets mee te doen. Maarkomt t.z.t. van pas in nieuwe woning

Resposta da XOOON Nederland
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.