Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Den så kallade smarta kodenheten, smart keypad, slutar fungera. Då kommer man inte in. Skräpkvalitet och uselt genomtänkt produkt i en och samma. Matas av fyra(!) aaa-batterier. Äter batterier. Öppnas... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

Knappsatsen har siffror som slutat att fungera. Går inte att reklamera eller få tekniker ut på plats som kan laga det. Om reklamation ska göras måste hela låset lämnas in och då kommer dörren stå ol... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

Mailade och fick svar på norska. Ringde och fick prata med en norsktalande person, kunde lika gärna ha struntat i att ta kontakt med supporten. Jag förstod inte vad personen sa så mina frågor kvarst... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Investerade två nya L3 lås för några år sen, men har bara haft problem sen första dagen, ännu värre sen dom uppdaterade appen. Har försökt att hitta support eller någon hjälp, men glöm det eft... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Fornecedor de cadeados
  2. Chaveiro
  3. Loja de equipamento de segurança

Informação fornecida por diversas fontes externas

Med digitala låset Yale Doorman och hemlarmet Yale Easy Fit får du ett säkert hem. Vi har även elektroniska dörrögon, hänglås och värdeskåp.

Informações de contacto

1,3

Muito mau

TrustScore: 1.5 em 5

119 opiniões

Yale kvalitet? + Usel support

För vissa fungerar Yale Doorman Classic Connect säkert bra. Men har du som jag oturen att få ett måndagsexemplar så är det tyvärr helt kört. Redan när jag installerade det i somras blev det problem med att ansluta via appen trots att jag följde instruktionerna slaviskt. Kontaktade då supporten och fick svar efter fyra dagar. Sedan fungerade det ett tag men ca en gång per månad tappar appen kontakten med låset, passerkoder fungerar inte längre. Jag kontaktar supporten och varje gång tar det två till fyra dagar för att de ”har stor belastning just då”. Varje gång kommer de med lösningar som gör att det fungerar ett tag men samma problem återkommer gång på gång. Jag säger att de måste utreda vad som är fel men de vill inte byta ut något defekt utan bara att jag ska skruva isär låset och ställa om switchen och andra ”lösningar”. Jag har lagt säkert 10-15 timmar på detta och även stannat hemma från jobbet för att testa olika saker på låset samtidigt som jag pratar med supporten (de öppnar först kl 09.00). Jag har upprepade gånger framfört mitt missnöje och fått beskedet att jag kan inte reklamera varan (de ska hjälpa mig att lösa problemet istället), jag kan inte få tala med ansvarig chef och jag kan inte få någon ekonomisk kompensation. Enda lösningen nu är att inse att de 4500 kr jag betalat och alla de timmar jag lagt på detta är bortkastat. Jag kommer att på egen bekostnad köpa ett annat lås. Så till er som funderar på att köpa ett Yale Doorman så vill jag säga att det är ett lotteri. Har du otur så förlorar du pengarna plus åtskilligt av din tid och allt skulle ha varit bättre om du hade kvar ditt gamla manuella lås.

16 de dezembro de 2024

Sämsta låset någonsin tillverkat

Sämsta låset någonsin tillverkat. Man skulle förstått att när man gör elektroniska lås då kommer problem. Byte ut allt till nyckel kassetter igen.
Dem fördärvas i kyla, elektroniska kassetten kärvar i kyla.

3 de dezembro de 2024

Värsta låset nånsin!!

Värsta låset nånsin!!! Köp och installera Ej detta låssystem, slutar funka av sig självt efter ett år, ingen garanti täcker detta och ingen hemförsäkring.
Fy asså

29 de outubro de 2024

Missnöjd med connect boxen

Missnöjd med connect boxen.
Tappar sin anslutning konstant
Ja jag har gjort allt man kan tänkas göra vid problem.
Men samma elönde återkommer hela tiden.
Bortkastade pengar. Köp inte.

13 de outubro de 2024
Classificada 2 em 5 estrelas

Knappsatsen har siffror som slutat att…

Om reklamation ska göras måste hela låset lämnas in och då kommer dörren stå olåst och utan handtag under de 2 veckor supporten sa att det skulle vara borta.
Har provat att lägga in flera koder med olika siffror som funkar, men då slutar de också temporärt att fungera. Funkar bra att låsa inifrån så det är ju alltid ett plus i kanten.

12 de agosto de 2024

Yale broke my panel

I have an alarm system fitted with a panel. Due to an error message I rang Yale and asked for their assistance. I was told to get the panel off of the wall by hitting it on the left side. When I did this after prompting the panel then broke off of the wall. I was told a replacement would be sent out. The next morning there was no email that had been stated there would be so I emailed Yale. Again I was told this would be escalated and a couple of weeks later I was offered a 20% discount off a new part. I explained I wouldn’t be paying anything at my own cost due to their instruction to hit the side of the panel therefore breaking it. It has been hanging off my wall now for weeks and Yale won’t replace

16 de setembro de 2024

Absolut sämsta kvalitet köp inte

Absolut sämsta kvalitet köp inte
Yale Dorrman L3 har installerat på flera dörrar det var absolut mitt största misstag.
Slukar batteri tappar stup i ett Wi-Fi uppkoppling gör man fabriksåterställning funkar inte det heller den kräver master kod knappar in det funkar inte har försökt i flera dagar till slut gav jag upp har försökt med alla möjliga tillvägagångssätt som de beskriver förjäves supporten är obefintlig,de är ett skämt du kan maila de det tar evigheter inte kan de lösa problemet heller när de väll svarar ringa kan man inte heller göra
Efter flera dagars pillande fick jag liv i skiten fråga inte hur vet ej.

28 de julho de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Please don't buy from Yale lock I've…

Please keep away from Yale lock I've been sending. Them emails over a faulty lock
They didn't bother getting back to me on my first email
The second email they replied saying someone would call me
No surprise no phone call
So I emailed them again
No surprise no reply and so it goes on
I most definitely will not be using Yale ever again
They are so rude

28 de agosto de 2024
Classificada 4 em 5 estrelas

Toppensupport!

Välfungerande produkt och helt fantastiskt support som gav mig relevant information och uppslag på några timmar trots att min produkt är mer än 6 år gammal (Doorman v2n)!
Löste mitt problem.

26 de agosto de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Buy a different brand or wired.

Got a wireless house alarm, batteries in bell box only last 3months and I use duracell, can't get through to them to ask what's going on .
I would advise getting an alarm from different company.
Not fit for purpose and terrible service too.
UPDATE.
Tried to contact customer service by phone but no answer, so filled out contact form as requested and no response, I know the alarm is 6 years old and out of guarantee , but just wanted to know if I could buy a new part or repair in any way, this is not the way to treat customers.
Last wired alarm was at least 20 years old and going strong when we moved house.

5 de agosto de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

After contacting yale support i asked …

After contacting yale support i asked for help with my 2117 EF alarm batteries do not last more than 1 month
Support infom me that they can not supply bell box for this alarm and tolled to try 3 party no won can supply
So i have to buy
new alarm system Byers be warned alarm don't last
Not Fit for perpiss

26 de junho de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Mine søte barn mistet dusinvis med…

Mine søte barn mistet dusinvis med nøkler så det ble jeg lei av. Vi var i tvil på hvilken lås sin skulle velges men valget falt på yale l3 elektronisk dørlås. Denne kunne integreres med smarthus og låste opp når vi kom hjem. Perfekt ingen nøkler som kan mistes. Etter litt knotete installasjon var lykken himmelhøyt og stoltheten bruste i årene. Suksess. Når jeg kommer 5 m ifra huset låser den opp. Litt mer trøblete med Android oppsett så kona fikk aldri dette til.
Så gikk tiden, 1 uke. Ingen kontakt med lås. Rart, sikkert gamle eller brukte batterier jeg har brukt. Nye batterier. Stor lukke i en uke, batterier tomme. Hva er det med denne matchen av batterier skal ikke sønnen være god kvalitet ?
Og slik gikk , 1 uke til 10 dager uansett hva jeg gjorde nye batterier. Lenge lever miljøet.
Flere ganger når vi kommer hjem ifra ferie er seff låsen tom for strøm. Reserve løsning er et 9v batteri på utsiden. Jeg har en delt opplevelse av dette. Ja det virker men fa… sp lang tid. Når låsen er tom så kan du ikke åpne fra innsiden. Kjekt ved Brann.
Til slutt gir jeg opp og kontakter yale. De sier bla, feil batterier, feil plassering av inndel, feil montering. Alt ble tilbakevist, jeg brukte de anbefalte batterier, inndel var langt med skøyteledning 20cm ofra lås, lås kasse fungerte fint i minst en ule så jeg tror ikke noe på feil her heller. Tale fortsetter med det jeg opplever som trussel. Hvis vi må sende teknikker og han finner den minste feil må du betale xxx kr + kjøring. Mattelærer min blir stolt av at jeg klarer sammenligne yale sitt store tall med innkjøps pris og aviser yale sitt forslag. Jeg har må levert tilbake de…. Låsen og vil aldri bruke noe ifra yale igjen. Support som truer, lås som er en mandags lås som de burde sagt «vi sender deg ny, retur den gamle»
I ettertid viser det seg at yale har et kjent problem med denne versjon av låser. De bruker Bluetooth og dette sluker batterier.
Min anbefaling om du ikke liker å bruke tid på diskutere med tale og bytte batterier.
IKKE KJØP YALE

1 de abril de 2024

Köpt flera st l3 modeller

Köpt flera st l3 modeller, så länge de funkar så är de ok, men går inte ha dörren helt stängd för då funkar det inte att låsa. Alltså inte helt tätt mot listen.
Den ena dog helt, så fick kapa upp det.
Det andra tappar kopplingen till mobilerna så bara master koden funkar.
Batteri nivå larmar inte alls, inte på någon av låsen, utan man upptäcker det när den är död.

Och så kommer vi till supporten som är helt obefintlig.
Man får skapa ett ärende och än så länge ingen som hört av sig!
Ett av låsen är utbytt mot vanligt, kommer nog fortsätta åt det hållet.

Så vad ni än gör - KÖP EJ!!!

16 de junho de 2024

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.