Den så kallade smarta kodenheten, smart keypad, slutar fungera. Då kommer man inte in. Skräpkvalitet och uselt genomtänkt produkt i en och samma. Matas av fyra(!) aaa-batterier. Äter batterier. Öppnas... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Knappsatsen har siffror som slutat att fungera. Går inte att reklamera eller få tekniker ut på plats som kan laga det. Om reklamation ska göras måste hela låset lämnas in och då kommer dörren stå ol... Ver mais
Mailade och fick svar på norska. Ringde och fick prata med en norsktalande person, kunde lika gärna ha struntat i att ta kontakt med supporten. Jag förstod inte vad personen sa så mina frågor kvarst... Ver mais
Investerade två nya L3 lås för några år sen, men har bara haft problem sen första dagen, ännu värre sen dom uppdaterade appen. Har försökt att hitta support eller någon hjälp, men glöm det eft... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
Med digitala låset Yale Doorman och hemlarmet Yale Easy Fit får du ett säkert hem. Vi har även elektroniska dörrögon, hänglås och värdeskåp.
Informações de contacto
Yale support må være tidenes mest…
Yale support må være tidenes mest ubrukelige tafatte support som noen gang har eksistert. De svarer bare tull og vrir seg rundt grøten for å komme med enda mere tull. ALDRI kjøp yale doorman med wifi bridge da denne er gammeldags og klarer ikke å følge med i et nyere nettverk med mesh hvor kameraer videoringeklokker og annet utstyr fungerer smertefritt.
Yale doorman L3 är skräp
Yale doorman L3 är skräp! Jag köpte tre stycken till mitt hus vid inflytt, tji fick jag. Vi har reklamerat alla låsen minst en gång. Man kan tro att det är personen bakom tangenterna, men jag lovar er, jag hade fått jobb på Yale som låstekniker vid det här laget. Classic versionen fungerar kalas. Men L3 ska ni akta er för! Hört många liknande historier.
Dagen då Yale Doorman slutar fungera
Dagen då Yale Doorman slutar fungera. Har ett yale doorman L3 eller hade. Allt börjar med att låset inte går att låsa. Vänder mig till Elgiganten där jag köpt låset och blev hänvisad till assa abloy och assa abloy hänvisa till återförsäljaren. Cirkusen är igång. Elgiganten kräver ett ärendenummer ifrån yale doorman. Efter lite mailande och filmande får jag till svar att åter ta kontakt med Elgiganten för att lösa garantiärendet. Jag ringde även en låssmed som sa att han kunde svänga förbi och kika.han kunde konstatera att låskistan var trasig. Han kunde byta ut låskistan om jag ville men då skulle jag få bekosta kalaset själv. Inget jag ville göra då jag fortförande har garanti. Ringer till Elgiganten kundsupport och förklarar situationen. Ställer frågan om låssmeden kan fakturera Elgiganten. Men icke utan jag måste ta med mig låset till fysisk butik. Monterar loss låset och åker till butiken…vad tror ni svaret blir????vi skickar in låset för felsökning!!!då brann det. Jag har inget lås på min ytterdörr!!! Efter en lång diskussion så blir jag lovad ett nytt lås men då ska alla blippar,skruvar varende del lämnas tillbaka.22:00 lyckades jag få allt på plats igen och kan sova med låst dörr. @elgiganten @yaledoorman sälj inte lås om ni inte kan lösa service!!! En ny låskista kostar ca 1500….nu gav ni bort ett lås för 6500!!!! I min värld så gör butiken kunden nöjd och därefter löser butiken problemen med leverantören utan att jag som konsument ska behöva arbeta 8 timmar för att kunna känna mig trygg i mitt eget hem.
Inte värt pengarna!
Jag har haft mitt Yale 3 doorman i snart 1,5 år. Låset fungerade bra till en början, sen när jag skaffade appen några månader senare balla den ur och fungerade lite då och då att få kontakt med telefonen. Nu den senaste veckan har den börjat bråka på så vis att jag kan låsa dörren inifrån men inte på utsidan. Och nu idag balla den ur helt.
För de pengar man har lagt på att köpa detta sk!t låset så är det verkligen att kasta pengar i sjön. Jag tror faktiskt man kan hitta bättre lås från Kina för 1/8del av priset.
Tyvärr så är det nog det bästa att gå tillbaka till ett vanligt nyckel lås igen.
Dårlig support og hjelp
Kjøpte Yale Doorman L3 med alle funksjoner og gledet meg til å oppgradere inngangsdøren med lekkert design. Etter over 12 timer med fikling og installasjon feilet noe i håndtaket og jeg tok kontakt med Yale kundesupport for å feilsøke dette. En Carlos svarte med henvisning til manualen og ga ikke et svar på problemet. Yale reklamerer med at det er enkel installasjon; det stemmer ikke. 15 forskjellige ting kan gå galt, og det finnes ingen verktøy man kan benytte for å feilsøke. Anbefales ikke!
YALES SUPPORT ÄR VEDERVÄRDIG
Yale Doorman är ett ypperligt lås NÄR det fungerar. Men när det slutat fungera av ngt ytterst oklar teknisk anledning så får man INGEN SOM HELST HJÄLP av Yales SUPPORT! Supporten gäller bara hur man installerar nya Yalelås. Yale har inget som helst intresse av "supportra" personer som köpt deras produkt och fått problem ett par år senare. Detta är ett företag som endast vill sälja nya lås och kommer med "god dag yxskaft svar" när man söker support och hänvisar till låssmeder (som i sin tur inte behärskar Yales elektroniska lås). SKAMLIGT och OSERIÖST för ett sånt stort och välkänt företag!
Yale home funkar inte installera
Yale home funkar inte installera. All dokumenten Yale har beskriver fortfarande om Yale Access. Kontaktar supporten via Mail. Svar kommer på Norska. Jag befogar bilder att inställningar finns inte på appen när man inte lyckats koppla ihop låset och Yale home. Får svar efter en vecka. Det är samma Mail de skickade första gången.
Jag har aldrig sett så dåligt support och genomförande av en app. De har inte testad, supporten kan inte appen. Mycket dåligt. Det är en säkerhetsrisk att ha Yale lås. Jag kommer att skicka ärendet över till ARN. Det är bra om flera gör det.
Yale Lås support
Försökte först skapa konto på deras lås app. Appen förmår inte skicka ett mail till min mail, dvs samma mail som jag registrerat på supporten och funkade för dem att svara på?
Fick svar på mail att om jag skickade telefonnummer så kunde dom ringa upp. Skickade telefonnummer och surprice surprice! Det studsade tillbaka för man kunde inte svara på mailet. En stjärna är nästan för bra betyg på deras support. Produkten, dvs deras lås får jag återkomma med när jag väl kommit så långt att jag kan använda det på ett riktigt sätt :-).
Fick efter mycket om och men låset…
Fick efter mycket om och men låset utbytt då det låste upp sig själv. Brickorna fungerade varken med gamla eller nya låset vilket de överhuvudtaget inte svarat på. Nu får jag mystiska dubbla automatiska låsningar i appen utan att dörren låsts upp emellan. Läge att skaffa bättre programmerare och börja ta ansvar för sin produkt!?
Låset är installerat av låssmed och det är väl dem som jag får anmäla till ARN fast det är yale som inte sköter sin bit.
Har precis varit i kontakt med Yale pga…
Har precis varit i kontakt med Yale pga att klarlacket har släppt på på doorman l3 på väldigt många ställen efter bara 6 mån använd.
Får tillbaka att detta inte gäller på garantin.
Har oxå haft problem i ca ett dygn efter att det larmat om att batteriet är slut, larmar ca ett dygn efter att jag bytat ut till nya.
Kommer aldrig att köpa en Yale igen.
Har haft V2N i 4 månader
Har haft V2N i 4 månader. Installerat av fackman. Tyvärr så fick vi några minusgrader och då gav låset upp. Lyser som öppet vilket det inte är. Fungerar bara att låsa upp med appen. Displayen fungerar inte och taggen går inte längre att använda. ”Tipset” från Yale var inget att ha och hänvisar till återförsäljaren för åtgärd. Köp ej detta lås. Alla som har haft detta lås säger att det inte håller alls länge. Det man får är ett ej fungerande lås och ett besök från Verisure som vill sälja ett dyrt larm.
Uruselt
Uruselt. Har haft Yale L3 i drygt ett år. Det har slutat fungera 2 gånger och helt utan förvarning. Idag dog det helt och hållet och jag kan inte öppna dörren från varken in-eller utsidan. Förutom dålig produkt så är deras support näst intill obefintlig. Det finns inget nummer man kan ringa utan man hänvisas istället till att skapa ett mejl-ärende som kan ta allt ifrån en dag till en vecka innan man får svar på.
Kommer byta mitt Yale mot ett vanligt pålitligt lås snarast. Rekommenderar absolut ingen att handla produkter från Yale.
Smidigt och ganska lätt att installera…
Smidigt och ganska lätt att installera för den händige.
Lätt att ansluta till bluetooth och wi fi
Allt funkar klockrent.
Krångligt installation
Krångligt installation och värre efter batteribyte.
Avråder från köp av L3.
Jag var mycket nöjd med äldre Classic modellen borde inte byta...
Nyligen bytt till Habo-Tribe enkelt att installera- nöjd än så länge.
YALE LINUS. OBS Måste ha nyckel
OBS Måste ha nyckel! Har nu haft Linus home precis 1 år och kan bara säga att du måste ha nyckel med dig som reserv enligt Yale customer Service. Fick email att det var dags att byta batterier i låset. 4 Timmar senare var låset dött och jag kom ej in och fick anlita låssmed för 1700kr. Yale Beklagar och säger att det är inget fel. 4 timmar sen låset fungerar ej??!!! hur ska man någonsin hinna med det? Yale står ej för kostnaden då du kan låsa upp med nyckel.. MEN JAG HAR HANDLAT LÅSET FÖR ATT INTE HA EN NYCKEL!
Djupt besviken att de inte kunde lösa nån form av ersättning eller nytt lås...
Sämsta service jag någonsin varit med…
Sämsta service jag någonsin varit med om. Låset slutade fungera efter åtta månader och jag kontaktade Hornbach så fort det slutade fungerade. Yale tar en vecka på sig att svara varje gång jag svarar dem på mina frågor. Dem ställer hela tiden dumma frågor och skyller på att dörren är fel. Dem säger att jag använder fel dörrbleck, men då mejlar jag dem en bild på rätt slutbleck, då tar det en vecka tills dem svarade på det.
Extremt irriterande att endast kunna ha mejlkontakt med dem och att dem bara skyller på massa olika anledningar, även om jag har mejlat flertalet bilder och filmer som visar felet.
Sämsta supporten ever!!!
Vårt lås slutade fungera efter en påtvingad uppdatering och vi försökte lösa problemet med hjälp av Google (söndag kväll). Flera timmar senare ger vi upp och blir tvungna att fylla i supportens formulär på webben (enda sättet att kontakta supporten). På måndagen har vi inte fått svar från supporten och åker därför till Hornbach där köpt låset (Yale doorman L3). Lång historia kort, vi åker efter många om och men hem till vårt olåsta hus och monterar det nya låset. Då får vi ett automatiskt mejl skickat till oss, 24 timmar senare!!! När vi väl kommer i kontakt med supporten menar de att de inte har något problem med sitt system utan att vi har problem med internet. Därefter stänger de mitt ärende och jag kan inte längre kontakta dem.
Konsensus är att produkten är ok när den fungerar men om du får problem är du helt utlämnad, antingen med olåst dörr eller att du inte kommer in. Men värst av allt är supporten som inte går att få tag på och att de helt struntar i kunden.
Fulaste som finns
Fulaste som finns! När kommer en design som passar gamla sekelskifteshus?
Fruktansvärt dåligt att det är omöjligt…
Fruktansvärt dåligt att det är omöjligt att få tag på supporten. Wi-Fi bryggan kopplar ner sig utan förvarning. Har varit utelåst i 3 dagar och med det fått klättra in ett fönster.
Köp inte!
Jag hyr ut ett hus via airbnb
Jag hyr ut ett hus via airbnb. Efter 1 år av oftast väl fungerande lås och app försvann plötsligt en användare! Detta skyller Yale helt på mig trots att jag inte hade tillgång till min mobil då det inträffade (jag körde långkörning med bilen). Mycket arrogant och otrevlig support som hela tiden kör med uttrycken "Jag hör vad du säger" och "jag förstår dig fullt ut" men när det kommer till kompensation till den kund som hyr mitt hus och som aktuell natt fick ta in på hotell så blånekar Yale att det kan vara deras system som tagit bort användaren utan skyller allt på mig. Tråkigt.
Rikigt usel kundhantering alltså tyvärr. Den enda stjärnan dom får är för de nyckelbrickor dom lovat skicka mig. Kan jag tolka att de nyckelbrickor de nu lovat att skicka ska ses som att det ändå var deras system som tog bort användaren? Jag har svaret klart för mig i vilket fall som helst.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.