De snelle levering en de zeer goede communicatie over de na te leveren producten vind ik top van dit bedrijf en dit mag zeker gezegd worden. Dus zeker een aanrader.
Leia as opiniões dos outros
Duidelijke website. Hadden 1 item te weinig besteld, via de mail meteen link naar extra bestelling. Geen verzendkosten. Super dienstverlening.
Prima ervaring, erg blij met de gouden handvaten voor mijn ikea kledingkast. Volgende dag meteen in huis. Uitgebreide keus op de site.
Snelle verzending, product is zoals verwacht en zeer mooi en degelijk. Ook een goed klantencontact en zeer vriendelijk. Blij met mijn aankoop!
Informações sobre a empresa
Yessential is een bedrijf dat woonaccessoires verkoopt met de belofte van lage prijzen en hoge kwaliteit. Wij zijn er voor mensen die op zoek zijn naar betaalbare manieren om hun huis op te frissen of te decoreren. Er zijn een aantal verschillende soorten woonaccessoires beschikbaar bij Yessential, zoals huisnummers, handgrepen, toiletaccessoires, deurklinken en nog veel meer. Al deze producten zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn ontworpen om een stijlvolle toevoeging te zijn aan elk huis. Als je op zoek bent naar betaalbare en stijlvolle woonaccessoires, kan Yessential een geweldige optie zijn om te overwegen.
Informações de contacto
ABC Westland, 2685 DC, Poeldijk, Holanda
- 085-0806343
- hello@yessential.nl
- yessential.nl
Respondeu a 71% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de um mês
Snelle levering en heel blij met de…
Snelle levering en heel blij met de artikelen, perfecte staat en staan heel mooi
Snelle en correcte levering.
De bestelde artikelen werden vlug verzonden en in goede staat ontvangen. Top !!!
Heel erg snel en goed product 😎
Snel bezorgd, slechte kwaliteit
Snel bezorgd, kwaliteit is bagger. Hele kleine schroeven, zonder plug. Onmogelijk te bevestigen in een muur.

Resposta da Yessential
Nice handles and very fast service
Nice handles and very fast service.
The parcel arrived next day.
Also very friendly customer service 👌
Voor het eerst besteld bij Yessential…
Voor het eerst besteld bij Yessential en een goede ervaring. Dankjewel!
Zeer goed
Snelle levering, product zoals beschreven en goede kwaliteit.
De bestelling was echt de volgende dag…
De bestelling was echt de volgende dag al in huis. Ik was echt super blij daarmee. GEWELDIG.
Kwaliteit en geen bezorgkosten
Voor tweede keer besteld dag erna al geleverd en geen bezorgkosten super
De handgrepen voor de keuken deurtjes…
De handgrepen voor de keuken deurtjes zijn in het bijzonder fraai en zeer makkelijk te monteren, mijn keuken is een trendy landelijke keuken en deze handgrepen hebben er nog meer accent op gelegd, heel tevreden zeker weten.
Gouden jashaken van prima kwaliteit en…
Gouden jashaken van prima kwaliteit en prijs. Makkelijke site en snelle levering.
Goed kwaliteit Top
Deurknoppen besteld en dat is keurig verpakt en bezorgd .
goed kwaliteit.
En snel verzonden
Ik ben er blij mee.
Top
Duidelijke website en snelle levering
Yessential heeft een duidelijke website, zodat je optimaal het gewenste product kunt zien en de specificaties ervan kunt lezen.
Snelle levering van de door ons bestelde handgrepen. Goede communicatie over het leverings proces. Op hun site veel woonassecoires die je niet zo makkelijk vind in de 'buurtwinkel'
Snelle levering en goed contact klantenservice
4 Houten kapstokhaken besteld en super snel geleverd gekregen. Ook contact met klantenservice heel servicegericht gehandeld en snel.
Prima ervaring en zeer snel geregeld top
Snelle verzending.
Snelle verzending.
Deurknoppen waren allemaal apart ingepakt en zaten in noppenfoliezakje verpakt.
We zijn blij met de deurknoppen, onze keuken ziet er zo net wat moderner uit.
Perfect
Snelle levering, goede service, zeer mooi product! Wij hebben rosé gouden grepen besteld en zojuist nog een bestelling geplaatst.
Top ervaring bij Yessential
Het bestelde product is van zeer goede kwaliteit.
Verhouding prijs/kwaliteit is zeer goed.
Je word ook goed op de hoogte gehouden van de levering status, en vandaag besteld morgen in huis.
Al bij al zeer tevreden over Yessential.
Ook nog even contact gehad met de klantenservice (via mail) zeer vriendelijk!
Zal dit zeker bij vrienden familie en bekenden aanbevelen.
Heel mooi aanbod en snelle levering
De keuze kon makkelijk gemaakt worden op de website. Bestellen ging heel vlot en levering na 3 dagen, dus snel.
Er worden vanuit Yessentiel wel teveel mails gestuurd.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.