Zwembad Opiniões 230

TrustScore: 3 em 5

3,2

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Na 15 jaar tevreden klant te zijn bij zwembad.eu heb ik vorige week donderdag een probleempje gehad. Het betrof een microdospomp die niet volledig was in de verpakking bij levering . Op OH hemelvaa... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Wat een ballentent is dit. 1 ster is nog teveel! Waarom? Warmtepomp besteld, vandaag besteld morgen verzonden. Nou, dikke neus. Week later geprobeerd telefonisch contact te zoeken. L... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Een opzetzwembad aangeschaft via zwembad.eu waar in het eerste jaar al roest op alle buizen ontstond en begin seizoen 2 de buizen zelfs doorroesten. Dit alles met constant correcte ten minste wekelijk... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Persoonlijk en menselijk gesprek gehad met de klantendienst. Fijn om een echt mens te spreken, die meedenkt en tijd investeert in de klant. Geen lange wachttijd gehad en meteen warm contact waardoor... Ver mais

Informações sobre a empresa

Informações de contacto

3,2

Aceitável

TrustScore: 3 em 5

230 opiniões

Sem histórico de convites para avaliação

Respondeu a 77% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 48 horas

Classificada 1 em 5 estrelas

Zwembadpomp besteld maar kapot geleverd…

Zwembadpomp besteld maar kapot geleverd gekregen. Contact met Zwembad.eu loopt moeizaam. Telefoon wordt niet opgenomen, email wordt niet beantwoord. Al heb ik alles retour gestuurd en schriftelijk van hen bevestigd gekregen dat ik mijn geld terug krijg, ik wacht er nog steeds al weken op.

13 de maio de 2023

Geen aanrader!

Geen aanrader om te bestellen. Zwembad besteld, ging normaal ten laatste woensdag geleverd worden. Niets van communicatie ontvangen. Vandaag mail gestuurd met de vraag of ze mij iets meer konden vertellen over de vermoedelijke levering. Krijg ik mail terug je zwembad is niet meer leverbaar! We storten jouw geld terug. Allemaal goed maar ondertussen al een week verder. Eerder deze week nog ongenoegen gehoord over hun service en klantvriendelijkheid, moet het nu ook bevestigen.

8 de junho de 2023

raar dat prijzen op 1 dag zo veranderen

Gisteren op de website gezien dat de zwembatrobot Zodiac Voyager - RE 4300 bij jullie voor 1199euro te koop was, vandaag staat dezelfde robot bij jullie te koop voor 2388euro ???. een verdubbeling op 1 dag tijd?
Op zwembad.shop staat deze nog steeds voor 1199euro.

9 de março de 2023

Tevreden klant!

Zeer goede service! De nieuwe site is ook veel overzichtelijker! Nog geen slechte ervaring gehad met deze webshop.

10 de janeiro de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

Het motto lijkt hier wel

Het motto lijkt hier wel: negeren en hopen dat de problemen vanzelf verdwijnen. Gezien de mails en reviews wie nog klachten heeft met zwembad.eu mag steeds contact opnemen. Hoe meer klachten gebundeld kunnen worden hoe beter lijkt mij in dit geval.

25 de agosto de 2022
Classificada 1 em 5 estrelas

Op 30 mei bestelde ik een lijner voor…

Op 30 mei bestelde ik een lijner voor ons zwembad. Ik bestelde zelf per ongeluk de verkeerde lijner. Deze is terug gestuurd en ik zou een goede lijner krijgen. Resultaat....tot 2x toe een verkeerde lijner gekregen! Mail contact is bijna onmogelijk, ze reageren bijna niet terwijl er op de site staat..in 90% binnen enkele seconden een reactie terug. Ik had hier al slechte reacties gelezen maar dacht dat het wel mee viel...Nou dus niet! Bestel hier niets! Waardeloos bedrijf!

16 de agosto de 2022

Totaal verkeerde product geleverd

Totaal verkeerde product geleverd. Zou direct een email gestuurd worden met nadere details. Communicatie is zeer slecht (bijv. geen emailbevestiging van bestelling) en levering van producten ver onder de maat.

Ik kom hier nooit weer.

Ik ga het verkeerde product terugsturen en verwacht terugbetaling van geld. Als dat niet gebeurt volgt een tweede review.

10 de agosto de 2022

Upgrade uw service !!! Heel erg teleurstellend

7 weken geleden zwembad zeil online aangekocht . Op website op voorraad , meerder malen gemaild , tot vervelens toe , nooit concrete info ontvangen . Tot op vandaag nog steeds niks ontvangen . After sales customer service is een nihil. Heel erg teleurstellend!!! Nog steeds benieuwd wanneer ik het zal ontvangen ????!!!

28 de julho de 2022
Classificada 1 em 5 estrelas

prutszaak met allerlei vertakkingen vol sukkels

Hier moet je absoluut niet zijn voor een zwembad. Zo'n grote kost maken om dan shit service of GEEN service te krijgen. Alles daar kopen voor 1% minder te zitten in prijs om dan gekloot te zijn... Ik ben er niet van te spreken!!! Doe uzelf een plezier en koop bij een echte betrouwbare zwembadbouwer die zijn zaak kent en geen rommel of tweedehandse pompen verkoopt.

23 de julho de 2022
Classificada 1 em 5 estrelas

Dit moet je gelezen hebben!!!

Ongeveer 2 maanden geleden kocht ik bij zwembad.eu Lochristi 2 zwembadlampen van +/- 70 euro per stuk. Na een paar dagen blijkt één van de lampen water door te laten, een paar weken later hetzelfde probleem met de tweede lamp.... De eerste lamp wordt opgestuurd op vraag van de klantendienst. Om een lang verhaal kort te maken en na heel wat mails en telefoontjes van mijn kant, wordt er beslist dat dit probleem niet onder garantie valt... Huh, excuseer ? Zwembadlampen zijn nu eenmaal bedoeld om onder water te gebruiken en vooral géén last van waterinsijpeling te hebben... Duidelijk een fabrieksfout dus... Niettegenstaande wordt er beslist om zich te onttrekken aan alle verantwoordelijkheid en dus geen gevolg te geven aan mijn vraag om de 2 lampen te vervangen. Het was bij een laatste telefonisch contact zeer duidelijk dat de schuld van de waterinsijpeling aan mij als klant wordt toebedeeld terwijl ik vorig jaar 10 van dezelfde lampen heb aangekocht en bijgevolg maar al te goed weet hoe die te gebruiken... Gevolg ? Zwembad.eu wordt voor eens en altijd geschrapt uit mijn lijstje van favorieten en mijn woord van afgrijzen betreffende dergelijke praktijken bij zwembad.eu zal ongetwijfeld de ronde doen. Bij deze... wil je zeker zijn van een eerlijke zwembaddealer en een degelijke dienst na verkoop ? GA DAN VOOR JE AANKOPEN ZEKER NIET AANKLOPPEN BIJ ZWEMBAD.EU...

7 de julho de 2022
Classificada 4 em 5 estrelas

Noppenzeil uiteindelijk goed geleverd

Al jaren klant bij Zwembad.eu, ook nu weer een noppen afdekzeil besteld. Helaas is een aantal keer een zeil met de foute afmetingen geleverd, maar uiteindelijk is dit prima opgelost en is de order goed uitgeleverd.

31 de maio de 2022

Site pas fiable

Site pas fiable. Articles indiqués en stock, sans livraison au bout de deux semaines je contacte le service commercial qui m'indique qu'un de leurs articles (un aspirateur de fond de piscine et un manche) n'est pas disponible dans leur entrepot et que les deux articles sont expédiés depuis un autre entrepot. Depuis cet appel deux semaines ont passé et je n'ai toujours rien reçu malgré le paiement à la commande. Je crois qu'on peut parler d'escroquerie et j'entame les démarches pour porter plainte même si depuis la France ce n'est pas facile.

16 de maio de 2022
Classificada 2 em 5 estrelas

Teleurstellende communicatie i.v.m

Teleurstellende communicatie i.v.m. levertijd. Levertijd op website klopt niet. Geen enkele info wanneer zal geleverd worden. Driemaal zelf contact opgenomen zonder resultaat. Twee uur voor levering info dat er dezelfde dag geleverd zal worden.
Product ok.

1 de maio de 2022

Blijf er van weg!

Staalzwembad besteld bij hen. Uiteraard veel te laat geleverd waardoor we besloten om het te laten plaatsen door hun plaatser in plaats van het zelf te plaatsen (we wilden zeker zijn dat het goed geplaatst zou worden). Dit hadden we beter niet gedaan want die heeft het verkeerd geplaatst waardoor we nu meer als 10000€ kwijt zijn. Zwembad.eu schuift alle verantwoordelijkheid van hen af. Zaakvoerder Joeri Peemans was zeer onbeschoft. Beweerde zelfs dat zij niets te maken hadden met de plaatser die zij gestuurd hadden. Klantvriendelijk een dikke nul dus 1 goede raad: koop er niks want ze zullen je niet helpen wanneer het verkeerd loopt.

9 de abril de 2022
Classificada 1 em 5 estrelas

Voor het plaatsen van mijn bestelling

Voor het plaatsen van mijn bestelling, heb ik contact opgenomen met de klantendienst om te vragen of de leveringstermijn op de website correct was. Zij hebben zowel telelefonisch als op mail bevestigd dat de aangegeven leveringstermijn 45 dagen zou bedragen. Vervolgens heb ik mijn bestelling geplaatst en betaald. Enkele weken later krijg ik echter een mail waarin ze stellen dat ik ineens 50% extra zou moeten betalen en pas dan zou de leveringstermijn beginnen lopen. Ik heb een klacht ingediend en aangegeven dat ze een overeenkomst achteraf niet eenzijdig mogen wijzigen. De CEO, Joeri Peemans, heeft mij vervolgens op een zondag tientallen keren gebeld en al roepend allerlei nare verwijten naar mijn hoofd geslingerd. Onbeschoft en werkelijk ongehoord.

26 de fevereiro de 2022
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.