Zwemvesten.nl Opiniões

TrustScore: 4 em 5

4,0

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Sehr netter telefonischer Kontakt mit Fragen zu einem PLB3, unglaublich schnelle Lieferung, konkurrenzloser Preis! Gerne jederzeit wieder!!!

Classificada 5 em 5 estrelas

Zowel de bestelling als de levering verliepen zeer snel en vlot. Voor onze 12 jarige met autisme en mentale beperking geeft het zwemvest hem een rustgevend gevoel, (omdat het zeer goed aanpast en j... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Op maandag besteld. Zou binnen 24 uur geleverd moeten zijn. Het is inmiddels vrijdag en nog altijd geen zicht op levering. Wij kunnen nu niet aan onze wettelijke verplichting voldoen om voldoende redd... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Voor gebruik bij onze Reddingsbrigade zoeken we een specifiek type vest, helaas niet standaard. Bij het eerste contact word je telefonisch goed geholpen. Daarna kom je op locatie en wordt uitgebr... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Desporto

Informação fornecida por diversas fontes externas

Zwemvesten.nl de specialist in zwemvesten en reddingsvesten >> alle zwemvesten op voorraad en gratis levering! Kom ook langs in onze winkel

Informações de contacto

Bom

TrustScore: 4 em 5

247 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 16% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Todas as opiniões

22 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Vriendelijk bedrijf

Na lang zoeken zoeken bij hun terechtgekomen om mijn jas te laten keuren vriendelijk personeel en je kan er altijd terecht en normaal gezien in week tijd weer terug hebben

27 de novembro de 2025

Super behulpzaam!

Super behulpzaam!

Helaas was de eerste bestelling niet afgeleverd omdat het beschadigd was, terwijl dit op de terugweg was naar hun is er voor ons al een nieuw pakket opgestuurd en de volgende dag al binnen! klantenservice was super vriendelijk en meedenkend.

10 de julho de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Communicatie ondermaats en komen afspraken niet na.

Op 26 juni om ca 18:00 2 reddingsvesten besteld. Site gaf aan "op voorraad". Vandaag voor 23:59 besteld, morgen in huis....
Maar in het klantportaal (link in bevestigingsmail) stond verwachte verzenddatum 1-7-2025. Mail gestuurd met verzoek om opheldering, geen reactie.
Vandaag 2-7 gebeld met klantenservice, heel correct te woord gestaan. Had twee verschillende kleuren besteld, 1 kleur niet voorradig. Als ik 2 gelijke kleuren zou bestellen, werd het vandaag nog verstuurd.
Helaas is dit niet het geval, order staat nog steeds als niet afgehandeld in het klantenportaal.
Heel teleurstellend. Communicatie en nakomen van afspraken ondermaats.
Ik heb inmiddels meer reviews gezien van gelijke strekking.
Jammer dat ik niet van tevoren even heb gekeken, dan had ik hier niet besteld....

UPDATE nav de reactie van zwemvesten.nl:
Vandaag (3 juli) heb ik om 09:34 een verzendbevestiging ontvangen van zwemvesten.nl. De zending is dus op 3 juli verzonden en niet zoals in de reactie gesteld op 2 juli. Ik vermoed dat de zending is verstuurd n.a.v. de review.
Vwb de melding mbt de voorraadstatus: er stond bij beide artikelen duidelijk in het groen "voorradig"; voor 23:59 besteld, morgen in huis. Niet dus.....
Jammer dat de feiten in de reactie worden ontkend.
Wat mij betreft is het "dossier" hiermee gesloten en hebben ze er zeker geen tevreden klant bij.

2 de julho de 2025
Opinião espontânea
logótipo da Zwemvesten.nl

Resposta da Zwemvesten.nl

Goedemorgen, bedankt voor uw review. Maar zoals beloofd op 2 juli op het moment van bellen is uw order verzonden en wordt vandaag gewoon bij u geleverd.

en als u besteld staat er heel duidelijk bij het product wat de levertijd is. en zoals ik kan zien klopt het als een bus.

de aanname dat wij het niet verzonden hebben en u daarom bovenstaande schrijft is jammer, maar de feiten zijn dat het gewoon vandaag bij u wordt afgeleverd. Hopelijk hebben we net als een vele er een tevreden klant bij :-)

Telefonische informatie gevraagd

Telefonische informatie gevraagd. Ik kreeg goede info en heb daarop meteen een bestelling geplaatst. ( rond half tien)
Dezelfde avond is mijn bestelling al geleverd. Top
Dit maak je niet vaak mee.

4 de junho de 2025
Classificada 2 em 5 estrelas

Totaal ander model en een andere kleur bril ontvangen

Ik had een bril besteld bij deze webwinkel, maar toen ik het pakket ontving, bleek het een totaal ander model en een andere kleur te zijn dan wat ik had besteld. Dit vind ik echt niet kunnen. Als het gevraagde model niet op voorraad is, verwacht je in ieder geval een duidelijke communicatie hierover, maar dit was niet het geval. In plaats daarvan kreeg ik iets totaal anders, wat ik niet had gevraagd.

Ik vind dit niet alleen erg vervelend, maar ook onbeschoft. Het lijkt erop dat er niet veel zorg wordt besteed aan de bestellingen, en dat is heel teleurstellend. Ik had gehoopt dat dit een gemakkelijke en betrouwbare aankoop zou zijn, maar helaas was het tegenovergestelde het geval.

Zeker niet wat ik had verwacht en zal in de toekomst waarschijnlijk niet meer bij deze winkel kopen.

24 de fevereiro de 2025
Opinião espontânea