AniCura Sverige  Opiniões 1657

TrustScore: 4.5 em 5

4,3

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Alltid vänligt och varmt bemötande. Alla vi mött år kunniga och professionella och tar väl hand om både djur och människor. Mina båda katter har fått bästa omsorg och vård, nu senast katten Lo. Jag... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi kom in akut med våran hund Doris, som är en staffe. Tisdagen den 5 maj, blev Doris svårt biten av en annan hund, där örat gick sv en bit som ni sytt ihop så fint. Vi fick vård direkt när vi kom in,... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Snabb service och ett trevligt bemötande men lite svårt att förstå kö systemet saknar information. Bra sortiment av foder och god kunskap. jag är jättenöjd över besöket

Classificada 1 em 5 estrelas

Vi upplevde tyvärr bemötandet som ganska avfärdande vid flera tillfällen. Som orolig djurägare vill man kunna ställa frågor utan att känna sig dum eller få svar med en nedlåtande ton. Vi reagerade... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Veterinário
  2. Hospital veterinário
  3. Serviço veterinário de emergência
  4. Loja de animais de estimação
  5. Loja de artigos para animais de estimação

AniCura är en familj av framstående djursjukhus och kliniker specialiserade på sällskapsdjur. Företaget föddes ur idén att med gemensamma resurser skapa en bättre djursjukvård och grundades 2011. Idag är AniCura en förebild inom avancerad djursjukvård och en uppskattad partner till djurägare och remitterande veterinärer i Europa. Inom företaget erbjuds ett stort utbud av medicinska och kirurgiska tjänster. Detta innefattar alltifrån förebyggande vård och bassjukvård, till avancerad diagnostik, invärtesmedicin, intensivvård, kirurgi och ortopedi. AniCura erbjuder även rehabilitering, sjukgymnastik och kostrådgivning samt utvald djurmat och vårdprodukter. AniCura erbjuder modern och högkvalitativ djursjukvård och har 450 djurkliniker och djursjukhus i Europa och skapar trygghet för djurägare genom hög tillgänglighet och patientsäkerhet. Företagets 11 000 passionerade medarbetare tar varje år hand om över 3,6 miljoner patienter. AniCura är en erkänd utbildnings- och remissinstans. AniCuras vision är att ”tillsammans skapa framtidens djursjukvård”. Visionen är framtagen för att skapa så mycket nytta som möjligt för våra kunder och innehåller vissa nyckelord som vi anser är viktiga för din kundupplevelse.

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

2 mil opiniões

Sem histórico de convites para avaliação

Respondeu a 8% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Todas as opiniões

97 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 1 em 5 estrelas

Jag fick remis från västerort…

Jag fick remis från västerort djursjukhus pga svår diagnos och fick utmärkt hjälp av läkaren men personalen i kassan var hemskt otrevligt. Jag skulle kraftigt överväga en annan vårdgivare.
Personalen fast dem har ditt personnummer, adress och försäkringsnummer väljer personalen att vara väldig otrevlig och aggressiv och ber kunder att vänta tills betalningen är godkänd.
*Betyget är grundat enligt på receptionens beteende.

24 de junho de 2024
logótipo da AniCura Sverige

Resposta da AniCura Sverige

Hej Dusan, det känns tråkigt att du fått detta bemötande på en av våra kliniker. tack för din feedback. Vi är glada att är nöjd med vården och hoppas att ditt djur mår bättre. Vänligen AniCura

Classificada 2 em 5 estrelas

Lång väntetid- dålig info.

Mycket dåligt att låta patient vänta mer än tre timmar efter utsatt tid utan att ge besked/ meddela varför! Blev bokad på akuttid utan att det var så väldigt akut, som kund kan jag inte styra bokningarna och förstår inte varför det görs det blir ju helt fel i mottagningsarbetet och superjobbigt som kund och fyrbent patient! Känner mig tveksam till att söka hit igen.

29 de maio de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Var hos Anicura med vår gamla och…

Var hos Anicura med vår gamla och skadade hund som behövde operation alternativt avlivning. Kom överens om att att vi inte behövde bestämma oss på plats utan ge svar när dom skulle ringa om förslag på operationstid. Missade samtalet och ringde inte tillbaka då vi redan tagit beslut och bokat in avlivning på en annan klinik. Anicura skickar sedan ordinarie faktura samt påminnelse i samma brev, där dom kräver 1900 kr extra för "uteblivet besök på operation". Det missade samtalet dokumenterades som "konsultation" och dom har då alltså bokat in operation utan att få samtycke till detta eller ens kommunicerat med ägaren om saken. Oseriös firma som inte bryr sig om något annat än att få pengar genom bedrägeriförsök.

19 de abril de 2024

Esperienza fantastica!

Esperienza fantastica!! Ho fatto operare il mio bouledogue francese al palato e narici. L’intervento e’ stato eseguito dalla Dott Asti, dottoressa meravigliosa, che si è’ presa cura del mio Gustavo con professionalità e amore. È’ andato tutto benissimo: e il mio cucciolone è’ in grandissima forma e finalmente respira come un cane normale!! Complimenti anche a tutto lo staff medico e infermieristico…tutti stupendi!!! Grazie di cuore..❤️

23 de maio de 2024

Otroligt trevlig veterinär

Trevlig veterinär som bemötte min lika reserverade hund på ett bra sätt. Lugn och omtänksam. Kunnig personal som ger god omsorg till djuren.

14 de maio de 2024

Super nöjda

Super bra mottagande av all personal. Fick bra bemötande och mycket information och vägledning innan hemgång. Dom var väldigt noga med att ge information om alla möjliga val vi hade att ta beslut om när det gäller fortsatt vård av våran katt

14 de maio de 2024

Mkt bra bemötande

Mkt bra bemötande, trevlig personal! Man känner att sitt djur tas om hand på ett professionellt sätt. Är jättenöjd!

3 de maio de 2024
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.