Ik ben gisteren en vandaag heel goed geholpen vanuit bad en vloer. Ik had met spoed een douchegoot nodig voor mijn badkamer. Gebeld met de klantenservice waarbij ik uitstekend ben geholpen en vandaag... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Ontzettend tevreden! We ontvingen snel een duidelijke offerte, de communicatie was vlot en helder en het contact altijd prettig. Er wordt echt met je meegedacht en ze doen hun best om voor elke vr... Ver mais
Had online een verkeerde douche goot besteld Gemaild dat hij verkeerd was , de volgende dag werd ik gelijk terug gebeld (top) De juiste hadden ze nog liggen ,kon hem gelijk ruilen in hoevelaken... Ver mais
Na mijn bestelling werd ik opgebeld door het bedrijf met de vraag of ik nog vragen had over mijn bestelling. Tevens kon ik opgeven wanneer de bestelling geleverd mocht worden. Keurige service. De vo... Ver mais
Informações sobre a empresa
Welkom bij Bad en Vloer, jouw sanitair specialist voor al je badkamerbehoeften! Bij ons vindt je een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige badkamerproducten die zijn ontworpen om jouw badkamer om te toveren tot een oase van rust en ontspanning. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe douche, badkuip, toilet, wastafel of accessoires, wij hebben het allemaal! Onze producten zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van kwaliteit, functionaliteit en esthetiek, zodat je altijd een product krijgt dat aan jouw eisen voldoet. Onze deskundige medewerkers staan altijd voor je klaar om je te adviseren en te helpen bij het kiezen van de juiste producten voor jouw badkamer. Bestel vandaag nog bij Bad en Vloer en ontdek ons uitgebreide assortiment badkamerproducten en uitstekende klantenservice! Tot snel!
Informações de contacto
Zuiderinslag 8B, 3871MR, Hoevelaken, Holanda
- 088 646 40 00
- Info@badenvloer.nl
- badenvloer.nl
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Snelle correcte goed verpakte levering echter zonder handleiding
Snelle correcte goed verpakte levering. Miste alleen de installatie handleiding

Resposta da Badenvloer
Er bleek op een of andere manier iets…
Er bleek op een of andere manier iets niet goed te zijn gegaan met onze bestelling. Maar wij hadden dat zelf nog niet in de gaten. We werden gebeld met de vraag of het product wel was aangekomen. Dat bleek niet het geval, en zo is alsnog direct de bestelling verzonden. Die kwam zoals beloofd de volgende dag. Dat is nogeens pro actief en klantvriendelijk! Het klapstoeltje voor in de douche voldoet overigens ook helemaal aan onze wensen. Mijn moeder is er blij mee!🙏

CV netjes afgeleverd
CV netjes afgeleverd, duidelijk gecommuniceerd wat, waar, hoe. Scherpe prijs. Telefonisch goed contact.

Resposta da Badenvloer
Snelle levering van het product
Snelle levering van het product. Na levering bleek het product de verkeerde kleur te zijn. Na bellen is er dezelfde dag een nieuw product opgestuurd van de juiste kleur en de volgende dag al binnen.

Resposta da Badenvloer
Er waren problemen met levering
Er waren problemen met levering. Hier werd meteen op gereageerd en we werden geïnformeerd, ook erg belangrijk. Dank je wel Alex Berens.

Resposta da Badenvloer
Super service en scherpe prijzen
Super service en scherpe prijzen. Je wordt snel en vriendelijk te woord gestaan en ze zetten graag een stapje extra voor je. Eerlijk advies en snelle afhandeling. Top!

Top service!
In de morgen gebeld of ze een kraan op voorraad hadden, kon ‘m dezelfde dag ophalen! Goeie service, snelle communicatie en goede en prijs/kwaliteit verhouding! Erg tevreden!

Resposta da Badenvloer
Martijn heeft mij super goed geholpen…
Martijn heeft mij super goed geholpen met het regelen van een product dat bijna uit productie gaat en ik heel graag nog wilde bemachtigen. Het was er sneller dan verwacht en voldeed aan de verwachtingen. Erg bedankt Martijn!

Resposta da Badenvloer
Correcte afwikkeling van een…
Correcte afwikkeling van een probleempje. Artikel bleek niet voorradig, foutje op de website. Heel snel de betaling retour en zelfs nog een tip bij welke collega het artikel wel voorhanden was.
Prima service.

Resposta da Badenvloer
Mooie producten en goeie service
Mooie producten en goeie service. Snelle communicatie en alles werd heel netjes verstuurd. 1 product wilde ik omruilen en ook dat werd netjes en snel opgelost.

Resposta da Badenvloer
Alex heeft ons super geholpen bij de…
Alex heeft ons super geholpen bij de aanschaf. Makkelijk en snel contact en reactie.
Uiteindelijk ook een prachtige douche binnen gekregen. We zijn er blij mee!

Goed overleg
Goede ervaring nadat bleek dat het bestelde niet direct leverbaar was. Maar goed alternatief is geleverd voor een nette prijs !

Wederom prima geholpen
Wederom prima geholpen, zocht een artikel dat ze niet op de site hadden, maar Alex kon het voor me bestellen, en voor een super prijs ook nog. Snel verzonden, en snel in huis :-).

Resposta da Badenvloer
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.