Jag är helnöjd med försäljningen från början till slut.Tack till Christoffer / och Peter . Men alla var trevliga och tillmötesgående. Tack för hjälpen. Kan verkligen rekommendera Bilweb . Auktion. Rol... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Smidigt, tryggt och snabbt sätt att sälja entusiastbilen på👍🏻. Mycket bra och professionellt bemötande 👌både vid besiktning av bilen och vid den fortsatta hanteringen ( särskild erloge till Tore o... Ver mais
Bilen besiktad av TT. Köpte visserligen bilen, men beskrivningen var urusel. Ur texten i auktionen: Ratt, reglage, mätare och instrumentbräda i fint skick. Fin och blank som det förefaller or... Ver mais
Bra kunskap om bilen och värdering av objektet. Bra hantering under budgivning och efterföljande frågeställningar. Logisk och enkel process för leverans av fordonet till köpare. Mindre bra fungerade r... Ver mais
Informações sobre a empresa
Bilweb Auctions är en marknadsplats specialiserad på försäljning av veteranbilar där vi erbjuder svenska såväl som internationella bilentusiaster en trygg och säker plattform att köpa och sälja samlarbilar.
Informações de contacto
Backa Bergögata 8, 422 46, HISINGS BACKA, Suécia
- +46 31 93 33 31
- info@bilwebauctions.se
- bilwebauctions.se
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 50% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Proffsiga bemötande hella vägen från…
Proffsiga bemötande hella vägen från början till slut.
Jag rekomenderar Bilweb vid försäljning av veteran bilar.
Torsten.
Katastrof
Katastrof
Anmärkning enligt besiktningen av bilen skada vänster fram. Verkligheten strålkastare sprickor i glaset båda sidorna, endast en nyckel med fjärrkontroll, a stolparna rinningar och apelsin skal i lackeringen, el antennen borta och lacken lös runt antenn genomföringen, skada stötfångare höger sida buckla, står även skattebefriad m.m.
Trettio mil och fyra timmar helt i onödan.
Köpt och sålt massor med bilar i fyrtio år aldrig varit med om så dålig beskrivning.
Aldrig mer detta företaget.
Christer Månsson

Resposta da Bilweb Auctions
Jag är mycket nöjd med Bilwebs agerande…
Jag är mycket nöjd med Bilwebs agerande under processen;Peter F vid beskrivning/ foto, och Christoffer som alltid är tillgänglig, hjälpsam och som ger blixtsnabba återkopplingar vid mailkontakterna. Rekommenderas!!

Proffsigt och trevligt bemötande
Proffsigt och trevligt bemötande. Underlättade att sälja mycket

Bra service och kunskap
Bra service och vägledning av trevliga och kunniga människor. Ett utmärkt sätt för ett dödsbo, där arvingarna inte har koll på bilar, att sälja en gammal välbevarad bil till en hängiven köpare.

Resposta da Bilweb Auctions
Proffsig handläggare för min bil…
Proffsig handläggare för min bil (Rebecca) samt proffsig fotografering och filmning (Peter)

Resposta da Bilweb Auctions
Tycker att jag fick bra hjälp och…
Tycker att jag fick bra hjälp och bemötande av både Rebecca och Shaun.

Fungerade smärtfritt
Fungerade smärtfritt, foton var proffsigt taget.
Trevligt mottagande.

Resposta da Bilweb Auctions
Mycket proffsigt upplägg från början…
Mycket proffsigt upplägg från början till slut.
Jag är supernöjd! Bra och informativt bemötande.
Fina bilder och film på min bil samt en bra text vilket säkerligen bidrog till att vi fick ett bra pris på bilen.
Jag kan verkligen rekommendera att sälja med Bilweb.
Mycket proffsigt!!!

Rekommenderas
Vi fick proffesionellt och trevligt bemötande. Lätt att få kontakt för att få svar på våra frågor. Hela processen var enkel och smidig. Vi är mycket nöjda!

Resposta da Bilweb Auctions
Mycket bra om häntagen .å toop service…
Mycket bra om häntagen .å toop service Mycket trevliga samtal rekommenderat er till dom som frågar mej.

Resposta da Bilweb Auctions
Fantastisk bra människor att göra med.
Fantastisk bra människor att göra med.
Yrkesmässigt är det på proffesionell nivå

Allt fungerade felfritt
Allt fungerade felfritt, utmärkt bemötande, effektiv hantering.

Kunnigt och kompetent bemötande
Vid samtliga kontakter med bilwebauctions möttes jag av kunnig och kompetent personal samt ett proffsigt och trevligt bemötande.

Resposta da Bilweb Auctions
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.