Jag är helnöjd med försäljningen från början till slut.Tack till Christoffer / och Peter . Men alla var trevliga och tillmötesgående. Tack för hjälpen. Kan verkligen rekommendera Bilweb . Auktion. Rol... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Smidigt, tryggt och snabbt sätt att sälja entusiastbilen på👍🏻. Mycket bra och professionellt bemötande 👌både vid besiktning av bilen och vid den fortsatta hanteringen ( särskild erloge till Tore o... Ver mais
Bilen besiktad av TT. Köpte visserligen bilen, men beskrivningen var urusel. Ur texten i auktionen: Ratt, reglage, mätare och instrumentbräda i fint skick. Fin och blank som det förefaller or... Ver mais
Bra kunskap om bilen och värdering av objektet. Bra hantering under budgivning och efterföljande frågeställningar. Logisk och enkel process för leverans av fordonet till köpare. Mindre bra fungerade r... Ver mais
Informações sobre a empresa
Bilweb Auctions är en marknadsplats specialiserad på försäljning av veteranbilar där vi erbjuder svenska såväl som internationella bilentusiaster en trygg och säker plattform att köpa och sälja samlarbilar.
Informações de contacto
Backa Bergögata 8, 422 46, HISINGS BACKA, Suécia
- +46 31 93 33 31
- info@bilwebauctions.se
- bilwebauctions.se
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 50% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
En komplett tjänst med ett fantastiskt…
En komplett tjänst med ett fantastiskt kundbemötande. Ett stort tack till Rebecca som varit informativ och transparant genom hela förfarandet!

Resposta da Bilweb Auctions
Proffsigt bemötande från första…
Proffsigt bemötande från första samtalet till utbetalningen. Sakkunnig presentation av min bil som gör att bilen blir lättsåld.
Återkommer gärna.

Smidig och bra försäljning
Trevligt bemötande och bra på alla sätt, min gammelbil fick en ny ägare 😊

Resposta da Bilweb Auctions
Mycket hjälpsamma och fungerade smidigt
Generellt positiv erfarenhet, våra bilar blev snabbt och smidigt sålda. Fick mycket stöd och hjälp med förberedelser, samt under själva försäljningsprocessen, inga frågor kändes som för dumma, utan fick alltid ett trevligt och professionellt bemötande.

Resposta da Bilweb Auctions
Trevligt, tryggt och proffsigt!
Lättillgängligt, lätt att ta kontakt och registrera sitt objekt.
Snabb och bra återkoppling, de hörde av sig utan dröjsmål så att processen kunde dra igång och de var lyhörda och trevliga.
Jättebra tydlighet i steg för steg vad som händer härnäst, en jätteskön trygghetskänsla.
Proffsig kvalitet på materialet om objektet.
Det kändes som att de verkligen respekterade värdet av veteranbilar och var entusiastiska och seriösa.

Seriöst, proffesionell hantering
Proffesionell annonsering.
Seriöst bemötande.
Mycket trevlig handläggare, besiktningsman och upphämtnings ombud.
Mycket nöjd
Ett seröst och professionellt auktionsföretag
Jag fick ett professionellt bemötande i min kontakt med Bilweb Auctions som gav mig ett gott förtroende för dem. Annonsen var väl utformad vilket gav en bra respons på auktionen.
Väldigt professionella har bara bra…
Väldigt professionella har bara bra erfarenheter när jag sålde min bil.
Rekommenderar Bilweb !
Besiktningen gjordes proffesionellt och…
Besiktningen gjordes proffesionellt och kommunikation med administrationen likaså. Så jag är väldigt nöjd
alt funkade klanderfritt trevlig…
alt funkade klanderfritt trevlig presonal rebecca fixar allt hon är guld värd mvh conny
Proffsigt upplägg
Proffsigt upplägg
Kunnig personal som gjorde besiktningen
Presentationen av objektet
Fullföljande av hela försäljningsprocessen
Ted Gryth var kunnig erfaren och…
Ted Gryth var kunnig erfaren och professionell.
Administrativ kontakt var smidig och hade hög prescition.
Tack för hjälpen och fint samarbete.
Mycket nöjd trevligt bemötande
Alltid trevligt bemötande korrekta svar Rebecca Mycket trevlig ock seriöst allt genomtänkt God Jul
Snyggt och smidigt
Snygg och smidig hantering från fotografering och presentation till att nya ägaren hämtade bilen.
Jag upplevde ett proffsigt jobb av er
Jag upplevde ett proffsigt jobb av er. Mycket trevligt skrivit ”bussen som tagit semester”, kunde inte blivit bättre. Fina bilder.
Sålde unik Mustang Gt 350 - Budgivning över förväntan
Hade en god upplevelse genom processen. Alltid bra att dubbelkolla specifikationerna. Fick korrigera det skriftliga avtalet innan auktionen. Auktionsförrättaren använde verkstad för rimliga åtgärder och förbättra skicket på fordonet innan försäljning, vilket var tacksamt. Prisbild för åtgärder kunder dock kommunicerats bättre.
I övrigt ett väldigt enkelt och säkert samarbete med allt från transport, förbättringar, förvaring, annonsering och budgivning. Toppen!
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.