BOLIA Opiniões 6171

TrustScore: 4.5 em 5

4,5

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg hadde en usedvanlig god kundeopplevelse på Bolia Grünerløkka. Marius var fantastisk kunnskapsrik, tålmodig og engasjert i mitt valg av sofa. Han tok seg god tid til å høre alle mine tanker rundt d... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Veldig positiv opplevelse i butikk, og ved levering! Sofaen var fin, men stoffet er nok av dårlige kvalitet enn forventet. Det var i tillegg feil på det ene trekket. Kundeservicen ved reklamasjon var... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Veldig god fagkompetanse i butikken. God service og hjelp til de mange valgene vi må ta. Fikk teste ulike farger, og likte spesielt godt at man fikk låne med hjem litt større fargeprøve. Bra pristilb... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk hjelp og oppfølging! Tusen takk til Ida, Bolia Sandvika, som fulgte oss opp bed kjøp av to sofaer iløpet av påsken. Mange alternativer, stoff og farger og velge mellom. Ida var tilstede me... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de móveis
  2. Decoração e Design de Interiores
  3. Acessórios para móveis
  4. Loja de mobília para sala de estar
  5. Loja de mobília ao ar livre
  6. Loja de sofás

Escrito pela empresa

Velkommen til Bolia. Et skandinavisk designunivers inspirert av den foranderlige naturen som omgir oss. Våre design er utformet av anerkjente designere fra hele verden og håndlaget av dyktige møbelsnekkere – kun ved bruk av de beste og mest holdbare materialene. Tidløs design som er skreddersydd for deg og produsert for å holde i generasjoner.

Escrito pela empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Classificada 5 em 5 estrelas

God service og hyggelig personell

God service og hyggelig personell. Veldig hjelpsom

15 de março de 2026

Hei Kjetil,

Tusen takk for tilbakemeldingen.

Så fint å høre at du fikk god service og at de var hjelpsomme!

Personlig og rask oppfølging

Fantastisk kundeoppfølging. Personlig og rask. Anbefales.

16 de março de 2026

Hei May,

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen!

Så bra å høre at du er fornøyd med kundeoppfølgingen og opplevde den som både personlig og rask. Vi setter stor pris på anbefalingen din!

Classificada 5 em 5 estrelas

Ryddig fin butikk som fremhever…

Ryddig fin butikk som fremhever produktene på en god måte. Hyggelige og hjelpsom betjening.

15 de março de 2026

Hei Rune

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen!

Så fint å høre at du opplevde butikken som ryddig og oversiktlig, og at betjeningen var både hyggelig og hjelpsom.

Rask levering

Hei Marit,

Tusen takk for tilbakemeldingen!

Så bra å høre at leveringen gikk raskt.

fantastisk kompetente medarbeidere

fantastisk kompetente medarbeidere, folk som tar telefonen, veileder og ordner opp.

Hei Tore,

Tusen takk for tilbakemeldingen!

Så fint å høre at du opplever våre medarbeidere som hjelpsomme og at vi kunne gi deg veiledning og ordne det du trengte.

Veldig fornøyd

Veldig fornøyd med tydelig, engasjert og faglig god veiledning fra Linn på Bolia Skøyen. Utgjorde forskjellen som gjorde oss i stand til å ta gode valg og handle. I tillegg liker vi Bolia sitt konsept.

5 de março de 2026

Hei Sverre,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen!

Så hyggelig å høre at du fikk god veiledning fra Linn på Bolia Skøyen, det skal vi ta med videre! Vi setter også stor pris på at du liker konseptet vårt.

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi ble veldig godt ivaretatt av ansatte…

Vi ble veldig godt ivaretatt av ansatte i butikken. Fikk gode råd og god hjelp.

13 de março de 2026

Hei Gurli,

Tusen takk for tilbakemeldingen!

Så hyggelig å høre at dere fikk god hjelp og veiledning fra våre ansatte i butikken. Vi setter stor pris på at dere deler opplevelsen deres!

God informasjon om…

God informasjon om beholdning/priser/leveranse og lett å sjekke ut konfigurering via hjemmesiden

13 de março de 2026

Hei Bård,

Tusen takk for tilbakemeldingen!

Det er veldig hyggelig å høre at informasjonen om lagerstatus, priser og levering var tydelig, og at det var enkelt å konfigurere produktene på nettsiden vår. Vi setter stor pris på at du deler opplevelsen din!

Classificada 2 em 5 estrelas

Fikk informasjon om at lampen kunne…

Fikk informasjon om at lampen kunne dimmes. Det jan den ikke

10 de março de 2026

Hei Ellen,

Takk for tilbakemeldingen!

Jeg beklager virkelig hvis du har blitt feilinformert. Jeg sender deg en e-post om saken.

God kundeservice

Fikk både god hjelp i butikk, samt av kundeservice når jeg ønsket å endre bestillingen min etter den allerede var sendt til produksjon!

12 de fevereiro de 2026

Hei Tara,

Tusen takk for tilbakemeldingen!

Så hyggelig å høre at du fikk god hjelp både i butikken og fra kundeservice. Vi setter stor pris på at du deler din opplevelse!

Classificada 5 em 5 estrelas

Knallbra service og gode…

Knallbra service og gode kvalitetsmøbler!

11 de fevereiro de 2026

Hei Lillianne,

Tusen takk for tilbakemeldingen!

Så fint å høre at du er fornøyd med både servicen og møblene våre. Vi setter stor pris på det!

Reklamasjonsak

Reklamasjonsak - kjapp respons og god oppfølging fra kundeservice :-)

Hei Frode,

Tusen takk for tilbakemeldingen!

Så hyggelig å høre at du er fornøyd med behandlingen av saken og oppfølging fra vår kundeservice. Vi setter stor pris på at du deler dette!

Classificada 5 em 5 estrelas

Design og inspirasjon hører hjemme i…

Design og inspirasjon hører hjemme i Bolias butikker, og delikatessen og presentasjonen gjør dem unike. Og til slutt er servicen eksklusiv.

Hei Rafaele,

Tusen takk for tilbakemeldingen!

Det er fantastisk å høre at du setter pris på både design, presentasjon og servicen vår.

Helt fantastisk

Helt fantastisk! 👍Kjempe godt service ! Anbefales på det sterkeste!

8 de março de 2026

Hei Tatiana,

Tusen takk for de flotte ordene!

Det setter vi stor pris på, og vi er glade for å høre at du er fornøyd med servicen.

Fantastisk betjening 😁

3 de março de 2026

Hei Jan,

Takk for tilbakemeldingen!

Så fint å høre at du fikk fantastisk hjelp og betjening, det betyr mye for oss at du deler opplevelsen din!

Classificada 5 em 5 estrelas

God kundeservice og lekkert utvalg

Utrolig lys og trivelig butikk full av masse flott innen møbler og interiør. Jeg fikk rask og god hjelp i forbindelse med kjøp av møbler jeg har ønsket meg lenge. Takk for god service! Jeg gleder meg til å få møblene på plass :-)

Hei Elin,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen!

Så hyggelig å høre at du likte butikken vår og at du fikk god hjelp med møblene du har ønsket deg. Vi håper du blir kjempefornøyd når de er på plass!

Classificada 4 em 5 estrelas

Bomtur etter feil hos Bolia. Jeg hadde en helt klar avtale om å…

7. mars 2026:
Jeg hadde en helt klar avtale om å hente varen, en stol, i butikken på Sørlandssenteret ved Kristiansand sist lørdag. Jeg kjørte 10 mil fra Risør i den anledning. Stolen var ikke der, men på et lager i Søgne. Lageret er stengt på lørdager, så jeg må reise hele veien en ekstra gang - til sammen over 270 km - i neste uke. Det er for drøyt. Man bør ha kontroll på og lage avtaler som man kan holde.

9. mars 2026:
Bolia har vært i kontakt og har beklaget hendelsen. «Shit happens» heter det og oppfølgingen av saken, når dette først skjedde, har vært eksemplarisk. Stolen blir nå levert på opprinnelig avtalt sted og reisekostnaden utjevnes. Jeg har tidligere, etter 5/6 handler, kun positive erfaringer med Bolia, så oppgraderer derfor denne opplevelsen fra 1 til 4.

Hei Olav,

Takk for tilbakemeldingen!

Jeg beklager virkelig at dette skjedde – det er selvfølgelig ikke slik det skal være, og jeg forstår godt at det er frustrerende når du har kjørt så langt for å hente varen.

Jeg har nå sendt deg en e-post slik at vi kan se nærmere på saken og finne en løsning sammen.

Classificada 2 em 5 estrelas

Elendig kundeoppfølging.

Etter å ha hatt en fin opplevelse ved kjøp av møbler for 110.000,- hadde jeg et enkelt spørsmål om de som skal levere i morgen også kunne bære ut dagens spisebord. Dette var ikke mulig å finne ut av for butikkbetjeningen, men jeg kunne selv kontakte transportøren. Dette er for dårlig! Selvfølgelig kunne butikken vist den service å sjekket ut for meg.

4 de março de 2026

Hei Hans,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen!

Vi setter stor pris på at du opplever oss som både faglig flinke og troverdige, og at vi kunne finne en løsning sammen. Det betyr mye for oss!

Blid og hjelpsom

1 de março de 2026

Hei Tom,

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen!

Vi er glade for å høre at du opplevde oss som hjelpsomme og fikk god hjelp, det betyr mye for oss.

Great service

1 de março de 2026

Hi Uma,

Thank you for your feedback!

We’re very happy to hear that you had a great service experience with us.

Best regards
Camilla, BOLIA

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais