Jeg hadde en usedvanlig god kundeopplevelse på Bolia Grünerløkka. Marius var fantastisk kunnskapsrik, tålmodig og engasjert i mitt valg av sofa. Han tok seg god tid til å høre alle mine tanker rundt d... Ver mais
A empresa respondeu
Veldig positiv opplevelse i butikk, og ved levering! Sofaen var fin, men stoffet er nok av dårlige kvalitet enn forventet. Det var i tillegg feil på det ene trekket. Kundeservicen ved reklamasjon var... Ver mais
A empresa respondeu
Veldig god fagkompetanse i butikken. God service og hjelp til de mange valgene vi må ta. Fikk teste ulike farger, og likte spesielt godt at man fikk låne med hjem litt større fargeprøve. Bra pristilb... Ver mais
A empresa respondeu
Fantastisk hjelp og oppfølging! Tusen takk til Ida, Bolia Sandvika, som fulgte oss opp bed kjøp av to sofaer iløpet av påsken. Mange alternativer, stoff og farger og velge mellom. Ida var tilstede me... Ver mais
A empresa respondeu
Velkommen til Bolia. Et skandinavisk designunivers inspirert av den foranderlige naturen som omgir oss. Våre design er utformet av anerkjente designere fra hele verden og håndlaget av dyktige møbelsnekkere – kun ved bruk av de beste og mest holdbare materialene. Tidløs design som er skreddersydd for deg og produsert for å holde i generasjoner.
Escrito pela empresa

Pede aos clientes que escrevam opiniões
En utrolig hyggelig og imøtekommende selger i butikken i Tønsberg. Hun var svært hjelpsom hele veien, og kjøpet ble enkelt og trygt gjennomført over telefon takket være henne.

Resposta da BOLIA
Bestilte som klikk og hent og det tok nesten to arbeidsdager før bestillingen var klar. Da jeg kom til butikken, var det en ansatt som ryddet litt i området nært kassen, men denne forsvant da jeg kom og jeg måtte etter fem minutters venting gå innover i butikken for å klare å finne noen som arbeidet der. Fant da den ansatte som hadde forlatt kassen da jeg kom, vedkommende måtte finne en annen som kunne ta betalt, noe som resulterte i enda lengre venting på noe så enkelt som å betale for seks kaffekopper.

Resposta da BOLIA
Svært kompetent og hyggelig betjening . Raskt , enkelt og ukomplisert . I tillegg fikk vi strålende produkter .

Resposta da BOLIA
Kjempegod service, hyggelige selgere som fulgte oss godt opp.

Resposta da BOLIA
Jeg hadde kjøpt en vare på klikk og hent, tok 1 minutt så hadde jeg varen i hendene ved ankomst i butikken. Veldig hyggelig personale også😊

Resposta da BOLIA
Bestilte Bolia House reol. Hadde ro grå fra før og trengte en til. Da den ankom var det en annen gråfarge! Kontaktet dem og fikk raskt svar. Men dessverre hadde de endret grånyansen siden vi fikk de forrige, så selv om kunne bytte den, ville ikke det hjulpet. Synd, men liker hyllene så godt at vi klarer å akseptere å ha to fargenyanser. Veldig gode, stabile og fine hyller, og kundeservice er responsive og hyggelige, så der får de 5 stjerner. Trekker likevel to stjerner ned for endeing i fargenyansen.

Resposta da BOLIA
Fantastisk god kundeservice. Sjeldent man blir positivt overrasket over kundeservice nå til dags, men det ble jeg av teamet hos Bolia. Gjenspeiler antakelig at man handler hos en kvalitetsbutikk, ikke noen av billigkjedene hvor det ikke er mulig å få svar.

Resposta da BOLIA
Hyggelige betjening. gode råd om behandling av møblene. Inntrykk av at de vi snakket med hadde god kunnskap om produktene. Gode rabatter.

Resposta da BOLIA
I had my idea of sleepingsofa, but was met with good arguments, good tips what might suit better than that I had chosen before arrival to the shop. Got few samples with me, price offer and time to think. The shopp lady was listening to me as well not afraid to tell her opinion and explaned it well. I came back and bought my first very own sofa (which I hope lasts 20 years ;))

Resposta da BOLIA
Jeg har nå hatt to leveranser med Bolia, hvor begge gir meg defekte møbler, i tillegg til en leveringsopplevelse at jeg oppriktig ikke skjønner hvordan dette kan være nivået deres.
Første leveranse (modulsofa): Etter 2 LANGE måneder med ventetid kom en modul til modulsofaen med knekt rygg. Reklamasjon måtte opprettes, og nå må jeg vente ca. 6 uker på ny modul. Så jeg sitter igjen uten det jeg faktisk har betalt for og bruker tiden min på å følge opp feil som aldri skulle passert kvalitetskontroll.
Og leveransen av sofaen var også bare surr. Transportør ringte meg kl. 15 og sa "kommer om 20 minutter". Jeg var ikke hjemme, og måtte forklare at levering skulle skje innen avtalt tidsrom kl. 17-22. Det kan da ikke være meningen at jeg skal slippe alt og løpe hjem fordi de plutselig bestemmer seg for å komme før avtalt tidsrom? Når jeg endelig fikk varen senere på kvelden, prøvde de seg på jeg skulle pakke ut og montere sofaen selv. Her måtte jeg forklare at det er betalt for at de skal åpne, montere og ta med seg avfall - noe de endte med å gjøre til slutt. Jeg kan ikke begripe hvordan Bolia velger en transportør som gir en så dårlig opplevelse og reflekterer negativt på deres merkevare. Det er dere som har valgt denne transportøren, helt utrolig!
For å strø ytterligere salt i såret, så kommer vi til andre leveranse (sofabord). Sofabordet som kom i kveld har riper i marmoren! De ser tydelig maskinelle ut - vi snakker produksjonsfeil, ikke bare naturlige marmorvariasjoner eller små skjønnhetsfeil. Dette ser ut som fullstendig mangel på kvalitetskontroll før det sendes til kunde.
Konklusjonen min er enkel: Jeg valgte Bolia for kvalitet, ikke for å bruke tid på reklamasjoner, returer og venting i ukevis på nye deler. Jeg har ikke tid til å deale med dette. Det eneste som trekker opp er de ansatte på showrooms som har vært hyggelige og kunnskapsrike. Det er synd at det ikke gjenspeiles på noe måte i møblene som kommer inn i hjemmet mitt til slutt. Jeg har brukt alt av mitt budsjett for å få mitt drømmehjem med deres møbler, men jeg er så vanvittig skuffet og sint på dere nå.
Jeg ønsker ikke omlevering eller ny plate – jeg vil heve kjøpet og at bordet hentes. Min tålmodighet har tatt slutt. Hvis dere vil at jeg i det hele tatt skal vurdere Bolia igjen i fremtiden, forventer jeg en ordentlig kompensasjon i form av prosentavslag på et eventuelt fremtidig kjøp. En ny plate og mer ventetid er ikke et plaster på såret.
Dette er uaksaptabelt og useriøst fra en kvalitetsbutikk jeg har brukt titusener kroner hos.

Resposta da BOLIA
Opplevelsen er god da personalet er hyggelige og kan gi god informasjon om det de selger.

Resposta da BOLIA
Salgs opplevelsen, skinnet og komforten på stolen var meget god!
MEN: Splintene som holder hengslene til stol ryggen, løsnet/røk etter en kort tids bruk. Det er ingen mulighet til å låse dem fast. Med skrue eller splint. Enten en dårlig design/feil produksjon
Bolia svarte;
Når det gjelder splintene som holder hengslene til stolryggen, forstår vi godt at det oppleves som bekymringsfullt når disse løsner etter kort tids bruk.
Vi ønsker imidlertid å berolige deg med at dette ikke skyldes dårlig design eller produksjonsfeil. På denne modellen er splintene konstruert slik at de kan trenge justering over tid. Det er en del av stolens normale vedlikehold, særlig i startfasen etter at stolen er tatt i bruk, hvor materialer og bevegelige deler “setter seg”.

Resposta da BOLIA
Hyggelige og kompetente selgere. Stort utvalg av sofaer med god kvalitet. God rabatt gir god pris.

Resposta da BOLIA
Super helpful and friendly staff. Great products

Resposta da BOLIA
Fantastiske møbler og helt super service. Strålende fornøyd

Resposta da BOLIA
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.