Jens Julsø fra ClassicGolf arrangerede et fantastisk Longstay ophold til os i Spanien. Var ikke helt enige i starten, men Jens formåede at imødekomme alle vores ønsker, og havde bekræftede aftaler i h... Ver mais
A empresa respondeu
Ona Valle Romano / Estepona Slidt og småsnavset lejlighed hvor en del af køkkenudstyret manglede. Alt virker billigt og gammelt, og elevatorerne var stort set ude af drift i 4 uger. Gammelt tv med... Ver mais
A empresa respondeu
Classic golf har endnu engang givet og en 5 stjernet oplevelse. Vi havde selv bestil en togtur på Rovos Rail i sydafrika og ville gerne kombinere det med en tur på Mauritius Classic golf arranger... Ver mais
A empresa respondeu
Super luksus oplevelse på vores første men ikke sidste tur med Classic Golf. Boede på Castillo Hotel Son Vida på kombineret golf og luksus ophold. Super service fra Classic Golf så vi fik ønsket være... Ver mais
A empresa respondeu
ClassicGolf tilbyder golfrejser til markedets bedste priser og service. Vi er eksperter i både long- og short stay rejser og har et populært udvalg af golf destinationer. ClassicGolf is a Danish tour operator providing customised golf get-aways to many popular destinations. We pride ourselves in creating the best golf travel experience for our customers and offer both long and short stay travel.
Lyngebaeksgaards Alle 7A, DK 2990, Nivaa, Dinamarca
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Alt i alt en super oplevelse at rejse med Classic golf (igen) service helt i top og veltilrettelagt. Jens julsø var vores agent og helt i top 👍
Så, som sådan, ikke noget at klage over…….men et par velmenende “gode råd” om oplysninger om stedet og golfen.
I jeres beskrivelse af Marina Club Lagos resort skriver I: Fra altanen på jeres hotelsuite er der udsigt til poolområdet eller haven -her burde I tilføje: eller til vej med en del trafikstøj og stor parkeringsplads. For det fik vi -i stuen.
Vi var gjort opmærksom på, at vi ikke kunne få mod marinaen -som der står i jeres beskrivelse -mod et tillæg.
Herudover havde vi stort besvær med at få vores golftider -vi havde fået booket 4 tider hjemmefra, men dernede kunne vi kun booke 48 timer før vi ønskede tid. Vi kunne - måske pga en stor golfturnering - kun få de sidste tider kl. 14 og 14,20 hvilket er twillight tider og 18 huller kune slet ikke nåes pga. mørke.

Resposta da ClassicGolf
Vi havde bestilt en tur med Classic Golf til Valle del Este resort. Vi fik den fornødne information før turen, de nødvendige rejsedokumenter og god forklaring på, hvordan vi skulle checke ind hjemmefra med Ryanair.
Bil og golftider var bestilt hjemmefra. Det var let at ændre golftider på stedet.
Hotellet og golf resortet har en høj service. Det ville dog have været godt, hvis vi på forhånd var blevet orienteret om, at indspilsområdet var lukket i perioden. Men med undtagelse af dette forløb alt gnidningsfrit.
Hele turen forløb problemfrit og vi havde en rigtig god tur hvor der var styr på tingene fra Classic Golf’s side.

Resposta da ClassicGolf
Stor fornøjelse at booke rejse gennem ClassicGolf. ALT klappede bare, super super nemt med lejebil, der stod parat i lufthavnen, hvor vi blev modtaget af 2 personer der ønskede os velkomne til Faro. Kun rosende ord at sige om tur, hotel, golfbaner.

Hej Classic Golf
Som altid en vel tilrettelagt tur. Denne gang til La Cala Golf Resort hvor alting spillede max. Fly-Lejebil-hotel og de planlagte 4 baner (5 runder).Vores tilfredshed med Classic Golfrejser siger sig selv, da det var 24. gang vi rejste med jer.👌😊
Ulla & Jan

Resposta da ClassicGolf
Et rigtig dejligt sted. Store flotte lejligheder. Fin rengøring Desværre et meget simpelt udstyret køkken. Stort fint køkken men uden udstyr. Der manglede grydeskeer, brødrister, piskeris, rivejern og skåle. Kun 2 store gryder.
Flot og varieret golfbane. Fin service på banen. God restaurant.
Flot og varieret golfbne

Resposta da ClassicGolf
Ryan Air skal man ikke bruge. Afrejse kl 06.00 ødelagde hele den påfølgende dag. Det samme med hjemrejsen.
Ellers havde vi en flot tur med nydelig natur og praktfulde mennesker. Besøg på Jamisen var en oplevelse, men Guinies var en skuffelse. Altfor commersielt lagt op. De valgte hoteller var dejlige med god service. Golfbanerne var skønne at spille og vi var heldig med været, men det havde vi jo også bestilt. Aflevering af lejebil var katastrofe. Det var umulig at finde hvor på flyvepladsen man kunne aflevere bilen, men vi klarte det til sidst ved at køre tilbage til der vi lejede bilen. Generelt en dejlig tur og godt lagt op. Tak for det. Vi stoler op Classic gold.
hilsen Bodil og Terje

Resposta da ClassicGolf
I gjorde det igen! Netop hjemvendt fra en fantastisk golfferie på Quinta da Marinha i Portugal arrangeret af Classicgolf.

Resposta da ClassicGolf
En rigtig god ferie er slut og det har været en fornøjelse at booke gennem Classic Golf. Super service allerede ved bestillingen, anbefaling om hvad vi skulle se og en restaurant, vi skulle besøge og disse ting fik vi oplyst samtidig med, at en starttid en af dagene var ændret. Super modtagelse i lufthavnen også med udlevering af bil
Eneste minus er, at guiden, der modtog os i lufthavnen sagde hun ville ringe 1-2 dage efter vores ankomst, for at høre om alt var, som det skulle være. Denne opringning kom aldrig, men alt var i skønneste orden

Resposta da ClassicGolf
Rejst med jer flere gange til samme
destination. Vores specifikke ønsker for ophold , tee-times osv. er blevet opfyldt til fulde.
Altid venlig og imødekommmende kontakt . Både telefonisk og på mail.
Vi er allerede igang med at planlægge næste tur med jer

Resposta da ClassicGolf
Hejsa Hadsund her, vi har været med Classic golf på tur til Fuengirola · Spanien og det var en fantastisk tur med golf på La Cala, Torrequebrada , Chapparal og det var bare en god tur, Hotellet Occidental Fuengirola var OK med masse af plads og god placering ved vandet, dog var føden som altid på Spanske hoteller på det jævne. Dejligt at rejsen var fra Aalborg. Stor ros til shuttle de var både præcis og meget venlige at have med at gøre og hvis lidt forsinkelse pga. trafik ringede de prompte. Eneste forbedring der kunne ønskes var en hjemmeside med overblik over rejsen, hvor vi kan gå ind og se bla. betalinger tider og evt betalinger.

Resposta da ClassicGolf
Vores første tur med ClassicGolf, og alt var som lovet og forventet. Vi har været på flere resorts i Belek, og ville prøve et nyt, og nye golfbaner. Vi boede på Sirene Belek Hotel, og spillede de tilhørende baner, Sultan og Pasha. Banerne er rigtig, rigtig gode, og kan kun anbefales. Det samme kan desværre ikke siges om Sirene, som udover alt for mange russere, lider af lukkede alacarte restauranter! Der er kun en alacarte restaurant åben hver dag, og den som er åben, er altid fuldt booket!? Vi vil helt sikkert vælge ClassicGolf til næste rejse til Belek, dog på et andet hotel, og har allerede booket vores jule/nytårs golfferie til Thailand hos ClassicGolf :-)
Mette&Henrik

Resposta da ClassicGolf
Vores golfrejse til Costa Navarino var helt i særklasse. Dejligt sted, fantastiske golfbaner. Oplevelsen med ClassicGolf har været super god, god og hurtig kommunikation og vi fik alt hvad vi var blevet lovet.
De kan anbefales.

Resposta da ClassicGolf
Vi var 8 der rejste til Costa Navarino i Grækendland. Desværre kom hverken kufferter eller golfudstyr med flyveren, og vi måtte vente 3½ dage på disse.
Classic Golf gjorde hvad de kunne for at hjælpe, men hverken Classic Golf eller vi kunne gøre noget andet end bare at vente.
Classic Golf sørgede for, at der var lejet golfudstyr uden beregning og de sponserede en god aften.
Det var derudover positivt, at vi kunne komme i kontakt med ejeren 24/7.

Resposta da ClassicGolf
Vor tur til Pula golf, har været en god oplevelse, lige fra vores første kontakt til ClassicGolf, som var helt i top, og til hele turen i en uge hvor det var udmærket golfvejr.
Det eneste, var værelset, meget lille, og der var ikke udsigt over golfbanen som vi havde bestilt.

Marokko.
Det tætteste vi har været på et “Tusind og en nat” eventyr.
Vi tilbragte en uge i Marrakech - Hôtel et Ryads Barriere Le Naoura.
En uge med mange sanseindtryk - dufte og farver i en skøn blanding.
Vi gjorde os selv den tjeneste at hyre en guide til en halvdags “opdagelsesrejse” i Medinaen (via Classic Golf) - en super oplevelse, som åbnede op for, at vi senere også “turde” besøge Medinaen ved aftenstide uden guide.
Der blev også tid til golf - Montgomery og Royal var 2 meget forskellige baner med hver deres kendetegn.
Transport frem og tilbage mellem lufthavn og golfbaner blev udført punktligt af venlige og høflige chauffører.
En stor ros til Classic Golf og deres marokkanske samarbejdspartnere for at give os en kæmpe oplevelse.
Annette og Jens

Resposta da ClassicGolf
Vi bestilte en rejse med fokus på gode spisesteder
Citat”hotellet har 5 restauranter, så det er lige jer”
Men de 4 restauranter var lukket, den femte var buffet :(
Banerne var ok, men service var absolut ikke eksisterende ,,, ALDRIG mere classic golf!

Resposta da ClassicGolf
God service ved bestilling af golfrejsen til Estipona, hvor Anita fra Classic golf guidede os, samme service fortsatte hele vejen igennem. Super resort med god og venlig service, super skøn lejlighed, hvor intet manglede.
Vi havde 14 skønne dage med golf, sol og varme.

Resposta da ClassicGolf
Fin og hurtig betjening, alt var klart da vi landede ved destinationen og på alle golfbanerne var alle meget venlige og hjælpsomme. Og dejligt med et dansk værtspar på destinationen.

Resposta da ClassicGolf
Min anmeldelse af Classic Golf bunder i flere oplevelser, hvor Classic Golf har udvist professionalisme, hurtighed og smidighed i forbindelse med sammensætning af golfpakker, der passer min og fruens individuelle krav. Altid super service og personlig betjening, når vi henvender os til vores kontakt, Anita.

Resposta da ClassicGolf
Alt spiller på nær fly tider når man skal hjem fra Belek man bliver hentet om 3 om natten

Resposta da ClassicGolf
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.