Dejligt, at jeg hurtigt fik sendt knap, som manglede i et dynebetræk. Skønt sengetøj, det er vidunderligt at sove i, super kvalitet.
Leia as opiniões dos outros
🌟🌟🌟🌟🌟 Jeg har lige modtaget nummer 2 sengetøj Percale i 100 % øko bomuld - jeg er vild med det !! Jeg lider af restless legs syndrom ( uro i benene ), og er derfor yderst sensitiv overfor bl.a... Ver mais
Sindssygt lækkert sengetøj - det giver følelsen af hotelophold hver aften. Stoffet giver en kølende fornemmelse og er meget behageligt at ligge med. Fedt koncept på hjemmesiden - hurtig og ukomplice... Ver mais
Lækkert sengetøj i fine milde farver. Sengetøjet er både blødt og knasende sprødt. Let og dejligt i sommervarmen. Vil helt sikkert købe flere sæt i fremtiden.
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
DAWN er et dansk brand grundlagt på en fælles passion for at innovere og udfordre branchen for essentielle boligtekstiler. Vores mål er at skabe rammerne for en nemmere hverdag uden at det er på bekostning af den verden, vi har et ansvar for at passe på. Som et værdidrevet brand skaber vi meningsfulde produkter med fokus på komfort, funktionalitet og ansvarlighed.
Informações de contacto
Egå Havvej 25C, 1. mf., 8250, Egå, Dinamarca
- kontakt@dawndesigns.dk
- dawndesigns.dk
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 50% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Vildt lækkert og flot sengetøj!
Vildt lækkert og flot sengetøj!! Hurtig levering og sindssygt god kundeservice

Varm anbefaling herfra
Jeg er utrolig tilfreds med mine dyne- og pudebetræk fra DAWN! Kvaliteten er god, og stoffet er en fornøjelse at sove med. Bestillingsprocessen var nem, og leveringen var hurtig. Farven er ligesom den kan ses på hjemmesiden. Jeg kan varmt anbefale DAWN.

⭐️ Fuldstændig fantastisk sengetøj ⭐️
Min kæreste og jeg bestilte to sæt sengetøj fra DAWN og nu er alt vores gamle sengetøj lige til skraldespanden.
Vi skal uden tvivl have fat i nogle flere sæt! Kvaliteten er noget af det lækreste vi har oplevet og det føles simpelthen så lækkert at sove i! 5 stjerner - og intet mindre 🌟🌟🌟🌟🌟

GOD KVALITET og virkelig blødt
GOD KVALITET og virkelig blødt

Resposta da DAWN DESIGNS
Super god kvalitet og levering som…
Super god kvalitet og levering som aftalt👍🏻👍🏻

Super god service.
Super god service.
Meget imødekommende overfor min forespørgsel.

Det fedeste sengetøj
Det fedeste sengetøj - køligt og mega lækkert. Kan ikke sove i andet nu🤗

Resposta da DAWN DESIGNS
Det bedste sengetøj på markedet
Det bedste sengetøj på markedet! Jeg har nu haft DAWN sengetøj i nogle måneder, og jeg bruger simplethen ikke andet nu. Det er i et meget let materiale, føles helt crispy og hjælper mig til en bedre søvn. Har anbefalet det til flere, som vender tilbage med samme oplevelse :-)

Fantastisk kundeservice
Jeg har oplevet en meget fin kundeservice fra jeres side. I har både været hurtige til at vende retur, og meget imødekommende. Derudover er jeres produkt bare super fint - en fair pris, og lever i den grad op til forventningerne.

Resposta da DAWN DESIGNS
Vi købte to sæt på Finders
Vi købte to sæt på Finders. Fedt at farverne kan mixes, da det kan være svært at vælge bare en. Fik god rådgivning og modtog hurtigt sættene med posten. Sengetøjet er dejligt at ligge i og er klart blevet vores favoritter.

5/5 for lækkerhed, kvalitet og hurtig levering
Virker som super god kvalitet. Derfor 5/5 for lækkerhed, kvalitet og hurtig levering uden problemer!
Ikke en wow-oplevelse udover det sædvanlige, men omvendt er det jo også “bare” sengetøj. Når det er sagt, er det som om stoffet bliver blødere efter at være brugt i lidt tid, hvilket jo kun er positivt.
Jeg har købt et hvidt sæt sengetøj, som virker lidt mere “gennemsigtigt” end forventet, selvom det jo er hvidt. Derfor en blandet karakter, men også mit eneste kritikpunkt :)

Hurtig og imødekommende kundeservice
Tusind tak for rigtig god service og betjening. Jeg har flere af jeres sengesæt og det er enormt lækkert. Jeg havde en reklamation på noget jeg havde købt på tilbud. Hurtig og meget venlig medarbejder, som jeg talte med.
Mine allerbedste anbefalinger, både på sengetøj og medarbejdere

Bestilte lækkert sengetøj
Bestilte lækkert sengetøj, men fortrød dagen efter og skrev til kundesupport om de kunne stoppe afsendelse. Da kundesupport først så mailen et par dage efter, var pakken sendt afsted. De ydede stor service og betalte for returfragt. Let og smidigt

En fantastisk oplevelse
Jeg har haft den mest fantastiske oplevelse med Thomas fra Dawn designs.
Jeg havde modtaget et for kort dynebetræk og opdagede det først efter vask.
Jeg skrev til Dawns og forklarede situationen -jeg modtog en meget personlig mail hvor de beklagede og der blev sendt en QR kode så jeg kunne returnere betrækket på deres regning.
Der var lidt skriv frem og tilbage -med yderst behagelig korrespondance og der gik ikke mange dage - så modtog jeg et nyt dynebetræk i den rigtige størrelse✌🏻
Det er den bedste kundeservice jeg nogensinde har oplevet - det var der mange firmaer der kunne lære noget af.
Jeg kan varmt anbefale Dawns deres sengetøj er bare superlækkert☺️

Resposta da DAWN DESIGNS
Jeg er vild med jeres sengetøj
Jeg er vild med jeres sengetøj. Vi har lavet nyt soveværelse og har allerede købt to forskellige sæt. Wauw. Vi elsker den lækre knitrende fornemmelse og de smukke farver. Jeg er så klar til at købe endnu et sæt.

Resposta da DAWN DESIGNS
Jeg er dybt forelsket i det her…
Jeg er dybt forelsket i det her sengebetræk! Det er luksus at ligge i. Hurtig levering derudover.

Resposta da DAWN DESIGNS
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.