DAWN DESIGNS Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Dejligt, at jeg hurtigt fik sendt knap, som manglede i et dynebetræk. Skønt sengetøj, det er vidunderligt at sove i, super kvalitet.

Classificada 5 em 5 estrelas

🌟🌟🌟🌟🌟 Jeg har lige modtaget nummer 2 sengetøj Percale i 100 % øko bomuld - jeg er vild med det !! Jeg lider af restless legs syndrom ( uro i benene ), og er derfor yderst sensitiv overfor bl.a... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Sindssygt lækkert sengetøj - det giver følelsen af hotelophold hver aften. Stoffet giver en kølende fornemmelse og er meget behageligt at ligge med. Fedt koncept på hjemmesiden - hurtig og ukomplice... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Lækkert sengetøj i fine milde farver. Sengetøjet er både blødt og knasende sprødt. Let og dejligt i sommervarmen. Vil helt sikkert købe flere sæt i fremtiden.

Informações sobre a empresa

1. Loja de roupas de cama
  2. Internet Shop
  3. Loja de artigos para cama, mesa e banho

Escrito pela empresa

DAWN er et dansk brand grundlagt på en fælles passion for at innovere og udfordre branchen for essentielle boligtekstiler. Vores mål er at skabe rammerne for en nemmere hverdag uden at det er på bekostning af den verden, vi har et ansvar for at passe på. Som et værdidrevet brand skaber vi meningsfulde produkter med fokus på komfort, funktionalitet og ansvarlighed.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 50% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Todas as opiniões

48 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Super lækkert sengetøj!

15 de julho de 2024

Kære Ditte,

Tusind tak for din positive anmeldelse! Det glæder os meget at høre, at du finder vores sengetøj super lækkert ✨

Din tilfredshed betyder meget for os, og vi er glade for at kunne levere produkter, der lever op til dine forventninger.

Simply amazing bed clothes ☀️

8 de julho de 2024

Dear Jane,

Thank you so much for your wonderful review! We're thrilled to hear that you find our bed clothes amazing. Your satisfaction is incredibly important to us, and your positive feedback is truly appreciated.

Sleep well 💤

Best regards,
Thomas from DAWN

Elsker sengetøjet

Elsker sengetøjet. Har efterhånden flere sæt. Sprødt og lækkert

12 de julho de 2024

Kære Dorthe,

Tusind tak for din anmeldelse! Det glæder os meget at høre, at du elsker vores sengetøj og har flere sæt. Din loyalitet som kunde betyder meget for os 🙏

Vi ser frem til at fortsætte med at levere produkter, der giver dig mange gode nætter fremover.

Classificada 5 em 5 estrelas

Sengetøjet, der reddede vores søvn!

Efter et år med søvnløse nætter (læs: baby med mange opvågninger) besluttede vi os for at gøre noget for at forbedre den smule søvn, vi alligevel får. Her har Dawn Design virkelig gjort en forskel med deres sengetøj. Det er så behageligt og af så høj kvalitet, at vi nu føler, at vi får meget mere ud af vores søvn. Det er en hverdagsluksus, som alle småbørnsforældre fortjener. Vi kan varmt anbefale det til alle, der ønsker bedre søvnkvalitet!

10 de julho de 2024

Kære Maria,

Tusind tak for din rørende anmeldelse! Det glæder os utroligt meget at høre, at vores sengetøj har gjort en positiv forskel for jeres søvn, især i en periode med mange opvågninger.

Vi ved, hvor vigtigt det er at få den bedst mulige søvn, selv når det er begrænset, og vi er stolte over at kunne bidrage til at forbedre jeres søvnkvalitet 😇✨

Vi takker for din varme anbefaling og håber, at I fortsat vil nyde mange behagelige nætter med vores sengetøj.

Lækker kvalitet

Lækker kvalitet. God pris. Hurtig levering.

3 de julho de 2024

Kære Christian,

Tusind tak for din positive anmeldelse! Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med kvaliteten, prisen og den hurtige levering. Vi stræber altid efter at levere produkter af høj kvalitet til gode priser, og din feedback bekræfter, at vi gør noget rigtigt 😇

Vi ser frem til at fortsætte med at levere produkter og service, der lever op til dine forventninger.

Luksus

Som altid super lækker sengelinned😚

21 de junho de 2024

Kære Annette,

Tak for din anmeldelse! Vi er utroligt glade for at høre, at du finder vores sengelinned super lækkert og luksuriøst.

Din tilfredshed er vores højeste prioritet, og vi sætter stor pris på, at du deler din positive oplevelse med os 🙏

Mega lækker kvalitet

Mega lækker kvalitet! Vi handler klart her igen

24 de junho de 2024

Kære Frederik,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os meget at høre, at du er begejstret for kvaliteten af vores produkter. Din tilfredshed er utrolig vigtig for os, og vi ser frem til at byde dig velkommen tilbage som kunde 🙏

Classificada 5 em 5 estrelas

Bedre kundeservice skal man altså lede…

Bedre kundeservice skal man altså lede længe efter.

Jeg købte det skønneste sæt sengetøj i 2023. Desværre var dynebetrækket for langt, men jeg fik ikke gjort noget ved det🙈
Først da betrækket var på vej i affaldsspanden, tog jeg mig sammen til at reklamere - alt for sent😅
Thomas var 100% løsningsorienteret, og vi fandt den perfekte løsning.

Virkelig en god oplevelse👏

21 de junho de 2024

Kære Susan,

Tusind tak for din skønne anmeldelse! Det glæder os meget at høre, at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice. Trods din reklamation kom lidt sent, så stræber vi altid efter at være løsningsorienterede og sikre, at vores kunder får en god oplevelse.

Det er skønt at høre, at vi fandt den perfekte løsning sammen, og at du værdsætter vores indsats. Din positive oplevelse og ros betyder meget for os 🙏⭐

Vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden.

Kære Liva,

Tak for din positive anmeldelse! Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med den hurtige levering og finder vores pudebetræk lækre 🙏

Vi håber, at du fortsat vil nyde dit nye pudebetræk og ser frem til at betjene dig igen i fremtiden.

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk kundeservice og super lækkert sengetøj

Skulle have hjælp til en bestilling, og kontaktede kundeservice. Fik en service ud over det sædvanlige med meget venlige og velskrevne mails, som gav svar på mine spørgsmål. DAWN sengetøj er super lækkert og i en rigtig god kvalitet, der holder vask efter vask. Lynhurtig levering. Jeg kommer ikke til at sove i andet fremover!

11 de junho de 2024

Kære Lene,

Tusind tak for din vidunderlige anmeldelse! Det glæder os meget at høre, at du har haft en positiv oplevelse med vores kundeservice, og at du fandt vores mails både venlige og informative.

Vi er også meget glade for, at du sætter pris på kvaliteten af vores sengetøj og den hurtige levering 🚚⭐

Det er en ære at høre, at du ikke ønsker at sove i andet fremover. Din tilfredshed og støtte betyder verden for os, og vi ser frem til at fortsætte med at levere produkter og service, der lever op til dine forventninger.

Lækkert sengetøj

Lækkert sengetøj. Har netop købt 2 sæt, det bliver nok ikke de sidste😊

7 de junho de 2024

Kære Henriette,

Tusind tak for din anmeldelse! Det glæder os at høre, at du er tilfreds med sengetøjet og vi er glade for, at du overvejer at købe flere i fremtiden.

Din tilfredshed betyder meget for os, og vi ser frem til at fortsætte med at levere produkter, som du elsker.

Mega lækkert sengetøj

Mega lækkert sengetøj, der helt svarer til produkt beskrivelsen.
Dejlig hurtig levering.
Uden tvivl 5 stjerner
Lotte Masood

Kære Lotte,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og de flotte 5 stjerner! Det glæder os meget at høre, at vores sengetøj lever fuldt op til produktbeskrivelsen og at du er tilfreds med den hurtige levering.

Vi stræber efter at levere produkter og service, der matcher/overstiger vores kunders forventninger, og din feedback bekræfter, at vi gør noget rigtigt 😉

Din tilfredshed betyder meget for os, og vi er taknemmelige for din positive feedback.

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig service og fantastiske priser…

Hurtig service og fantastiske priser Mvh Kenneth

Kære Kenneth,

Tak for din anmeldelse! Det glæder os at høre, at du har oplevet hurtig service og finder vores priser fornuftige ✨

Vi bestræber os på at levere den bedste værdi for vores kunder, både i form af service og produkter. Din tilfredshed er derfor utrolig vigtig for os 🙏

Forrygende kundeservice

Det er absolut det lækreste sengetøj jeg indtil videre har købt … kvaliteten er så fantastisk 😉 også til prisen 👍 Derudover er deres kundeservice så venlig, imødekommende og løsningsorienteret Tak for jer I får mine varmeste anbefalinger

Kære Stine,

Tusind tak for din skønne anmeldelse! Det glæder os utroligt meget at høre, at du værdsætter kvaliteten til prisen, samt at det er det bedste sengetøj du har købt - det betyder virkelig meget 🙏

Din ros af vores kundeservice (mig 😇) betyder meget for os, og vi er glade for at høre, at du har oplevet os som venlige, imødekommende og løsningsorienterede. Det giver god grund til fortsat at yde ekstraordinær service ✨

Din varme anbefaling er en stor ære for os, og vi takker dig for din støtte. Vi ser frem til at fortsætte med at levere produkter og service, der lever op til vores kunders forventninger.

God service - hurtig levering

17 de maio de 2024

Kære Gitte,

Tak for din anmeldelse! Det glæder os at høre, at du har oplevet god service og hurtig levering. Vi bestræber os på at give vores kunder den bedste oplevelse, både hvad angår service og leveringstid.

Din tilfredshed er meget vigtig for os, og vi ser frem til at fortsætte med at levere produkter og service, der lever op til dine forventninger.

Classificada 5 em 5 estrelas

Super lækkert og hurtig levering

18 de maio de 2024

Kære Hanne,

Tak for din positive anmeldelse! Det glæder os at høre, at du finder vores produkter super lækre og er tilfreds med den hurtige levering. Vi bestræber os på at levere både kvalitet og effektiv service, og din feedback betyder meget for os ✨

Classificada 5 em 5 estrelas

Er vild med jeres farveudvalg og var…

Er vild med jeres farveudvalg og var grund til at jeg har skiftet til jeres udvalg. Den gode bomuld er i top og elsker at de flotte kantsyninger. Tak. Kommer igen…!

24 de maio de 2024

Kære Pernille,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! ✨ Det glæder os meget at høre, at du er vild med vores farveudvalg og har valgt at skifte til vores sengetøj på grund af det - der er nyheder på vej 👀🤫

Vi er også glade for, at du værdsætter kvaliteten af vores bomuld og vores designvalg i form af kantsyninger. Din tilfredshed og positive feedback er en stor motivation for os.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen og fortsætte med at levere produkter, der lever op til dine forventninger.

Classificada 4 em 5 estrelas

Super lækkert

Super lækkert , blødt og sprødt på samme tid.

20 de maio de 2024

Kære Nanna,

Tusind tak for din skønne anmeldelse! Det glæder os meget at høre, at du finder vores sengetøj lækkert, blødt og sprødt på samme tid. Vi stræber altid efter at levere produkter, der kombinerer komfort og kvalitet, og det lyder til, at vi har ramt plet med dit sengetøj ✨

Din positive feedback betyder meget for os, og vi ser frem til fortsat at tilbyde produkter, der lever op til din og vores kunders forventninger.

Alt godt herfra

Alt godt herfra. 10/10

6 de maio de 2024

Kære Yasemin,

Tusind tak for din perfekte bedømmelse, der springer skalaen ✨ Vi er utroligt glade for at høre, at du er fuldt ud tilfreds med din oplevelse hos os.

Det skønneste sengetøj

Det skønneste sengetøj. Hurtig og effektiv levering.

6 de maio de 2024

Kære Helle,

Tak for din anmeldelse! Det glæder os at høre, at du finder vores sengetøj skønt og er tilfreds med den hurtige og effektive levering. Vi bestræber os på at sikre, at hver del af din oplevelse med os er lige så behagelig som kvaliteten af vores sengetøj 🥰

Din positive feedback er meget værdsat, og vi ser frem til at fortsætte med at tilbyde dig og alle vores kunder fremragende produkter og service.

Thomas fra DAWN

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais