DAWN DESIGNS Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Dejligt, at jeg hurtigt fik sendt knap, som manglede i et dynebetræk. Skønt sengetøj, det er vidunderligt at sove i, super kvalitet.

Classificada 5 em 5 estrelas

🌟🌟🌟🌟🌟 Jeg har lige modtaget nummer 2 sengetøj Percale i 100 % øko bomuld - jeg er vild med det !! Jeg lider af restless legs syndrom ( uro i benene ), og er derfor yderst sensitiv overfor bl.a... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Sindssygt lækkert sengetøj - det giver følelsen af hotelophold hver aften. Stoffet giver en kølende fornemmelse og er meget behageligt at ligge med. Fedt koncept på hjemmesiden - hurtig og ukomplice... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Lækkert sengetøj i fine milde farver. Sengetøjet er både blødt og knasende sprødt. Let og dejligt i sommervarmen. Vil helt sikkert købe flere sæt i fremtiden.

Informações sobre a empresa

1. Loja de roupas de cama
  2. Internet Shop
  3. Loja de artigos para cama, mesa e banho

Escrito pela empresa

DAWN er et dansk brand grundlagt på en fælles passion for at innovere og udfordre branchen for essentielle boligtekstiler. Vores mål er at skabe rammerne for en nemmere hverdag uden at det er på bekostning af den verden, vi har et ansvar for at passe på. Som et værdidrevet brand skaber vi meningsfulde produkter med fokus på komfort, funktionalitet og ansvarlighed.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 50% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Todas as opiniões

48 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Super lækkert sengetøj

13 de novembro de 2023

Kære Else,

Tak for din anmeldelse, og tak for at tage dig tid til at dele den! Det sætter vi stor pris på 🙏

Vi er glade for at høre, at du synes vores sengetøj er lækkert! Må du fortsat sove godt i det! 💤

Classificada 5 em 5 estrelas

Det er det bedste sengetøj

Det er det bedste sengetøj, jeg har sovet i. Krøller ikke og er dejligt køligt.

2 de novembro de 2023

Kære Karen,

Mange tak for din begejstring og de rosende ord om vores sengetøj! Det glæder os virkelig at høre, at det er det bedste sengetøj, du har sovet i. Vores mål er netop at levere sengetøj af høj kvalitet, der sikrer en god nattesøvn ☁️

At det ikke krøller og føles køligt er vigtige egenskaber, som vi vægter højt i vores udvikling, og det er fantastisk at vide, at de lever op til dine forventninger!

Tak fordi du valgte at handle hos os. Må du fortsat sove godt 💤

Classificada 5 em 5 estrelas

Først og fremmest virkelig god…

Først og fremmest virkelig god hjemmeside, lavet med kærlighed og sved det er nemt at se, og ikke nok med det, så er der super hurtig levering.
Og et lækkert produkt giver prikken over i’et.
Super god virksomhed og godt produkt

1 de novembro de 2023

Kære Mathias,

Tusind tak for den overvældende anmeldelse og de søde ord! Det glæder os meget at høre, at du har haft en god oplevelse med vores hjemmeside, levering og ikke mindst vores sengetøj 🙏

Vi arbejder hårdt for at give vores kunder den bedste oplevelse, og det betyder meget for os at vide, at vores bestræbelser værdsættes. Skulle du nogensinde have brug for mere sengetøj eller assistance, er du velkommen til at kontakte os. Vi ser frem til at kunne servicere dig igen i fremtiden.

Indtil da, må du sove godt 💤

Classificada 5 em 5 estrelas

Fremragende service! Og den lækreste kvalitet

Kære Josefine,

Tusind tak for din skønne anmeldelse - det varmer! Det glæder os utroligt meget at høre, at du er tilfreds med vores service og kvaliteten af vores sengetøj. Det betyder meget for os at vide, at vi har levet op til dine forventninger 🙏

Hvis du nogensinde har brug for mere sengetøj eller har spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har tålmodigt ventet på levering af…

Jeg har tålmodigt ventet på levering af sengetøj i bestemt farve.
Jeg er nu beriget med det.
Det har været værd at vente på.
Hilsen fra Kirsten Sofie

27 de outubro de 2023

Kære Kirsten Sofie,

Vi sætter stor pris på din tålmodighed og forståelse under ventetiden, og det glæder os at høre, at du nu har modtaget dit ønskede sengetøj og at det var værd at vente på 🙏

Super tilfreds :-)

Det er 2. gang jeg bestiller hos Jer. Er vild med Jeres produkter - lækre farver, gode detaljer som store knapper og info om "kort side" på faconlagen :-)

17 de outubro de 2023

Kære Birgitte,

Tusind tak for din gentagne støtte og for din positive anmeldelse! Vi er begejstrede for at høre, at du er vild med vores produkter, herunder farverne og de små detaljer, som vi mener gør dem unikke 😊🙏

Vores mål er altid at levere sengetøj af høj kvalitet, der ikke kun ser godt ud, men også er praktisk og funktionelt - så det glæder os, at du værdsætter de store knapper og den nyttige information om kort side/lang side på faconlagnerne. Det er vores håb, at sådanne detaljer gør din og andres oplevelse med vores sengetøj endnu bedre 😇

Tak for at vælge os igen, og hvis der nogensinde er noget, du har brug for, er vi klar til at hjælpe. Vi ser frem til forhåbentlig at betjene dig igen i fremtiden 🤞

Classificada 5 em 5 estrelas

Dejligt sengetøj virker så let og…

Dejligt sengetøj virker så let og dejligt👍👍

30 de outubro de 2023

Kære Gurli,

Tusind tak for din anmeldelse - den varmer 🤗 Det glæder os at høre, at du er tilfreds med vores sengetøj og oplever det som let og behageligt at bruge. Det er fantastisk at vide, at vores produkt lever op til dine forventninger!

Hvis du nogensinde har brug for yderligere hjælp eller har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi er her for at sikre, at din oplevelse med vores sengetøj forbliver positiv og behagelig.

Classificada 4 em 5 estrelas

Har 2 hvide sæt som vi er virkelig…

Har 2 hvide sæt som vi er virkelig glade for her i huset .👍

Så bestilte 2 hvide sæt mere på forudbestilling .

De er nu modtaget , men ærgerligt over at stropperne er væk og nu erstattet af knapper ....

Og savner også monogrammet Dawn design syet i betrækkets højre hjørne nederst ...

29 de outubro de 2023

Kære Helle,

Mange tak for din positive feedback om vores hvide sengetøj, og det glæder os at høre, at du er glad for dine sæt 😊

Det glæder mig at læse, at du har været en af de første til at støtte DAWN. Sengetøjet, som du beskriver, er nemlig fra vores aller første kollektion. Det er skønt at høre, at designvalget ikke har været helt ved siden af dengang 😇

Der er dog helt korrekt sket lidt siden da, bl.a. ift. logo/monogram og lukninger. Ift. knapper i stedet for stropper, så er årsagen den, at vi fik mange henvendelser på knapper og modsat ikke så stor efterspørgsel på stropper. Det er en smagssag, men vi valgte at ændre design og imødekomme den store efterspørgsel 🤗

Vi håber, at kunne imødekomme alle på sigt, og dermed kunne tilbyde at vælge frit mellem stropper og knapper.

Igen, tusinde tak for din feedback og din støtte gennem vores rejse 🙏😊

Håber du kan blive glad for dine nye sæt. Må du sove rigtig godt 💤

Classificada 5 em 5 estrelas

Altid dejligt at handle med Dawn

Altid dejligt at handle med Dawn. Det dejligste sengetøj og eminent kundeservice!

16 de outubro de 2023

Kære Karoline,

Af hjertet tak for din skønne anmeldelse!
Fornøjelsen er helt på vores side. Vi er så glæde for, at du handler hos os 🙏

Det betyder meget at høre, at du kan lide vores sengetøj og sætter pris på vores kundeservice!

Tak for din støtte! Vi ser frem til forhåbentlig at servicere dig igen snart! 😇

Classificada 5 em 5 estrelas

Smukt og enkelt sengetøj og fremragende kundeservice

Smukt sengetøj i en fantastisk grøn farve ("olive"), som jeg har ventet på LÆNGE, men det var værd at vente på. Det er en lækker kvalitet og rart og køligt at ligge i, om det så kan holde til at være i brug så længe, som der loves, før det skal det vaskes - det må komme an på en prøve. Da jeg lige har modtaget det, kan jeg ikke udtale mig om den side af sagen! Men jeg har, trods et par svipsere med længden på det første sæt, jeg bestilte, kun haft gode oplevelser med DAWN, og kan de holde dampen oppe med deres suveræne kundeservice, som har været hjælpsom, forstående og imødekommende hele vejen igennem, ja, så har de et gennemført godt koncept, for god kundeservice er lige så vigtig som produktet, - de lever fuldt ud op til de 5 stjerner set fra mit synspunkt!

Kære Nanna,

Mange tak for din skønne anmeldelse! Det glæder os at høre, at kvaliteten og farven har levet op til dine forventninger 🤗

Vi værdsætter også dine rosende ord om vores kundeservice. Vi gør vores bedste for at sikre, at vores kunder har en positiv oplevelse fra start til slut. Du har nemlig helt ret i, at kundeservice er lige så vigtigt som selve produktet og det vil vi altid betræbe 😊

Endnu engang tak for din støtte og for at vælge DAWN. Vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden!

Classificada 5 em 5 estrelas

Super service, og skønt sengetøj, kan varmt anbefales 😊
Bettina Bergemann

23 de outubro de 2023

Kære Bettina,

Tusind tak for dine rosende ord og din anbefaling - du kan tro, at den varmer her på kontoret! 🤗

Vi er glade for at høre, at du har oplevet vores service som super, og at du er begejstret for vores sengetøj.

Må du fortsat sove godt 💤

Classificada 3 em 5 estrelas

Rigtig Fint produkt

Lang leveringstid, Men produktet er rigtig fint jeg glad for endelig at få det leveret

21 de outubro de 2023

Kære Farfar,

Tak for din anmeldelse - det sætter vi stor pris på!

Det glæder os, at du er tilfreds med sengetøjet. Angående leveringstiden, så forstår vi godt, at det har været længe at vente på sin forudbestilling.

Dog kan vi glæde os over, at stort set alt vores sengetøj nu er på lager, og man derfor ikke vil opleve længere ventetid end højest 1-2 hverdage 🚚🙌

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har købt det sølvimprægnerede…

Jeg har købt det sølvimprægnerede sengetøj og det holder hvad det lover. Fornemmelsen af friskhed holder et godt stykke ud over den første nat.
Jeg troede derudover - fejlagtigt - at mit dynebetræk var syet forkert sammen. I den forbindelse havde jeg en fin og venlig udveksling på mail med firmaet. Hurtig levering.

26 de outubro de 2023

Kære Hanner,

Mange tak for din positive anmeldelse! Det glæder os at høre, at vores StayFresh sengetøj har levet op til dine forventninger og faktisk har givet dig den ønskede fornemmelse af friskhed, der holder i flere nætter.

Vi er også glade for at høre, at jeg var i stand til at hjælpe dig med dine spørgsmål eller bekymringer vedrørende dynebetrækket. Det var godt vi fandt ud af det sammen 😊

Endnu engang tak for din støtte og for at vælge vores sengetøj. Vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden!

Virkelig dejlig kvalitet

Virkelig dejlig kvalitet, føles crisp og køligt. Rigtig god kundeoplevelse iforb. med ordre og levering

Kære H,

Vi vil gerne sige tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med kvaliteten af vores sengetøj, og at du har haft en god oplevelse med din ordre og levering 🤗

Din feedback er meget værdsat og motiverer os til at fortsætte med at levere det bedste til vores kunder.

Må du fortsat sove godt 💤

Classificada 5 em 5 estrelas

Trods en lang leveringstid pga

Trods en lang leveringstid pga. emballage vælger jeg at give 5 stjerner da sengetøjet er så lækkert og let. Farven er flot og kvaliteten er god. Ikke sidste gang jeg handler hos Dawn

Kære Grete,

Mange tak for din positive anmeldelse! Vi sætter stor pris på din forståelse for den længere leveringstid, som skyldtes emballageproblemer. Det glæder os at høre, at du er tilfreds med vores sengetøj, dets kvalitet og vores valg af farver 😊🙏

Vi er taknemmelige for din støtte og ser frem til at servicere dig igen. Hvis du har brug for noget eller har spørgsmål i fremtiden, er du altid velkommen til at kontakte os.

Classificada 5 em 5 estrelas

Super lækkert sengetøj til den store…

Super lækkert sengetøj til den store forkælelse

20 de outubro de 2023

Kære Stephanie,

Tusind tak for din anmeldelse! Det glæder os at høre, at vores sengetøj har været en forkælelse for dig. Vi bestræber os på at tilbyde produkter af høj kvalitet, der kan forbedre vores kunders søvnoplevelse, så det varmer at høre, at vi har kunne leve op til dine forventninger 🙏

Vi sætter pris på din støtte og anbefaling. Må du fortsat sove godt 💤

Classificada 5 em 5 estrelas

God kommunikation omkring købet.

10 de outubro de 2023

Kære Mette,

Vi takker mange gange for din anmeldelse! Det er fantastisk at høre, at du var tilfreds med kommunikationen omkring dit køb hos os. Vi lægger stor vægt på at sikre en problemfri og god købsoplevelse.

Hvis du i fremtiden har brug for yderligere hjælp eller har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Classificada 4 em 5 estrelas

Kære Helle,

Tusind tak for din fine anmeldelse! Det glæder os at høre, at du er tilfreds med både vores betjening og den hurtige levering. Vi stræber altid efter at give vores kunder den bedst mulige oplevelse, og din feedback motiverer os til at fortsætte 🙏

Vi værdsætter din støtte og ser frem til forhåbentlig at skulle betjene dig igen i fremtiden!

Classificada 5 em 5 estrelas

God service. Hurtig betjening. Opfølgning på mail. Fantastisk produkt.

20 de outubro de 2023

Kære Kathja,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service og hurtige betjening. Det er i særdeleshed også dejligt at vide, at du er tilfreds med vores produkt 🙏

Vi sætter pris på din støtte. Må du sove rigtig godt 💤

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk sengetøj det beste jeg har…

Fantastisk sengetøj det beste jeg har prøvet alle penge værd

Kære Lonni,

Mange tak for din fantastiske anmeldelse og tak fordi du tog dig tid til at dele den! Vi er henrykte over at høre, at vores sengetøj har været det bedste, du nogensinde har prøvet, og at det har været alle pengene værd - det varmer 🙏

Vi håber, at vi får fornøjelsen af at ekspedere dig igen i fremtiden. Må du sove godt 💤

Thomas fra DAWN

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais