Dejligt, at jeg hurtigt fik sendt knap, som manglede i et dynebetræk. Skønt sengetøj, det er vidunderligt at sove i, super kvalitet.
Leia as opiniões dos outros
🌟🌟🌟🌟🌟 Jeg har lige modtaget nummer 2 sengetøj Percale i 100 % øko bomuld - jeg er vild med det !! Jeg lider af restless legs syndrom ( uro i benene ), og er derfor yderst sensitiv overfor bl.a... Ver mais
Sindssygt lækkert sengetøj - det giver følelsen af hotelophold hver aften. Stoffet giver en kølende fornemmelse og er meget behageligt at ligge med. Fedt koncept på hjemmesiden - hurtig og ukomplice... Ver mais
Lækkert sengetøj i fine milde farver. Sengetøjet er både blødt og knasende sprødt. Let og dejligt i sommervarmen. Vil helt sikkert købe flere sæt i fremtiden.
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
DAWN er et dansk brand grundlagt på en fælles passion for at innovere og udfordre branchen for essentielle boligtekstiler. Vores mål er at skabe rammerne for en nemmere hverdag uden at det er på bekostning af den verden, vi har et ansvar for at passe på. Som et værdidrevet brand skaber vi meningsfulde produkter med fokus på komfort, funktionalitet og ansvarlighed.
Informações de contacto
Egå Havvej 25C, 1. mf., 8250, Egå, Dinamarca
- kontakt@dawndesigns.dk
- dawndesigns.dk
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 50% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Lækkert sengetøj
Det er det dejligste sengetøj jeg har prøvet, så lækkert at sove i og skønne farver.
Det er 2. sæt jeg køber.

helt fantastisk lækkert sengetøj
helt fantastisk lækkert sengetøj, og faconsyet lagen, der er kan gå ned om en høj madras. Giver mine bedste anbefalinger 👍👍👍

Resposta da DAWN DESIGNS
Kan ikke anbefale hverken produkt eller…
Kan ikke anbefale hverken produkt eller “kundeservice”…

Resposta da DAWN DESIGNS
Køber Dawn sengetøj for altid!
Gennemskuelig hjemmeside. Lækkert sengetøj. Høj kvalitet. Hurtig levering!

Resposta da DAWN DESIGNS
Kvalitet og service i top 👍
Sengelinned i en virkelig lækker kvalitet og smukke farver, - og så er rådgivning og service i top.

Resposta da DAWN DESIGNS
Det er super lækkert sengetøj
Det er super lækkert sengetøj, skønt at ligge i og i nogle dejlige mætte matte farver. Er i gang med at udskifte alt sengetøj ud med Dawn.

Resposta da DAWN DESIGNS
Hurtig levering og lækker kvalitet
Hurtig levering og lækker kvalitet.
Bestilte nogle pudebetræk i 2 farver og både farve, kvalitet og pris hænger sammen 😁

Super lækkert sengetøj
Super lækkert sengetøj.
Stoffet er helt specielt lækkert.
Har i mange år kun købt Georg Jensen - damask.
Det nye sengetøj skal udelukkende bruges fremadrettet.
God kundeservice hele vejen igennem.

Resposta da DAWN DESIGNS
God oplevelse at handle hos jer
God oplevelse at handle hos jer. Og tak for jeres hurtige aktion, da jeg lavede en del fejl ved min/mine bestillinger. Alt gik som det skulle.
Godt nytår

Resposta da DAWN DESIGNS
Super hurtig levering af de fineste…
Super hurtig levering af de fineste betræk
Lækker kvalitet og farve. Vender helt klart tilbage 💙

Resposta da DAWN DESIGNS
Hele vejen igennem tilfreds og glad for…
Hele vejen igennem tilfreds og glad for det her sengetøj. Har slet ikke haft lyst at bruge andet siden jeg første gang købte fra jer - kan kun varmt anbefale det:-) og altid en service helt i top. Tak!

Resposta da DAWN DESIGNS
Jeg har længe gerne ville prøve…
Jeg har længe gerne ville prøve sengetøjet fra DAWN, og nu efter jeg har købt mig et sæt, så er det blevet mit nye yndlings. Farven er så smuk og kvaliteten er i top. Jeg har derfor allerede købt endnu et sæt i en anden farve. Leveringen gik også super hurtigt - ved begge mine ordrer blev det afsendt dagen efter. Alt i alt er jeg super tilfreds, og jeg ved nu hvad jeg skal give min familie i julegave :)

Resposta da DAWN DESIGNS
Skønt sengetøj har 3 sæt i 3 skønne…
Skønt sengetøj har 3 sæt i 3 skønne farver kommer ikke til at sove iandet

Resposta da DAWN DESIGNS
Det er simpelthen det bedste sengetøj…
Det er simpelthen det bedste sengetøj vi nogensinde har haft, det er bare så lækkert 👌👌

Resposta da DAWN DESIGNS
Meget glad for mit sengetøj
Meget glad for mit sengetøj, dejligt i brug.
Det er også derfor jeg har handlet sengetøj 3 gange. Nok heller ikke sidste.

Hurtig levering
Hurtig levering. Det lækreste sengetøj! Absolut ikke sidste gang vi har handlet her. 🌟🌟

Meget tilfreds kunde
Meget tilfreds kunde! Smukt design, lækker kvalitet, exceptionel kundeservice med hurtige svartider og en høflig og behjælpelig tilgang! Stor anbefaling herfra

Hurtig levering
Jeg nåede nærmest kun at blinke med øjnene, så kunne jeg hente en pakke med friskt sengetøj. Det er lækkert, at hvert item er pakket ind i en plastikpose med zip, så man kan genbruge posen til andet. Jeg havde dog helst undgået plastik, når nu I har fokus på bæredygtighed.

Resposta da DAWN DESIGNS
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.