Product teruggestuurd na defect. Na een maand nog geen verdere reactie. Geen terugbetaling, geen ruiling helemaal niks. Er komt na lange tijd wel een reactie dat wordt nagevraagd in het magazijn, maa... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Heldere communicatie, goede producten tegen erg scherpe prijs. Zo commercieel als de pest, en dat is juist heel goed: ze willen dat je terugkomt en daarvoor doe ze hun stinkende best door scherpe aanb... Ver mais
Na betaling geen bevestiging ontvangen en geen reacties op email en webchat bij navraag. Lijkt te passen bij ervaring van andere klagers. Domweg slecht voor elkaar dus. Reactie op Dealert: de misco... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
Webwinkel achtige entiteit. We kopen groots in. Bijna dagelijks nieuwe deals. Combinatie van overbodige luxe en producten die je dagelijks nodig heb. We betalen niet voor deze reviewservice, want niks is irritanter dan die reviewverzoekjes in je mail te krijgen. Het gevolg is dat we relatief veel negatieve reviews krijgen, zo werkt dat. Wij zijn goedkoop, we zijn snel met service maar let op, onze levertijd is soms gewoon langer. Dat is de 'trade off'
Informações de contacto
Holanda
- anna@dealert.nl
- dealert.nl
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
As pessoas também visitaram
Mooie toko!!
Prima webshop, altijd netjes ontvangen en duidelijke beschrijving.
Aantal keer iets besteld en altijd netjes ontvangen, De levertijd is iets langer als meeste webshops maar dat staat ook altijd duidelijk aangegeven op de pagina. (De orders worden pas verzonden als de deal is afgelopen). Erg tevreden over de prijs en kwaliteit van producten. Ik zal zeker weer bestellen als dit zo uitkomt.
Fijn bedrijf 👍
Topbedrijf
Topbedrijf, al meerdere keren iets besteld, goedkoop, goed en geen gezeik. Aanrader!
Boek van Martijn Meiland besteld bij…
Boek van Martijn Meiland besteld bij Dealert. Super tof met 4 persoonlijke handgeschreven handtekeningen! Het was een kerstcadeautje voor mijn moeder en die was er echt ontzettend blij mee.
Prima geholpen
Altijd goed bij Dealert
Altijd goed bij Dealert. Leuke gadgets, mooie prijzen en er werken mensen met humor.
Teringgoeie aankoop voor een scherpe…
Teringgoeie aankoop voor een scherpe prijs
Artikelen na korte tijd defect, geen oplossing van dealert
Artikelen na korte tijd defect, dealert geeft geen gehoor aan mijn verzoek om de koop te ontbinden. Op emails wordt niet gereageerd, aangetekende brieven worden niet in ontvangst genomen, communicatie met deze firma zo goed als onmogelijk.
Ik kan iedereen afraden om bij dealert te kopen.

Resposta da Dealert
Prima service, snelle levering
Prima service, snelle levering volgens aangegeven tijd en geleverd wat er was geadverteerd.
10/10 would order here again.
Prima prijs, prima service
Prima prijs voor een prima radio. Snel geleverd ook. Blij mee!
Altijd goed behandeld, Tevreden.
Altijd goed behandeld. Snelle reactie op vragen.
Snelle levering in tegenstelling tot…
Snelle levering in tegenstelling tot wat vermeld was.
Soundbar
Snelle levering en goede informatie. En goed product voor een mooi product.
Helemaal top!
snelle levering en kwaliteitsproduct
soundbar besteld, goed merk voor lage prijs, snel geleverd en goed op de hoogte gehouden van de levering
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.