Decupré Opiniões 560

TrustScore: 4.5 em 5

4,5

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Na lang zoeken, vergelijken uiteindelijk voor een Decupre matras gegaan. Het was de juiste keuze. Wat een verschil met onze vorige ervaringen. Goede balans, geweldige service. Bed wordt gebracht, ge... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Ik heb zelf lang getwijfeld en heb een decupre matras gekocht vorig jaar. Naar 2x een ervaring van plm een week gehad te hebben. en 1 OK die ze als patiënten matras gebruikten in 2 ziekenhuizen in he... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vanaf de eerste nacht prima geslapen op het nieuwe Sept Core Individual matras van Decupre. Vormt zich naar het lichaam dankzij de traagschuim lagen. Vooral in zijligging. Precies de goede hardheid... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

De bereikbaarheid van het bedrijf was uitstekend. Ook altijd even vriendelijk en behulpzaam. Het nieuwe sept-core matras van 140 bij 200 was zo gloednieuw dat het nog een week duurde voordat de schuim... Ver mais

Informações sobre a empresa

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

560 opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Uitstekend geholpen

Uitstekend geholpen. Zeer prettige ervaring. Matras van enkele jaren zakte door met als gevolg rugpijn en last van heup. Decupre stuurde mij gratis een extra laag .
Klachten zijn een stuk minder. Ben zeer tevreden.

30 de julho de 2025

Geachte mevrouw Alida,

Bedankt voor uw review en wat ontzettend fijn om te horen dat u weer goed slaapt en zeer tevreden bent.
Wij wensen u nog heel veel slaapplezier toe.

Classificada 5 em 5 estrelas

Een professioneel bedrijf dat klanten…

Een professioneel bedrijf dat klanten hoog heeft zitten. Ik heb een heel prettige ervaring gehad met Decupre. Zij hebben alles goed en netjes overlegd en toen ik het matras kreeg, was ik toch niet helemaal tevreden, na een kort mailtje krijg ik nog een extra traagschuim laag opgestuurd, kosteloos. Dat vond ik erg prettig. Uiteindelijk contact gehad buiten de proef slaaptijd, om toch nog wat aan te passen aan het matras en wederom netjes geregeld en kosteloos aangepast. Bij Decupre echt de ervaring dat de klant het belangrijkste is, klant is koning gevoel. Dit ervaar ik nog maar heel zelden, maar wel bij Decupre.

30 de julho de 2025

Beste Chistiaan,

Wat een mooie review, onze dank hiervoor. Wij hebben inderdaad onze klanten zeer hoog zitten. Want wij weten als geen ander hoe belangrijk goede nachtrust is. Wij zijn erg blij dat wij ook u hierbij goed hebben kunnen helpen en wensen u nog heel veel slaapplezier toe.

Top Bedrijf

D

Geslapen
Na veel rugpijn klachten door bot overgroei 3 tot 5 keer per nacht wakker door pijn. Niks hielp. Totdat ik contact opzocht met Decupre
Goed advies gehad en zeer deskundig.
Heb heerlijk geslapen.gisteren een nieuwe matras gehad.bij veel reclame denk je al gauw. Het zal wel maar dit is echt Dank u wel voor een goede nachtrust....fam danker

29 de julho de 2025

Geachte heer, mevrouw Danker,

Hier worden wij weer super blij van om te horen. Bedankt voor het delen. Nachtrust is zo ontzettend belangrijk en hoe fijn is het dat wij u daar bij hebben kunnen helpen. Wij wensen u nog heel veel slaapplezier toe,

Classificada 5 em 5 estrelas

Geweldig geholpen bij Decupre aangezien…

Geweldig geholpen bij Decupre aangezien ik rugklachten hield ondanks mijn matras kreeg ik gratis perfect advies en een extra koudschuim laag toe gestuurd . Vervolgens nogmaals een laag extra en ik ben van mijn rugpijn af. Top bedrijf top communicatie en ook nog eens gratis geholpen waar vindt je dat nog tegenwoordig. Nou juist bij DECUPRE!

28 de julho de 2025

Geachte heer, mevrouw Lensen,

Bedankt voor uw prachtige review.
Wat super fijn om te horen dat u van uw rugpijn af bent. Daar worden wij erg blij van en daar doen wij het ook allemaal voor. Wij wensen u nog heel veel slaapplezier toe.

Heerlijk geslapen

Gisteren werd mijn matras gebracht.
De bezorger belde hoe laat ze er zouden zijn:) Matras werd naar boven in mijn bed getild en de oude direct meegenomen, heel fijn. Vannacht geslapen als een roosje! Uitgerust wakker zonder schouderpijn. Ook geen last van mijn astma/ allergie huisstofmijt gehad. Had dit veel eerder moeten doen.

22 de julho de 2025

Geachte heer, mevrouw ,

Wat ontzettend fijn om te horen dat u geslapen heeft als een roosje en zonder schouderpijn, uitgerust wakker bent geworden. Daar doen wij het allemaal voor. Wij wensen u nog heel veel slaapplezier toe.

Classificada 5 em 5 estrelas

Heel erg blij met mijn nieuwe matras

Heel erg blij met mijn nieuwe matras. Het telefonisch overleg was uitstekend, de offerte prima en het ligt fantastisch. Mijn slaapproblemen zijn grotendeels voorbij en geweldig geholpen door deze firma.

20 de julho de 2025

Geachte mevrouw Wijs - de Vink,

Hier worden wij erg blij van om te horen. Wat ontzettend fijn dat uw slaapproblemen grotendeels zijn verdwenen, daar doen wij het allemaal voor. Wij wensen u nog heel veel slaapplezier toe.

Goed slaapadvies

Goed slaapadvies, bezorg aan huis, goed matras , sliep al goed met matras van decupre zo gebleven. Minder onderhoud nu. Zeer tevreden over matrassen en service. Groet jos meijer , zevenaar

14 de julho de 2025

Geachte heer Meijer,

Bedankt voor uw review en wat ontzettend fijn om te horen dat u zo goed slaapt op uw matras. Wij wensen u nog veel slaapplezier toe.

Een nieuwe Decupré fan

Toen ik op mijn matras ging liggen, begon ik gelijk te geeuwen. Een goed teken. En na 1 nacht slapen wist ik het al. Houden die matras. Ja, het kost wat, maar als je kwieker je bed uitkomt is het dat zeker waard. De mensen zijn vriendelijk en behulpzaam. Decupré heeft er een fan bij.

10 de julho de 2025

Beste Wil,

Wat heerlijk om te horen dat u vanaf nacht 1 al zo heerlijk slaapt. Bedankt voor uw review en wij wensen u nog veel slaapplezier toe.

Prijs/kwaliteitverhouding prima

Prijs/kwaliteitverhouding prima
Service staat HOOG IN HET VAANDELt enige waar ik spijt van heb is dat ik dit niet jaaaaaaren eerder gedaan heb

7 de julho de 2025

Geachte heer Harmsen,

Bedankt voor uw mooie review en het klopt inderdaad, service staat bij ons hoog in het vaandel. Gelukkig bent u er nu achter gekomen wat een juist ligcomfort kan betekenen voor uw lichaam en wij wensen u dan ook nog heel veel slaapplezier toe.

Classificada 5 em 5 estrelas

Ze hebben er echt verstand van en aandacht voor

Na een bezoek (op afspraak) aan de showroom in Didam een uitgebreid advies gekregen over individueel ingestelde matrassen en een bijbehorende verstelbare boxspring. Natuurlijk moet de praktijk blijken en die is alleen maar positiever. Na 3 dagen slapen wij beiden gewoon beter en zijn de rug- en heupklachten duidelijk verminderd. Natuurlijk is de proefperiode van 150 dagen ook nog een extra zekerheid, maar als het huidige beeld zich voortzet gaan deze matrassen niet meer weg. Prima advies, vriendelijk en correct bedrijf.

4 de julho de 2025

Beste Mark,

Bedankt voor uw mooie review. Wat ontzettend fijn om te horen dat u beide beter slaapt en uw rug en heupklachten al duidelijk verminderd zijn. Daar doen wij het allemaal voor. Wij wensen jullie nog veel slaapplezier toe.

Classificada 5 em 5 estrelas

Ben zeer tevreden over mijn nieuwe…

Ben zeer tevreden over mijn nieuwe matras.
Handig dat proefslapen
Heb een goed advies gekregen.
Goede service en prettig gesprekken.
Kan het aanbevelen.

3 de julho de 2025

Geachte mevrouw van der Ploeg,

Wat ontzettend fijn om te horen dat u zeer tevreden bent over uw nieuwe matras. Wij wensen u nog veel slaapplezier toe.

Classificada 4 em 5 estrelas

Sinds ander halfjaar slaap ik op een…

Sinds ander halfjaar slaap ik op een Decupre Sept Core matras. Mijn lage rugklachten zij nu verleden tijd. Een uitstekend matras voor een gedegen nachtrust. Een aanrader. Ook de after service is uitstekend te noemen daar er met je wordt meegedacht.
Decupre dankjewel 🙏
Mike Spitters
Rotterdam

3 de julho de 2025

Geachte heer Spitters,

Wat worden wij blij van het lezen van uw review. Hoe fijn dat uw lage rugklachten verleden tijd zijn. Wij wensen u nog heel veel slaapplezier toe.

Goed en snel geholpen

Goed en snel geholpen. Na productie een snelle levering en mogelijkheid tot 30 of 100 dagen proefslapen. Matras ligt heerlijk, heb maar 1 nacht nodig gehad om te wennen, slaapt daarna heerlijk met goede ondersteuning.

1 de julho de 2025

Geachte heer, mevrouw Grande,

Wat fijn om te horen dat u zo heerlijk slaapt. Wij willen u nog heel veel slaapplezier toewensen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Het slaapt zo veel beter

Sinds ik op mijn Decupré-matras slaap, voel ik het verschil elke nacht. Al bij het eerste moment dat ik erop ging liggen, merkte ik hoe mijn lichaam eindelijk tot rust kwam. Het voelt alsof het matras precies begrijpt wat ik nodig heb.

Ik slaap dieper, word uitgeruster wakker en merk het zelfs overdag: meer energie, minder rugklachten.

Als ik ooit matrassen nodig heb voor mijn kinderen (of wie dan ook), weet ik zeker dat ik weer voor Decupré kies.

Enige nadeel? Op vakantie mis ik mijn eigen bed écht. Nooit gedacht dat ik dat zou zeggen! 😂

Dankjewel Decupré, slapen is weer iets om naar uit te kijken.

10 de julho de 2024

Geachte heer Bruns,

Bedankt voor de ontzettend mooie review. Wat fijn dat u uitgeruste wakker wordt en met meer energie en minder klachten. Daar doen wij het allemaal voor. Wij wensen u nog heel veel slaapplezier toe.

Classificada 5 em 5 estrelas

Persoonlijk en goede service. Ik slaap nu al langere tijd op een…

Ik slaap nu al langere tijd op een matras en hoofdkussen van Decupré. Ik heb nog nooit zo goed geslapen. Service en persoonlijke behandeling zijn super. Ze zijn misschien niet de goedkoopste, maar ik heb geen last meer van mijn rug en dat is mij alles waard. Echt een aanrader!

1 de junho de 2025

Geachte heer, mevrouw v. Grinsven,

Bedankt voor uw review. Onze service en persoonlijke behandeling staan bij ons hoog in het vaandel. Wat fijn om te horen dat u geen rugklachten meer heeft, daar doen wij het voor. Wij wensen u nog veel slaapplezier toe.

Beste matras ooit

Beste matras ooit. Voegt zich specifiek naar je lichaam, wordt veel meer uitgerust en fit wakker. Professioneel advies en perfecte service. Ben er erg blij mee.

Geachte mevrouw Brugman,

Wat mooi om te horen dat u ons matras het beste matras ooit vind. Daar worden wij heel blij van. Wij wensen u nog veel slaapplezier toe.

Aanrader!

Juist 1 nieuwe matras gekocht.
De ontvangst in de showroom en uitleg waren zeer aangenaam. Vriendelijke man met verstaanbare uitleg. Duidelijk en goed advies voor mijn persoonlijke situatie.
Ik voelde mij meteen goed bij hun concept. Ik kreeg ook de belofte dat moest het niet goed zijn, ik de matras binnen 30 dagen mag teruggeven. Die service krijg je zeker niet overal. Ik lig er nu een weekje op en het voelt goed aan, ik slaap lekker.
Wat mij betreft een echte aanrader!

Beste Lieve,

Wat fijn dat u lekker slaapt en een goed en duidelijk advies heeft gekregen. Want dat is super belangrijk en daar doen wij het allemaal voor. Wij wensen u nog veel slaapplezier toe.

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik lig nu al zo’n 5 jaar op een decupre…

Ik lig nu al zo’n 5 jaar op een decupre matras met hun ap1000 kussen. Dit resulteert erin dat ik altijd wakker word zonder pijn in mijn rug of nek. Mocht ik een keer elders slapen heb ik altijd heimwee naar mijn fantastische bed thuis. Al met al een fantastisch bedrijf met mooie producten en met uiterst vriendelijk en helpend personeel. Ook is de gratis levering een mooi pluspunt.

Geachte Consumer,

Bedankt voor uw mooie review en prachtige woorden. Daar doen wij het allemaal voor. Wij wensen u nog veel slaapplezier toe.

Slapen is inderdaad leven

Sinds een half jaar slaap ik op een decupre matras en heb in geen jaren zo goed geslapen! Het bedrijf heeft mij super geholpen, vriendelijk contact en super service met de levering! Matras werd omhoog getild de portiek in en in mijn bed gelegd! Top service, top ervaring en een geweldige nachtrust sinds de komst!
Nooit meer anders

Geachte heer van Reijendam,

Wat ontzettend fijn om te lezen dat u zo goed slaapt. Daar worden wij erg blij van. Wij wensen u nog heel veel slaaplezier toe.

Lekker bedje

17 de abril de 2025

Beste Luca,

Wat vinden wij het fijn om te horen dat u het zo'n lekker bedje vind. Daar doen wij het voor.

Irene Best

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.