Decupré Opiniões 560

TrustScore: 4.5 em 5

4,5

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Na lang zoeken, vergelijken uiteindelijk voor een Decupre matras gegaan. Het was de juiste keuze. Wat een verschil met onze vorige ervaringen. Goede balans, geweldige service. Bed wordt gebracht, ge... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Ik heb zelf lang getwijfeld en heb een decupre matras gekocht vorig jaar. Naar 2x een ervaring van plm een week gehad te hebben. en 1 OK die ze als patiënten matras gebruikten in 2 ziekenhuizen in he... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vanaf de eerste nacht prima geslapen op het nieuwe Sept Core Individual matras van Decupre. Vormt zich naar het lichaam dankzij de traagschuim lagen. Vooral in zijligging. Precies de goede hardheid... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

De bereikbaarheid van het bedrijf was uitstekend. Ook altijd even vriendelijk en behulpzaam. Het nieuwe sept-core matras van 140 bij 200 was zo gloednieuw dat het nog een week duurde voordat de schuim... Ver mais

Informações sobre a empresa

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

560 opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik kan iedereen een Decupré matras aanraden!

Sinds enkele maanden slaap ik op een Decupré matras en sindsdien slaap ik erg diep en word ik uitgerust wakker. Ik heb geen last meer van zeurende pijn in mijn rug. Goede en vriendelijke service met de juiste expertise om het passende matras te adviseren. Ik kan iedereen een Decupré matras aanraden!

24 de fevereiro de 2024

Beste Debbie,

Wat fijn om te horen dat u zo heerlijk diep slaapt en geen pijn meer heeft in uw rug. Hier doen wij het voor. Wij wensen u nog veel slaapplezier toe.

Slapen is Leven,

Bed retour.

Begin januari zijn we naar het filiaal in Didam geweest. Prettige ontvangst en uiteindelijk de complete full core boxspring met Sept Core matrassen gekocht. Binnen 2 weken werd alles thuisbezorgd en neergezet. Na een paar weken proefslapen, bleek het toch geen bed voor ons te zijn; we konden er niet aan wennen. Even gebeld met Decupré en een week later hebben ze de matrassen al opgehaald. Jammer genoeg nemen ze de Boxspring niet retour. Dat is bij de aanschaf gezegd en dat wisten we dus. Alleen zitten we nu met 2 grote blokken schuin in een hoes waar we niets aan hebben.
De service is verder niets mis mee.

24 de fevereiro de 2024

Beste Ron Smits,

Bedankt voor uw review. Maar wat jammer dat u niet aan onze matrassen kon wennen. Helaas lukt het ons niet om iedereen het slaapcomfort te bieden die ze nodig hebben. Wij hopen dat u de matrassen kunt vinden die dat wel voor u bieden. Deze matrassen kunt u prima op onze boxspring leggen waardoor u de boxspring nog prima kunt gebruiken. Want onze boxspring geeft ook aan andere matrassen de juiste ondersteuning.

Classificada 5 em 5 estrelas

Top matras! Na mijn hernia verdween de pijn al snel…

Afgelopen zomer werd ik geconfronteerd met een acute hernia en waren mijn nachten een hel.
We hebben dit matras aangeschaft omdat de oude boxspring te slappe matrassen en een topper had. Daarom dat we nu na deskundig advies gekozen hebben voor 1 groot matras. Nu kunnen de matrassen ook niet meer uit elkaar glijden.
Na het plaatsen van de bestelling werd het matras al snel geleverd en konden we de oude matrassen vervangen.
De eerste nacht was even een overgang en wennen, maar alle nachten daarna slapen we als een blok en krijgt mijn rug de rust en ondersteuning die het nodig heeft terwijl ik slaap.
Ik zou geen ander matras meer kiezen.

15 de fevereiro de 2024

Beste Bastiaan Geurts,

Hier worden wij ook blij. Zo fijn dat u zo goed slaapt en de ondersteuning krijgt die uw rug zo nodig heeft. Wij wensen u nog veel slaapplezier toe.

Super matrassen

Heb een goede ervaring, goeie telefonische uitleg gekregen, over wat voor ons de fijnste matrassen zouden zijn, ivm pijn in heup en schouders, gekozen voor 30 dagen op proef slapen, na paar dagen waren ik en m'n partner er aan gewend, we slapen er heerlijk op, geeft goede ondersteuning , veel fijner als boxspring matrassen is onze ervaring.....dus een Aanrader !!!

30 de janeiro de 2024

Beste Teunie Mulder,

Wat ontzettend fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de matrassen en uitleg. Hier doen wij het voor. Wij wensen u nog veel slaapplezier toe.

Goed matras

Goed advies, luisteren goed naar je klachten. Alles heel transparant. Komen afspraken na. Persoonlijk matras ligt heerlijk veel plezier van.

29 de janeiro de 2024

Beste Noob,

Wij zijn erg blij te horen dat u zo veel plezier heeft van uw matras en dat u onze service en advies zo goed vind. Hier doen wij het uiteraard voor.

Het was even wennen…

Het was even wennen het slapen op deze matrassen. Het ligt heel anders dan de matrassen die we eerder hadden. Maar eenmaal gewend slapen we echt beter. En ben ik de klachten in mijn heupen kwijt. En daar zijn we beiden heel blij mee.

29 de janeiro de 2024

Beste Monique,

Bedankt voor uw mooie review. Het is inderdaad altijd erg wennen als u een nieuwe matras krijgt. Wij zijn lij te horen dat u nu veel beter slaapt en uw heupen klachten zijn verdwenen. Wij wensen u nog veel slaapplezier toe.

Classificada 3 em 5 estrelas

Het bedrijf is goed in het begeleiden…

Het bedrijf is goed in het begeleiden van het slaap matras en hebben hierop proef geslapen die op onze eigen bedspring met veren lag die samen een goede ondersteuning gaven, doordat de matrassen iets groter waren dan onze bedspring hebben we de fullcore gekocht en deze reageerden slecht op mijn slaapcomfort en kreeg weer veel pijn in onderrug en bekken en doordat ze te stug en te hard zijn en een slechtere ondersteuning bieden dan mijn oude boxspring en ventileren een stuk slechter waardoor de matrassen broeierig worden, helaas door de verstreken tijd kon ik deze niet meer omruilen voor een model met veren.
De matras begeleiding en bezorging zijn subliem, de informatie, keuze en begeleiding van boxsprings kan beter na nu blijkt uit mijn lange ervaring tijd.

22 de janeiro de 2024

Beste Rob,

Na aanleiding van uw review hebben wij zojuist contact met u gezocht en zijn wij samen met u aan het kijken naar een passende oplossing waardoor u weer heerlijk zult slapen. Want Slapen is Leven

Classificada 5 em 5 estrelas

Niet goed is zonder probleem geld terug.

Onlangs 2 matrassen via het adviespanel besteld. Keurig en snel geleverd. Echter al na enkele dagen werd duidelijk dat het matras niet aan de verwachting voldeed. Mijn rugklachten namen schrikbarend toe in plaats van af. Ik moest zelf aanvullende pijnmedicatie gaan gebruiken. Na contact met Decupre werd gezocht naar een passende oplossing, maar van de geboden oplossing werd ik niet echt gelukkig (Decupre stuurt een extra laag zacht schuim zodat het matras zachter wordt). Gelukkig werd ik niet geforceerd die mogelijke oplossing te accepteren en werden de matrassen zonder enig probleem terug opgehaald. Het bedrag stond binnen 3 dagen op onze rekening. KEURIG dus.
Ik ben er van overtuigd dat de matrassen van Decupre voor de meeste mensen echt prima matrassen zijn voor een eerlijke prijs, maar zelfs Decupre kan niet altijd 6 gooien. In dat geval lost men het gewoon netjes op en is er dus geen probleem vandaar toch mijn hoge waardering, ondanks dat het product voor mij niet bracht wat ik hoopte.

8 de dezembro de 2023

Beste Marcel,

Uiteraard vinden wij het jammer dat onze matrassen u niet het gewenste slaap resultaat hebben kunnen gegeven. Maar zijn wij uiteraard blij dat u zo tevreden bent over onze service. Gelukkig kunnen wij inderdaad heel veel mensen goed laten slapen maar zoals u al aangeeft, helaas niet altijd 6 gooien.
Wij hopen dat u een ander matras zult vinden die wel voor u geschikt is.

Want Slapen is Leven

Classificada 5 em 5 estrelas

Heel blij met onze Decupré matrassen

Heel blij met onze Decupré matrassen. Binnen 2 weken schouder, nek en rugklachten verdwenen.
Vriendelijk en vakkundig geholpen.
Ook de bezorging was keurig. Vriendelijk en behulpzaam.

15 de dezembro de 2023

Beste Kees en Geertje,
Daar worden wij ook blij van om te horen dat u zo blij wordt van onze matrassen. En hoe geweldig dat u binnen 2 weken van u klachten af bent. Daar doen we het allemaal voor. Wij wensen u nog veel slaapplezier toe.

Classificada 5 em 5 estrelas

Goede service en goede matrassen

Goede service en de matrassen bevallen heel goed en verlichten onze lichamelijke klachten.

13 de dezembro de 2023

Beste Marieke,

Wat fijn om te horen dat de matrassen u heel goed bevallen en uw lichamelijke klachten verminderd zijn. Daar doen wij het voor. Heel veel slaapplezier nog toegewenst.

Classificada 5 em 5 estrelas

Wij hebben in het voorjaar een matras…

Wij hebben in het voorjaar een matras gekocht bij decoupre nadat wij een folder bij de fysiotherapeut hadden gekregen ivm rugproblemen van mijn man.
De matras was snel uitgezocht nadat wij hadden proef gelegen in Rotterdam.
Mijn man had al een aantal matrassen uitgeprobeerd en was meteen overtuigd.
De matras werd zoals afgesproken geleverd. Mijn man is super tevreden.
Een week geleden belde een aardige medewerkster om te informeren hoe het ging. Ik vertelde dat ik af en toe met een pijnlijke rug wakker wordt, wat niet perse aan het matras hoeft te liggen. Ik kreeg twee dagen later een extra zachte laag toegestuurd. Rits open, laagje erop en klaar. De matras ligt nu nog fijner.
Mooie service, prachtige matras, wij zijn erg tevreden.

13 de dezembro de 2023

Beste Frauke,
Wij zijn erg blij om te horen dat u en uw man zo ontzettend fijn slapen op onze matrassen. Ook nazorg vinden wij erg belangrijk en zijn dan ook blij dat wij u nog beter hebben kunnen laten liggen. Wij wensen u nog veel slaapplezier toe.

Ontzettend tevreden

Ontzettend tevreden met het nieuwe matras, de service en de ontvangen adviezen. Het matras slaapt heerlijk! Decupré heeft een mooie showroom en we zijn blij met de kundige en vriendelijke medewerkers die ons hebben voorzien van een goed advies! Ik zou het iedereen aanraden.

10 de dezembro de 2023

Beste Armanda,

Wat een fijne woorden. Daar worden wij blij van. Wij wensen u nog veel slaapplezier toe.

Classificada 5 em 5 estrelas

Erg tevreden met de Decupré matrassen

Wij willen graag laten weten dat wij heel tevreden zijn met Decupré matrassen. Sinds wij op dit matras slapen zijn de rugklachten sterk verminderd. Na de eerste week al wisten wij dat wij de juiste keuze gemaakt hadden.
Tevens zijn wij erg blij met de service die wij gekregen hebben.

7 de dezembro de 2023

Beste Aygur,

Wat ontzettend fijn dat uw rugklachten zo verminderd zijn en dat u zo tevreden bent. Daar doen wij het voor. Ik wens u nog veel slaapplezier toe.

Classificada 5 em 5 estrelas

Uitstekend en vrijblijvend advies.

Uitstekend en vrijblijvend advies.
Zowel telefonisch als per mail. De gegeven info werd ook per mail gestuurd, zodat men alles rustig kon nalezen.
De matrassen voldoen prima en zijn zoals beloofd.
Ook de bezorging en levering verliep zoals afgesproken. Oude matrassen werden ook meegenomen.

29 de novembro de 2023

Beste Liliane,

Wij zijn erg blij te horen dat u zo tevreden bent met onze matrassen en service.
Een goede nachtrust is erg belangrijk en wij wensen u dan ook nog veel slaapplezier toe.

Classificada 3 em 5 estrelas

Na een tijdje ontstond een vervelende…

Na een tijdje ontstond een vervelende kuil in het matras waardoor ik telkens opzij rolde. Brief erover geschreven, hun reactie was dat dat geen kuil was maar nestvorming, en normaal. Maar ja, ik rol de hele tijd naar opzij. Ik snap ook wel dat je na een bepaalde tijd je matras niet meer terug kan sturen. Nu ben ik op zoek naar een ander matras.

27 de novembro de 2023

Beste Martijn,
Wat ontzettend vervelend om te horen dat u last heeft van nestvorming. Helaas is dit bij de één sneller voelbaar dan bij de ander. Ik heb zojuist een prettig telefoon gesprek met u gehad en hebben samen een passende oplossing gevonden. Ik hoop dat hiermee uw ligcomfort weer terug komt en u weer heerlijk zult slapen.

Cindy en Irene

Classificada 4 em 5 estrelas

Lekker slapen

Ik slaap nu 6 maanden op mijn nieuwe matras, het was even wennen, maar ik zou niet meer anders willen. Geen last meer van mijn rug, je zakt langzaam in het matras, het vormt zich naar je lichaam. Advies was goed, levering snel, tevreden dus. Het kussen kon ik niet aan wennen, daar heb ik iemand anders heel blij meegemaakt. Marga.

9 de novembro de 2023

Beste Marga,

Wat fijn om te horen dat u zo ontzettend goed slaapt en wat geweldig dat u geen rugklachten meer heeft. Daar doen wij het voor. Wij wensen u nog veel slaapplezier toe.

Classificada 1 em 5 estrelas

Dramatisch

Dramatisch, slaapadvies aangevraagd, ruim 6 weken gewacht, toen wilde ze kontakt, had daar al geen zin meer in, zou daar mijn geld niet uitgeven

15 de dezembro de 2022

Beste Bart,
Wij vinden het jammer dat u lang moet wachten op een reactie van ons. Dit is zeker niet gebruikelijk. Wij kunnen u helaas niet vinden in ons systeem. Kunt u contact met ons opnemen?
Slapen is Leven,

Classificada 5 em 5 estrelas

Fijne matrassen zijn die van decupre we…

Fijne matrassen zijn die van decupre we slapen er heerlijk op.
En de bijgenomen kussen bevallen ook prima.
We zijn tevreden klant.

3 de novembro de 2023

Beste Jeroen,

Wat fijn om te horen dat u zo heerlijk slaapt op onze matrassen en hoofdkussens. Daar doen wij het voor. Wij wensen u nog veel slaapplezier toe.

Top Matras

Mijn oude matras was na 13 wel aan vervanging toe. Na telefonisch contact met Decupré besloten tot de aankoop van een nieuwe matras. Levering en contact waren perfect. Binnen 1 week sliep ik heerlijk op de nieuwe matras.. Echt een wezenlijk verschil met de oude. Geen rugklachten meer en niet meer stijf uit bed.
Al met al een echte aanrader.

27 de outubro de 2023

Beste Annelies,
Wat ontzettend fijn om te horen dat hebben mogen bijdragen aan een goede nachtrust voor u en dat u geen rugklachten meer heeft en niet meer stijf uit bed komt. Daar doen wij het voor. Wij wensen u nog veel slaapplezier toe.

Classificada 5 em 5 estrelas

Prima produkten en goede adviezen.

Wij hebben 1 maart j.l. 2 matrassen en 1 hoofdkussen bij Decupré gekocht. Mijn man (rug patient) sliep al perfekt, zonder pijn de eerste nacht. Ik zelf heb een paar nachten moeten wennen en sliep daarna véél beter dan voor die tijd.
Begin deze week had ik contact met de klantenservice en wilde een extra tijk voor het hoofdkussen bestellen; dit was binnen 1 dag geregeld en ik had het de volgende dag al in huis. Prima service! Wij bevelen dit bedrijf en hun produkten dan ook van harte aan.

26 de outubro de 2023

Beste Jaap,
Wat ontzettend fijn om te horen dat jullie zo goed slapen op onze matrassen en hoofdkussen. Wij wensen u nog veel slaapplezier toe.

Irene Best

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.