Decupré Opiniões 560

TrustScore: 4.5 em 5

4,5

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Na lang zoeken, vergelijken uiteindelijk voor een Decupre matras gegaan. Het was de juiste keuze. Wat een verschil met onze vorige ervaringen. Goede balans, geweldige service. Bed wordt gebracht, ge... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Ik heb zelf lang getwijfeld en heb een decupre matras gekocht vorig jaar. Naar 2x een ervaring van plm een week gehad te hebben. en 1 OK die ze als patiënten matras gebruikten in 2 ziekenhuizen in he... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vanaf de eerste nacht prima geslapen op het nieuwe Sept Core Individual matras van Decupre. Vormt zich naar het lichaam dankzij de traagschuim lagen. Vooral in zijligging. Precies de goede hardheid... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

De bereikbaarheid van het bedrijf was uitstekend. Ook altijd even vriendelijk en behulpzaam. Het nieuwe sept-core matras van 140 bij 200 was zo gloednieuw dat het nog een week duurde voordat de schuim... Ver mais

Informações sobre a empresa

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

560 opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Classificada 5 em 5 estrelas

Wij hadden binnen 2 dagen een afspraak…

Wij hadden binnen 2 dagen een afspraak om langs te komen. Uitgebreid advies gekregen. Waren zeer tevreden hierover en besloten een matras en kussens te kopen. Na twee dagen werden deze afgeleverd. Nog geen dag spijt gehad, perfect!!!

25 de outubro de 2023

Beste Wies en Aart,
Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze producten en service. Daar doen wij het voor. Wij wensen u nog veel slaapplezier toe.

Vriendelijk en klantgericht

Vriendelijk en klantgericht. Prima service. Op tijd geleverd volgens afspraak. Langer uitproberen van matras (150 dagen) is erg fijn.

13 de fevereiro de 2023

Beste EP,

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze service en producten. Wij wensen u nog veel slaapplezier toe.

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik ben 4 jaar in contact geweest met…

Ik ben 4 jaar in contact geweest met Decupré alvorens het bed aan te schaffen (Ik had steeds andere grote uitgaves). De medewerkers bleven vriendelijk, klantgericht en begripvol en bekleden steeds op de afgesproken tijden terug, soms na een half jaar…. Uiteindelijk heb ik het bed en ik ben er heel erg blij mee. Het ligt lekker, geen pijntjes meer, lekker warm! Fantastisch bedrijf met een geweldig product (dat in de slaapkamer kant en klaar werd opgeleverd).

22 de novembro de 2022

Beste heer Douven,
Wat zijn we blij te horen dat u zo goed slaapt en geen klachten meer heeft. Daar doen wij het voor. Wij wensen u nog veel slaapplezier toe.

Classificada 4 em 5 estrelas

Superblij met mijn bed en matras

Ik ben heel erg blij met mijn bed en matras, mijn rugpijn is vrijwel geheel verdwenen en de matras ligt echt zo lekker!
Moest wel even wennen, want deze matras maakt het wat warmer in bed, maar ik ben daar nu aan gewend en heb er absoluut geen last van. De elektrische boxspring met draadloze bediening is ook fantastisch.

11 de outubro de 2023

Beste Christina,

Bedankt voor uw review en wat fijn om te horen dat u zo lekker slaapt en dat uw rugpijn grotendeels verdwenen is. Wij wensen u nog veel slaapplezier toe.

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik ben blij dat ik het matras heb…

Ik ben blij dat ik het matras heb aangeschaft ik slaap er heerlijk op vrijwel zonder klachten.
BEDANKT daarvoor.Groetjes Ed Hagen

3 de outubro de 2023

Beste heer Hagen,

Wat fijn om te horen dat u zo heerlijk slaapt en uw klachten verminderd zijn.

Super!

Goed advies, perfecte matrassen, vriendelijke ontvangst showroom
Snelle en nette levering
Uitstekende voorwaarden
Geboden garantie maakt dat het absoluut geen miskoop zal zijn

We hebben geen lichamelijke klachten meer na de aanschaf van deze matrassen. Mijn partner kan nu zelfs op zijn rug slapen

Na een half jaar zelfs nog een telefoontje ontvangen hoe de matrassen bevallen en nogmaals aangegeven dat als er ook maar iets niet goed zou zijn we altijd mogen bellen. Dan komen ze met advies en of een oplossing

Veel bedrijven kunnen van de dienstverlening van Decrupre nog heel veel leren!

Dank jullie wel voor het ontwikkelen van dit super matras ❤️

19 de setembro de 2023

Geachte mevrouw Mahieu,
Wat vinden wij het het super gaaf om te horen dat u geen lichamelijke klachten meer heeft en u dus weer heerlijk kunt slapen. Hier doen wij het voor.

Decupré Op500 hoofdkussen

Vorige week het decupré op500 kussen binnen gekregen. De eerste nacht dacht ik… dit is niks voor mij omdat je het niet van vorm kunt veranderen. Nu een week verder wil ik niet anders meer en slaapt het heel fijn.
Super snelle levering en vriendelijk en behulpzame medewerkers aan de telefoon. Chapeau en alle lof!

15 de setembro de 2023

Beste mevrouw van der Linden,

Wat zijn wij blij dat u zo heerlijk slaapt op ons OP500 hoofdkussen. Het is inderdaad altijd wennen als u een nieuw matras of hoofdkussen aanschaft.

Het perfecte matras

Heerlijk matras de klachten zijn voorbij. De service is echt heel goed

2 de setembro de 2023

Beste heer, mevrouw Veenstra,
Wat fijn om te horen dat u heerlijk slaapt en uw klachten voorbij zijn. Wij wensen u nog veel slaapplezier toe.

Classificada 5 em 5 estrelas

Geweldig bedrijf en super fijn matras! Ik slaap klachtenvrij!

Ik heb een jaar geleden een Decupré Sept Core Matras (op maat) laten maken, en ik mocht een lange tijd proefslapen. Al snel sliep ik helemaal klachtenvrij qua rug-en spierklachten! Terwijl ik daarvoor al meerdere matrassen van andere merken op proef had gehad.
De service van Decupré is echt top!
Allemaal heel correct, snel en heel vriendelijk!
Mijn tijk vertoonde onlangs een aantal kleine gaatjes, en na een mailtje te hebben gestuurd, kreeg ik binnen een kwartiertje al een berichtje dat er een nieuwe tijk onderweg is. Echt klantgericht en super vind ik dat!
Dus als je nu niet goed slaapt, of ergene last van hebt, gun jezelf een advies van één van de slaapexperts van Decupré. En investeer in jezelf en je slaap.

1 de setembro de 2023

Beste mevrouw de Jong,

Wat een prachtige woorden over ons product en bedrijf. Wij zijn erg blij dat wij hebben mogen bijdragen aan uw slaapcomfort en dat u nu geheel klachtenvrij kunt slapen. Daar doen wij het voor. Wij wensen u nog veel slaapplezier toe.

Decupré is een aanrader!

Vorige maand een nieuwe bed bij Decupré gekocht. We zijn Super netjes geholpen in de showroom in Didam. Ons bed werd snel en netjes geleverd. We genieten nu weer van een fijne nachtrust. Kortom een Top bedrijf.

Beste heer Nibbeling,
Wat fijn om te horen dat u zo netjes bent geholpen door onze slaapprofessionals in onze showroom. Wij zijn blij te horen dat wij hebben kunnen bijdragen aan een fijne nachtrust voor u. Wij wensen u nog veel slaapplezier toe.

Classificada 5 em 5 estrelas

Super fijn en behulpzaam bedrijf

Super fijn en behulpzaam bedrijf! We slapen nu een tijdje op de matras en het bevalt ons heel erg goed, nog nooit zo lekker gelegen op een matras!
Service is top, hadden een plekje in de hoes over de matras, een belletje en we kregen direct een hele nieuwe hoes. Top! Ga zo door!

Beste mevrouw Peters,
Bedankt voor uw prachtige woorden over ons product en ons bedrijf. Wij zijn er blij te horen dat u zo heerlijk slaapt. Hier doen wij het voor.

Matras op maat

Na het invullen van de vragenlijst werd ik gebeld met specifieke vragen m.b.t mijn slechte rug. Ik had de indruk dat er echt geluisterd werd en er serieus naar een goede matras werd gezocht.
De matras werd vlot en goed afgeleverd.
Eenmaal op bed ging de "100 dagen uitproberen" periode in maar na twee weken sliep ik als een marmot en is mijn rugpijn nagenoeg verdwenen.
Ik ben erg blij met de matras!
Ook het feit dat deze niet gedraaid hoeft te worden is fijn.

De contactmoment

Beste mevrouw Schutte,
Wat ontzettend fijn te horen dat u zo tevreden bent en dat uw rugpijn nagenoeg is verdwenen, hier doen wij het voor. Wij wensen u nog veel slaapplezier toe.

Eindelijk heerlijk slapen!!!

Sinds een maand of 10 slaap ik op de Decupré Sept Core Matras. Het slaapt uitstekend,waar ik vaak met mijn oude matras s’nachts in de woonkamer zat,vanwege rug en nekklachten (Artrose) komt dat nu niet meer voor. Na de eerste nacht had ik al zoiets,dit matras gaat mijn huis niet meer uit!! Heb ik helemaal geen 150 proefnachten voor nodig. En nog steeds heerlijk slapen,ik overweeg nu ook om het kussen aan te schaffen. Hele goede service en informatie gekregen,zelfs de bezorging was top! Dus geen spijt er van.

9 de agosto de 2023

Resposta da Decupré

Beste Ingrid, super om te horen dat u zo heerlijk slaapt en dat u nu niet meer s'nachts in de woonkamer hoeft te zitten maar zoals het hoort lekker in uw bed kunt slapen. U kunt via onze website ons hoofdkussen bestellen en ook daar kunt u 30 dagen op proefslapen.
Wij wensen u nog veel slaapplezier toe. Slapen is leven.

Goedenmorgen,

Goedenmorgen,
Wegens een bedrijfs ongeval slaap ik al jaaaaren met een plank onder het matras,maar altijd wakker worden met rugpijn.
Nadat ik een nieuw matras heb gekocht,wist ik de eerste morgen al,dat ik geen 100 nachten behoefde proef te slapen,want ik sta nu op zonder rugpijn.Geweldig.
Ik ben Decupree heel dankbaar.
Gerrit van Andel 22-12-1931.
14 juli 2023.

14 de julho de 2023

Resposta da Decupré

Beste Gerrit, wat ontzettend fijn om te horen dat u nu zonder rugpijn wakker wordt en dat wij dus hebben kunnen bijdrage aan een goede nachtrust voor u. Daar doen wij het voor.
Slapen is leven.

Gewoon top wat een top team

Gewoon top wat een top team
Oprecht duidelijk na een goed persoonlijk advies snelle levering en perfect advies gekregen zeer tevreden
Ik zeg wil je een goed matras ga dan voor dit top team

12 de julho de 2023

Resposta da Decupré

Beste Saskia, wat super fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met ons matras en dat wij hebben kunnen bijdrage aan een goede nachtrust voor u. Wij wensen u nog veel slaapplezier toe. Slapen is leven.

Zeer betrouwbaar !

Niets anders dan lof !
Zeer bekwaam en oplossingsgericht !
Goede en duidelijke informatie vooraf en serieuze nazorg !

22 de junho de 2023

Beste heer de Bruin,
Bedankt voor uw mooie review. Onze excuses voor onze late reactie, uw review was ons ontschoten maar wat zijn wij blij dat u zo veel lof uitspreekt over ons. Ook daar doen wij het voor.

Classificada 5 em 5 estrelas

Uitstekende ondersteuning van mijn rug en nek

Sinds 2015 weet ik dat ik mijn uiteinden in de 5e wervel mis, dat is een geboorteafwijking. Ik heb dus iedere dag last van rugpijn. Vorig jaar besloot ik om eens een goede investering te doen in een matras en kwam bij Decupre terecht. Ik werd professioneel te woord gestaan, men wist waar men over praatte. Chapeau! Een matras speciaal voor mij gemaakt, werd binnen een aantal dagen geleverd en tot de dag van vandaag heb ik geen spijt van mijn besluit. Ik slaap heerlijk zonder 's nachts wakker te worden van de pijn in mijn rug. Voorheen werd ik regelmatig wakker van de pijn in mijn rug en kon dan nauwelijks nog slapen. Als ik overdag veel last van mijn rug krijg, dan ga ik een half uur op het matras liggen en daarna kan ik er weer even tegenaan. Vorige maand het hoofdkussen voor de nek aangeschaft. Ik draai nauwelijks nog in mijn slaap en word uitgeruster wakker. Geweldig! Ook de klantenservice is geweldig. Je wordt gebeld met de vraag of alles naar wens is. Heb je nog klachten, denken ze in oplossing met je mee. Zoiets heb ik nog nooit meegemaakt. Ik kan alleen maar vol lof over dit bedrijf praten. Decupre jullie krijgen van mij een dikke 10! En mocht je zelf toe zijn aan een nieuw matras en/of hoofdkussen, ik beveel je Decupre 100% aan. Het is de investering dubbel en dik waard.

Bedankt Decupre dat jullie het mogelijk hebben gemaakt om als particulier ook een matras te kunnen bestellen. Ik weet dat ik nooit meer helemaal van mijn rugpijn af zal komen maar door de goede nachtrust is mijn leven een stuk aangenamer geworden!

16 de junho de 2023

Resposta da Decupré

Goedemorgen Jolanda, wat een mooie complimenten voor ons en voor onze producten en wat super fijn dat jij weer een goede nachtrust hebt. Slapen is leven Irene Best

Classificada 5 em 5 estrelas

Geen rug- en nekklachten meer

Na lange tijd van alles te hebben uitgeprobeerd qua matras en hoofdkussens, en nog steeds rug- en nekklachten in de ochtend, hebben we eind vorig jaar een compleet bed incl. matrassen van Decupré aangeschaft. Sindsdien geen klachten meer en het bed ligt werkelijk fantastisch. De hoofdkussens van Decupré is wel even wennen, maar ligt uiteindelijk ook prima.

12 de junho de 2023

Resposta da Decupré

Wat fijn om te horen dat jullie geen klachten meer hebben Klaas-Jan daar doen we het voor. Slapen is leven Irene Best

Goede informatie en voorlichting

Goede informatie en voorlichting. Sinds januari 2023 de bedden ontvangen. Het voldoet aan onze verwachtingen en zijn blij met onze aankoop. Het enige jammere vind ik dat er geen keuze is in stoffen en/of design voor bed en ombouw.

9 de junho de 2023

Resposta da Decupré

Dag Ineke dankjewel voor jouw compliment over onze voorlichting en informatie verstrekking. Wij hebben overleg gehad en kunnen mensen, bij de wireless verstelbare boxspring, meerdere stoffen aanbieden. Bedankt voor jouw tip. Slapen is leven Irene Best

Zeer tevreden.…

Na diverse matrassen te hebben geprobeert ivm schouder en nek klachten decupre aangeschaft. Super. Tevens vindt ik hoofdkussen n aanbeveling. Zag er beetje vreemd uit maar werkt echt. Hoef niet meer kussen op te schudden gedurende nacht en geen klachten meer.

1 de dezembro de 2022

Resposta da Decupré

Hoi Anita dankjewel dat jij zeer tevreden bent. Het hoofdkussen ziet er inderdaad vreemd uit maar daardoor ligt het kussen wel fantastisch :-) En het kussen past in iedere standaard kussensloop. Slapen is leven Irene Best

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.