Min datters Seagate 2TB Harddisk kunne ikke starte, idet hovederne var ødelagte og var parkeret på mediet. Allan fra Digitalsupport udskiftede hovederne på disken. Efterfølgende var det muligt, at... Ver mais
A empresa respondeu
Digitalsupport var behjælpelig med at genskabe data fra en 10+ år gammel disk. Trods store skader på disken blev resultatet at jeg fik en stor del af dataen genskabt. Alle pengene værd. Tusind tak Dig... Ver mais
A empresa respondeu
Er meget tilfreds med Allans store indsats. Jeg havde en meget gammel og meget slidt harddisk til reparation/recovery hos ham - en harddisk med mange fotos, barndomsminder og andet værdifuldt. Harddis... Ver mais
A empresa respondeu
gik i et år med en død harddisk, viste ikke hvad. Hørte på vandrørene om digital support, kikkede på deres side med priser, og ligeså andre steder, de var bedst og billigst. Prøvede kontakt og der er... Ver mais
A empresa respondeu
Professionel data recovery i Danmark - Gratis express analyse - Tilbud med fast pris samme dag din enhed er undersøgt. Få reddet data fra harddisk, SSD disk, NAS server, Server RAID og memory kort - 24/7 døgnservice tilbydes.
Alpedalsvej 76, 6000, Kolding, Dinamarca
Jeg fik den bedste service hos digital support, og ejeren Allan Sørensen formåede at redde samtlige data på mit defekte harddrive. Jeg havde først indleveret det hos Labtech i Viborg, hvor jeg har købt disken, og de forsøgte at redde min data, men uden success. Labtech tilbød, at sende den til deres samarbejdspartnere Ibas i Norge med en samlet udgift på over 10.000 kroner. Heldigvis fandt jeg DigitalSupport på nettet, som kunne yde samme service til halv pris. Allan har holdt mig opdateret under hele forløbet og svarer altid hurtigt på emails og opkald. Desuden blev der taget alle coronavirus forbehold. Jeg kan kun anbefale denne virksomhed. DigitalSupport får min største anbefaling!
Jeg er detsvære lidt kedaf da jeg ikke fik redet særligmaget ca 1 tb af 4 tb
Det kedlig var ikke data tabet da jeg sente disken og fik den undersøgt var det de ca 1 tb han kunde rede og jeg bete om at få det redet og få sentd disken til bage da fejlen på disken var at jeg fik slette en bruger på en wdmycloud disk og han redet kontoen men den hade opent bat også slette en del filer og da jeg så listen han kunde rede skrev jeg til ham om at der manglet noget han under søgte den igen men fandt næsten ikke mere og sage der ikke var mere at rede så jeg ville gæren have redet det han hade og sende disken til bage og så var det jeg blev skuffet da jeg fik den til bage og selv prøvet at rede data fandt jeg ca 98 % af mine data og redet dem han kontakte mig sener for at høre og fortalte at jeg selv hade redet dem sage han det skule jeg haved sagt så kunde han have redet mere men jeg sage at han selv hade sagt der ikke var mere data at rede.
Han sage at han jo kun kikke efter data der ikke var slette selv om jeg heletide sage at jeg villle rede alle de data jeg kunde både slette og bruger slette profiler
Så jeg er i dag glad for at jeg brugte penge på at få disken til bage og selv kikke på den
Men elleres hurtig selv om jeg bete om den bilige løsning og flere undersølser
Vil moske bruge ham igen men så skal man være mage pracise i hvad der skal lave og findes
Det er overraskende så få ratings at Allan og hans virksomhed DigitalSupport har her på Trustpilot.
Han er super venlig og professionel og formåede at rede alt data på min 3TB Lacie harddisk.
Det er bestemt ikke billigt, men så kan man selv lære at være bedre til at køre back-ups.
Allan reddede en stor del af billederne på en defekt harddisk. Super service. Kan kun anbefales. *****
Absolut en af de bedste oplevelser med folk, der genskaber data!
Et familiemedlem havde tabt sin eksterne WD Passport og nu var den begyndt at klikke periodisk. Den kunne kortvarigt kontaktes i Windows men man kunne dårligt nå at kopiere noget ud inden den igen blev ukontaktbar. Skrev til Allan omkring diskens tilstand, og han gættede på at den nok havde lidt fysisk skade.
Sendte disken afsted til gratis analyse, det vidste sig at der netop VAR fysisk skade på et læsehoved, dette blev skiftet, og til alt held kunne 99,9% af data reddes uden problemer.
Kan roligt anbefale dem, og bruger dem gerne igen en anden gang!
Jeg fik reddet 99,9% af data fra en 3TB ekstern harddisk der havde været en tur på gulvet. Alt forløb som aftalt, blot på kortere tid end lovet. Man er i gode hænder hos Digitalsupport, alle aftaler bliver holdt og kommunikationen er top-professionel - jeg kan helt igennem anbefale Allan og digitalsupport :-)
Tak til Allan for at redde "mit liv i billeder" gennem de sidste 8 år!
Har lært lektien på den hårde måde - gem altid dine billeder (minder!) mere end ét sted.
Musikken på min eksterne Iomega-harddisk kunne ikke reddes, men over 8.000 filer i billeder og dokumenter er kommet retur.
Super service lige fra start og blev godt opdateret under hele processen, desuden var han færdig med min harddisk længe før ventet, da jeg havde bestilt den langsomste og billigste mulighed.
Vi vil uden betænkning bruge digitalsupport igen hvis behovet opstår. En kunde havde fået ødelagt begge diske i sit spejl på serveren og digitalsupport fik hentet alle data til en fornuftig pris og med fremragende service undervejs. Kan klart anbefales.
Vi har tidligere brugt andre recovery-firmaer, både gode og dyre og knapt så gode og billige. Vores oplevelse af digitalsupport er god og rimeligt billig.
Allan gav super god og personlig support fra starten til slut hvor jeg stod med alle mine data 100% reddet. Efter en telefonsamtale sendte jeg min disk ind og han gav et tilbud uden omkostninger. To af diskens læsehoveder var røget efter jeg satte et forkert strømadapter i og alligevel fik jeg reddet alle mine data. Manden kan trylle. Kan kun anbefale ham.
Gratis vurdering af mit problem. Alle data reddet til den lovede pris. Allan giver derudover en personlig betjening, hvor du ikke bare er et nummer i køen. Han følger opgaven til døren og sørge for, at du er tilfreds med arbejdet.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.