Beställde blommig deluxetårta med chokladfyllning fick den en dag innan kalaset. Jag följde instruktionerna att den ska vara i rumstemperatur. Dagen efter smakade tårtan som nybakat saftig och god.
Fototårtan blev jätte dålig, suddig och ögonen saknade kontrast, såg nästan död ut jätte obehaglig! Dem vägrar också reklamera trots att dem inte levererat det ja beställde. Får gå vidare för detta... Ver mais
Det blev bara fel… tårtan skickades med DHL från Tyskland och kom till närbutiken med alla andra paket där den stod ute hela dagen med alla andra paket… bara det är tokigt. Smaken kan man diskutera me... Ver mais
Bestilte en stor marsipankake med foto, som ble levert til avtalt tid. Kaken så fin ut, skuffelsen var stor da vi smakte på den, rett og slett uspiselig! Veldig kunstig smak og rar konsistens på bring... Ver mais
Vi trycker ditt favoritfoto eller motiv med livsmedelsfärg på färska tårtor. Europas ledande producent för personliga bakverk online. Beställ tårta online!
Hälsingegatan 14, 113 23, Stockholm, Suécia
Respondeu a 93% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Kan bara säga att vi är så nöjda med tårtan (spindelmannen)! Den kom på utsatt dag, smakade perfekt och blev omtyckt av alla och framförallt av vår 4 åring! Missade vid beställningen och ringde för att få hjälp, svarade nästan direkt och fixade lätt till det som glömdes när jag beställde! Kommer beställa härifrån igen, mycket bättre än vad jag hade hoppats på☺️

Tårtan kom ej i tid!!!
Dagen innan fick jag bekräftelse via sms på att tårtan skulle levereras enlighet plan. Dvs dagen efter mellan 9-17 (ganska lång tid att sitta henne och vänta kan tyckas, men eftersom detta är viktigt så pusslar vi i familjen). Kl 11 på dagen för leverans fick jag via Mail info om att den INTE kommer att levereras, utan att den kommer efter helgen. Dvs tre dagar senare än vad som lovades och därmed två dagar efter min sons kalas. De visar också på total nonchalans när de säker att jag kan få den för halva priset. Försökte att nå dem via telefon, men kom till telefonsvarare som säger att de inte svarar med hänvisning till deras öppettider vardagar mellan 9-17. Då ringde jag fredag kl 11.
Katastrof, förstörde min sons kalas.

Resposta da DinTårta.se
Väldigt dyra tårtor för att vara så små samt väldigt torra inne. Valde chokladbotten med kökrsbärscreme. Skämdes när man såg alla gästernas blickar när de tog första tuggan och kände att de var verkligen torrt.. Rekomenderas inte..

Resposta da DinTårta.se
Jag beställde en tårtaför 8 personer men den var såååliten så att jag var tvungen att köpa en till tårta, väldigtbesviken

Resposta da DinTårta.se
Inga problem med leveransen och kom i utlovad tid. Dock det jag missade vid beställning var att tårtan bakades "utomlands" och fick reda på det först via leveransnotiser från DHL. Det här är ingen information som företaget försöker direkt undanhålla, det står faktiskt på deras hemsida men är inte det första man ser heller så skulle uppskattas om de var tydligare med den informationen. För jag skulle aldrig beställa min tårta från utomlands. Sen till själva tårtan, på utsidan helt OK men kvaliten tyvärr hemsk, torr och smaklös konsistens. Vi åt allvarligt bara en liten bit av en 20 bitars tårta, resten slängde vi. Som tur hade tid att beställa en annan tårta så vi klarade oss på festen. Bortkastade pengar och kommer inte att beställa något mer från dinTårta. Märkte också att inga negativa recenssioner publiceras på deras hemsida (oseriöst!)

Resposta da DinTårta.se
Jag är så besviken för den tårtan. Helt missnöjd jag ringde för att klaga väldigt ironisk sätt att ta emot en kund som är missnöjd!!! "Jag förstår..." ingen lösning. Jag ville överraska mitt barnbarn jag sade jag fixar tårtan jag skäms nu ta med den vi ska vara 8 personer det kommer inte räcka ens 4 personer. Jag är så arg 😡 Vad ska jag göra nu så jäkla dyrt var den jag har inte råd att köpa ny😡ni borde verkligen skämmas. Om tårtan smakar inte så bra jag kommer att gå vidare!!! 😡

Resposta da DinTårta.se
Jag är så besviken😔 ettårskalas utan tårta och felaktig information på dhl sida, det stod leverans innan dagens slut och jag väntade till 12 på natten och inget kom, rekommenderar ingen att köpa från sidan, dessutom vet jag inte vad svaret blir på reklamation, en förstörd kalas och en ledsen mamma 😔

Resposta da DinTårta.se
Tårtan kom 6 dagar för sent. Valde att inte hämta ut tårtan och fick en makulerad faktura men en förstörd födelsedag. Kommer inte handla här igen.

Resposta da DinTårta.se
Tårta levererades 4 dagar efter kalaset.
Köp era tårtor någon annanstans.

Resposta da DinTårta.se
Riktigt goda, fina och prisvärda tårtor! Beställde en barntårta och tog leverans en dag innan, som rekommenderas. Tårtan kom i tid och blev succé hos barnen!

Resposta da DinTårta.se
Det var jättegott tårta och bra med leverans. Det är säker vi ska beställa igen nästa gång 👍. Tack så mycket!

Resposta da DinTårta.se
Beställde tårta och dekorationer till min dotters kalas med över en vecka till godo. Samma dag som leveransen ska komma får vi mail att det kan levereras tre dagar senare. Vad hjälper det mig att få tårtan efter kalaset? Så nu står jag här med en ledsen dotter och får jag spendera natten med att baka.
Beställ inte från den här sidan.

Resposta da DinTårta.se
Levererar till fel adress, vill sen inte ersätta för detta. Dessutom var tårtan väldigt torr inuti och smakade bröd med nutella bara.
Åvråder starkt från att köpa här!

Resposta da DinTårta.se
Ser att jag inte är ensam om att stå utan tårta. Jag beställde till sonens namngivning och nu står jag här utan tårta. Sjukt besviken.

Resposta da DinTårta.se
hej jag beställde en tårta från dig för 2 dagar sedan och kakan var så torr och det fanns inte tillräckligt med grädde i mitten. Jag är väldigt besviken över mit första köp, och den är för dyr och inte värt priset alls

Resposta da DinTårta.se
Fick tårta med mitt ansikte på utan avsändare. Den hamnat i soptunnan. Hur kan det vara tillåtet att skicka tårtor utan avsändare? Osmakligt ...
Senare: Ok nu fick jag veta vem det var. Det var ett practice joke så OK, korrigera till 3 stjärnor

Resposta da DinTårta.se
Hur kan de ta så mycket Betalt för att leverera en tårta där du får sätta på dekorationerna själv?? Och innehållet är inte I närheten av en fräsch hemmagjord tårta. Det verkar som den är maskingjord I tyskland ! Fy skäms att inte ange all sådan information till köparen!! Detta är lurendrejeri, ett hemskt sätt & stjäla pengar på!!!
Önskade att fira min syster med en speciell tårta i år och därför valde jag att beställa en fototårta från detta företaget.
Jag hade tyvärr inte läst recensionerna som har skrivits om dessa tårtor innan jag beställde, annars hade jag nog valt mitt lokala konditori.
Jag valde en tårta med chokladbotten och körsbärskräm. Det låter godare än vad det faktiskt var.
Tårtan hade ett fint utseende men var tyvärr både torr och tråkig på insidan. Lite saftigare tårtbotten hade ju inte skadat :/
Efter att ha läst andra recensioner så var det väl ett pluss att tårtan var här på den önskade dagen.
Blir inga fler beställningar härifrån tyvärr

Resposta da DinTårta.se
Min flickvän som bor utomlands beställde tårtan till mig och valde en specialtårta med ett foto på oss två tillsammans som motiv.
Tårtan är ingen gräddtårta så därför fungerar det bra att den skickas från Tyskland. Dock är det inte särskilt miljövänligt och det blir också rätt dyrt.
Utseendemässigt är den formad som en rektangulär box, så inte så vacker som en vanlig tårta. Utanpå är det sockerpasta vilket blir väldigt sött, så jag valde att äta den utan. Fotot var dock väldigt bra printat och återgivet på sockerpastan i rätt färger.
Inuti såg tårtan ut, och smakade som, en rulltårta med lite lingonsmak. Jag gillar inte lingon men denna var ändå ganska god.
Fick sms från DHL om leverans mellan kl 8-17 och den kom kl 16. Så den levererades på utsatt datum.

Resposta da DinTårta.se
Sämsta köpupplevelsen någonstans. Stod utan tårta på min dotters ettårsdag! Fick Mail från dhl att de skulle leverera tårtan på måndagen efter födelsedagen, kontaktar då mintårta.se och de säger att jag fått fel info och att tårtan visst skulle komma. Den kom inte. Köp inte därifrån!!

Resposta da DinTårta.se
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.