Eldabutiken i Lidköping Mycket proffsiga, trevliga montörer som gav oss konkreta och bra råd kring annan plats för kaminen än vi tänkt oss från början, vilket blev mycket bättre på alla sätt! Stä... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Otroligt nöjda med hela installationen av vår braskamin! Från början till slut kändes arbetet väldigt professionellt och väl genomfört. Installatörerna arbetade lugnt och noggrant, och vi blev sä... Ver mais
Eldabutiken Skellefteå. Vi köpte en braskamin med installation, typ full service. Allt funkade jättebra och gick snabbt, vi kände oss trygga och fick bra råd. De fixade även en ny stege på taket... Ver mais
Trevligt bemötande från både säljare och montörer. Det blev jättefint och bra. Värmer upp snabbt. Vad vi kommer att spara ved jämfört med den gamla kaminen. Ett stort tack till Elda butiken i Växjö.... Ver mais
Informações sobre a empresa
Eldabutiken är Sveriges största fackhandelskedja med Eldabutiker, från Vellinge i söder till Luleå i norr. Tillsammans bildar vi ett nationellt centrum för brasvärme, där du som kund får kvalificerad hjälp från inspiration, tips och råd till färdig installation. Hos oss hittar du det bredast sortimentet av eldstäder för både hemmet och trädgården, från ledande tillverkare i Sverige och Europa.
Informações de contacto
Fagerstagatan 18, 163 53, Spånga, Suécia
- info@eldabutiken.se
- eldabutiken.se
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de duas semanas
rekommenderar jag absolut inte dem.
Jag har varit i kontakt med Elda sedan Februari månaden men fram tills idag har inte fåt offerten! De håller inte sitt ord och är så pass dåliga i kontakt att jag var tvungen att besöka butiken själv "personligen" tre gånger bara för att få ett svar!!
Sista gången lovade dem att höra av sig när dem har fått svar från leverantören gällande hur ska dem installera kaminen som dem säljer.
Det som är anmärkningsvärt är att de vill sälja en modell som de själva inte vet hur den modellen ska monteras!!! Sämsta erfarenhet som jag har haft hittills.
Jag har dokumenterat alla mina kontakter med dem ifall dem nekar.
Kortfattat rekommenderar jag absolut inte dem.

Supernöjd med servicen
Supernöjd med servicen från första stund! Proffsiga och snabba i kontakten och installationen av våran eldstad.

Resposta da Eldabutiken
Vi köpte komplett kamin - Suveränt enkelt och tryggt!
Vi köpte komplett kamin, med installation.
Rikard och personalen i Växjö är fantastiska!
Utmärkt kommunikation, när allt inte går som tänkt.
Bra hjälp, och snabb installation.
5 Stjärnor - utan att tveka!

Pålitlig och kunnig leverantör
Bra kunnig personal vid val av insatskamin. Mycket bra kommunikation genom hela installationsprocessen. Alla hålltider hölls. En helt genomgående bra köpupplevelse.

Resposta da Eldabutiken
Tack Eldabutiken i Norrtälje!
Köpte kamin med rökkanal och installation av Eldabutiken i Norrtälje. Väldigt hjälpsamma både per mail, telefon och i butik, och tålmodiga när bygget försenades från vårt håll. Lätta att få tag i, och väldigt bra kommunikation gällande processen och vad vi själva kunde göra (och hur). Installationen gick väldigt snabbt och smidigt trots oländig tomt, och resultatet blev bättre än vi vågat hoppas. Fakturan bjöd inte på några överraskningar trots 6 månader gammal offert. Vi är oerhört nöjda med hela processen och rekommenderar dem varmt och reservationslöst!

Snabba, professionella installatörer i Skellefteå
Snabb, professionell o trevlig personal. Gjorde dessutom supersnyggt jobb/installation

Resposta da Eldabutiken
Malmöbutiken (Arlöv) - Kundvänliga och håller vad som lovats!
Malmöbutiken (Arlöv). Snabb, komplett och trevlig respons på förfrågan om delar till en av mina SCAN 85 spisar till skillnad från butiken där jag köpt spisen ny.
Beställning utan behov av handpenning samt uppringd direkt när varorna var framme vilket rimmade med vad som sagts från början. Enkelt, kundvänligt och effektivt. Nästa spis handlar jag i Malmöbutiken.

Rekommenderas
Bra hjälp och bemötande i butik. Bra att de sa till att vi kommer att behöva steg på vårt tak för att sotaren skulle godkänna det så att det blev monterat samtidigt som kaminen installerades. Killarna kom på överenskommen tid och hade ett trevligt sätt och gjorde ett bra och snabbt jobb. Elda motsvarade våra förväntningar till 100%.

Snabbt och proffsigt
Bra hjälp i butiken vid val av kamin. Montörerna kom på överenskommen tid och gjorde ett snabbt och proffsigt jobb. På eftermiddagen, samma dag, kom sotaren och hann även skicka besiktningsprotokollet till oss. Följande arbetsdag kunde jag skicka in protokollet till kommunen och fick slutbesked.

Resposta da Eldabutiken
Otroligt bra process rakt igenom.
Otroligt bra process rakt igenom.

Eldabutiken i Göteborg
Anders och co. på eldabutiken i Göteborg (Ringön) hjälpte oss på ett förträffligt sätt. Nu ska vi njuta av brasan!

Eldabutiken Norrtälje
Montering Jötul F200
Bra utbud och toppenservice med allt från val av kamin, bygganmälan hos kommunen till montering och besiktning. Toppklass!

Super nöjd med företaget
Bra kontakt med företaget och trevlig personal
Lyssnar och är tillmötesgående.
Kan varmt rekomendera Eldabutiken i Stenungsund

Eldabutiken - Luleå
För ganska exakt ett år sedan installerade Eldabutiken Luleå en Contura-kamin hos oss. Vi är så nöjda! Både installatörerna och försäljarna var superproffsiga och kunniga. Det utförde ett snyggt och noggrant arbete med installationen och var noggrann med att täcka golv och ta ihop skräp. Verkligen imponerande service från start till mål. Smidigt också att de löste allt med besiktning och sotning också. Vi kommer varmt rekommendera Eldabutiken i Luleå vidare! 🤩🔥

Resposta da Eldabutiken
Fantastiskt resultat med service i…
Fantastiskt resultat med service i världsklass. Självklara valet är eldabutiken i Norrtälje

Resposta da Eldabutiken
Enastående service och professionalism!
Jag vill uttrycka min djupa uppskattning för det fantastiska arbete som utfördes i samband med installationen av min braskamin (order 1688). Från början till slut möttes jag av en service som överträffade mina förväntningar.
Montörerna som kom för att utföra arbetet var otroligt trevliga, professionella och tillmötesgående. De arbetade effektivt och noggrant, samtidigt som de visade en genuin vilja att hjälpa till. Deras insats gjorde hela upplevelsen smidig och trygg.
Utöver deras yrkesskicklighet imponerades jag av deras hjälpsamhet och engagemang. På fredagsmorgonen råkade jag köra av vägen på grund av snöförhållandena, och trots att det inte var deras ansvar erbjöd de sig direkt att komma förbi och assistera mig. Den omtanken och servicenivån är verkligen något utöver det vanliga, och jag kan inte nog uttrycka min tacksamhet för detta.
Jag hoppas innerligt att eventuella förseningar orsakade av min situation inte påverkade deras arbete alltför mycket.
Sammanfattningsvis kan jag varmt rekommendera detta företag. De har en fantastisk personalstyrka som man verkligen ska vara stolt över! Jag framförde min tacksamhet till montörerna innan de åkte, men jag vill även här betona hur mycket jag uppskattar deras arbete och den service jag har fått. Stort tack!

Resposta da Eldabutiken
Snabbt och bra fixat av Eldabutiken Norrtälje…
Snabbt och bra fixat av Eldabutiken Norrtälje! Montörerna kom på morgonen med nya kaminen och satte in den och en skorsten. Blev kanonbra!
På eftermiddagen kom sotaren (som också hade bokats in genom Elda) och inspekterade det hela, så allt blev klart samma dag.
Extra plus för snabb och smidig hantering av ett litet fakturafel som hade smugit sig in.

Resposta da Eldabutiken
Eldabutiken i Norrtälje upplevdes som…
Eldabutiken i Norrtälje upplevdes som mycket kunniga och hjälpsamma med fokus på kundens behov och önskemål. Allt utfört på tid och proffsigt. Bästa betyg ges, bara +++++++

Resposta da Eldabutiken
Smidig installation av kamin!
Installation av en begagnad kamin i sommarstugan. Bemötandet var professionellt och trevligt, och allt sköttes med tydlig kommunikation. Arbetet genomfördes snabbt och resultatet blev toppen. En smidig och väl utförd installation som jag är mycket nöjd med!

Resposta da Eldabutiken
Jättenöjd allt gick snabbt från…Norrtälje
Jättenöjd allt gick snabbt från beställning till insättning av kamin och besiktning samma dag trevlig personal montörer och sotare Toppen bra betyg från mig.👍