Jag kan verkligen rekommendera Eldabutiken i Växjö. I butiken mötte Christofer som mycket engagerat och kunnigt hjälpte oss välja rätt kamin. Han och kollegorna hjälpte oss sedan igenom hela processen... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Eldabutiken i Lidköping Mycket proffsiga, trevliga montörer som gav oss konkreta och bra råd kring annan plats för kaminen än vi tänkt oss från början, vilket blev mycket bättre på alla sätt! Stä... Ver mais
Otroligt nöjda med hela installationen av vår braskamin! Från början till slut kändes arbetet väldigt professionellt och väl genomfört. Installatörerna arbetade lugnt och noggrant, och vi blev sä... Ver mais
Trevligt bemötande från både säljare och montörer. Det blev jättefint och bra. Värmer upp snabbt. Vad vi kommer att spara ved jämfört med den gamla kaminen. Ett stort tack till Elda butiken i Växjö.... Ver mais
Informações sobre a empresa
Eldabutiken är Sveriges största fackhandelskedja med Eldabutiker, från Vellinge i söder till Luleå i norr. Tillsammans bildar vi ett nationellt centrum för brasvärme, där du som kund får kvalificerad hjälp från inspiration, tips och råd till färdig installation. Hos oss hittar du det bredast sortimentet av eldstäder för både hemmet och trädgården, från ledande tillverkare i Sverige och Europa.
Informações de contacto
Fagerstagatan 18, 163 53, Spånga, Suécia
- info@eldabutiken.se
- eldabutiken.se
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de duas semanas
Jättenöjd allt gick snabbt från…Norrtälje
Jättenöjd allt gick snabbt från beställning till insättning av kamin och besiktning samma dag trevlig personal montörer och sotare Toppen bra betyg från mig.👍

Resposta da Eldabutiken
Eldabutiken i Växjö installerade insats…
Eldabutiken i Växjö installerade insats i vår öppna spis. Mycket smidigt hanterat och snyggt monterat.
Kan bara säga rekommenderas!

Snabb och professionell hjälp
Snabb och professionell hjälp. Trevligt bemötande. Vi fick denna gång hjälp med reparation av kakelugn av en mycket trevlig och kunnig kille. Vi har tidigare köpt både kakelugn och kamin från Eldabutiken i Varberg, och vi är väldigt nöjda.

Eldabutiken Växjö
Bra kommunikation, trevligt bemötande och höll sin tidsplan. Och fint blev det också!

Contura
Köpte kamin med installation och allt. Allt fungerade bra och proffsigt utfört.

Bra snabb kommunikation
Bra snabb kommunikation , prisvärt , snabb och flexibel installation, kan varmt
Mvh Pierre

Eldabutiken Växjö
Fick en insats installerad i en öppen spis, blev mycket bra och är nöjd med arbetet som utfördes. Snabb leverans och installation! Har tidigare fått en likvärdig installerad och varit mycket nöjd med den. Därav ett självklart val att låta Elda i Växjö fixa även med den nya installationen! Enbart positiva kommentarer att lämna om kontakten med dem!

Eldabutiken Sölvesborg
Byggde om murstocken och satte en ny kamin hos mig. Fantastiskt fint och noggrant arbete. Kan verkligen rekommendera denna firman.
Bra bemötande från säljaren Johan som visste precis vad han pratade om. Kom med idéer och lösningar.
Montören Kristoffer som sen kom för att utföra arbetet fick fria tyglar av mig att göra det han ansåg bäst. Han gjorde ett mycket noggrant jobb. Bra bemötande från alla i Sölvesborg. 5st välförtjänade stjärnor. Stort tack!

Ett Företag i Världsklass – Perfektion i Alla Led
Vi är oerhört imponerade av detta företag! Deras idéer och utförande är både perfekta och genomtänkta. De sätter alltid kunden i fokus och är exceptionellt kunniga och erfarna när det gäller att lösa tekniska problem.
Designen på deras produkter är vacker och genomarbetad. Dessutom är personalen otroligt artig, hjälpsam och mycket organiserad.
Ett företag som verkligen lever upp till höga standarder – vi rekommenderar dem varmt till alla som söker högkvalitativa lösningar för kaminer i Jämtland!

Resposta da Eldabutiken
Kan varmt rekommendera Eldabutiken i…
Kan varmt rekommendera Eldabutiken i Stenungsund.
Renovering av skorsten och ny kamin installerad.

Varbergs butik.
Mycket nöjd med butiken i Varberg.
Engagerad personal både på plats och vid hemmabesök.
Snabb och bra installation av etanol kamin.

Eldabutiken i Kalmar: Kunden i fokus
Eldabutiken i Kalmar har installerat en kamin hos oss. Jättebra bemötande, proffsiga och trevliga montörer! De synpunkter vi haft hat hanterats och åtgärdats på ett föredömligt sätt. Mycket nöjd!

Resposta da Eldabutiken
Elda stenungsund har fantastisk trevlig…
Elda stenungsund har fantastisk trevlig och bra personal! Vi fick god hjälp och det var snabb och bra service. Vi är otroligt nöjda med både installation av stege och kaminen från Jötul. Rekommenderar varmt Eldabutiken.

Norrtälje-butiken
Tack för snabb hjälp med reparation av vår braskamin! Som gjorde att vi kunde vi njuta av "eldning" under adventstid och jul- och nyårshelgerna.

Informativt och effektivt!
Informativt och effektivt!
Trevligt, personligt och proffsigt bemötande såväl i butik som under installation!
Jobbar på bra lugnt och fokuserat.

Resposta da Eldabutiken
Proffsig och trevlig personal.
Proffsig och kunnig personal både i butik samt vid installation av kamin.
Jag har inget att anmärka på och skulle verkligen rekommendera Eldabutiken i Stenungsund.

Resposta da Eldabutiken
Mycket duktiga hantverkare som visste…
Mycket duktiga hantverkare som visste vad gjorde snabbt och smidigt

Resposta da Eldabutiken
Vänligt bemötande av både säljare och…
Vänligt bemötande av både säljare och installatörer från Elda Växjö. Snabb leverans och bra information. Vår kamin är vi väldigt nöjda ned.

Mycket bra service
Mycket bra service på elda butiken i Norrtälje! Trevlig och kunnig personal på både kakelugn, spiskåpor och köksspisar. Det som de var osäkra på tog de reda på.
Resultatet blev mycket bra!

Nordpeis Salzburg
Köpte en Nordpeis Salzburg från Eldabutiken Norrtälje. Vi har fått ett mycket trevligt och proffsigt bemötande både i butiken, av de två installatörerna och i all mejlkonversation mellan beställning och installation. Att dessutom den kamin vi valde är både snygg och väldigt effektiv gjorde ju upplevelsen komplett.