Hvis du søger en reparationsservice der kan levere til en pris og kvalitet der vil få dig til at komme igen, så prøv Fastfix. If you are looking for a shop that can deliver quality and service for... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
De (Århus-butikken på Frederiksallé) har haft min iphone til reparation siden juli 2019 og når det endelig lykkes at komme i kontakt med dem så får man samme besked som sidst eller noget helt nyt. De... Ver mais
Min datter fik ødelagt sin telefons lyspanel i forbindelse med udskiftning af telefonens bagside. Ekspedient ville ikke vedstå sig skaden, fandt dækhistorier og beskyldte min datter for at lyve. Hun... Ver mais
A empresa respondeu
Informações sobre a empresa
- Loja de reparação de telemóveis
- Loja de acessórios para telemóveis
- Suporte e serviços para computadores
Escrito pela empresa
Hos Fastfix tilbyder vi økonomisk rentable kvalitetsreparationer af iPhone, iPad, Mac, Samsung, OnePlus og Huawei i Aarhus og omegn.
Informações de contacto
Frederiks Allé 134 KL, 8000, Aarhus C, Dinamarca
- 42420718
- support@fastfix.dk
- fastfix.dk
Não respondeu a opiniões negativas
Hurtig og god service
Jeg fik udskiftet skærmen på min IPhone 6 i løbet af 30 min. God og hjælpsom service. Kan klart anbefales.

Instant betjening & enorm hjælpsomhed
Jeg havde ødelagt min iPhone 5s og kontaktede FastFix, som sagde, at jeg bare kunne komme ind med det samme. Alt blev fixet, mens jeg var der (på under én time), jeg fik en masse information om mit produkt, - og der blev gjort langt mere end hvad, der blev betalt for.

God oplevelse
Hurtig, effektiv og billig med fin service. Kan anbefales!

Fantastisk god service!!!
Efter at have hældt (meget!!) kaffe ned i min MacBook pro var jeg overbevist om at computeren var død og alt indhold var gået tabt! Men takket være hurtig og effektiv hjælp og oprensning hos FastFix fungere min computer nu upåklageligt igen! Og til utroligt billige penge med et enormt serviceniveau!! Klart anbefalelsesværdigt!!

Resposta da Fastfix
Hurtig betjening - Godt resultat.
Kom ind med min Iphone, der havde mistet berøringsfølsomheden på skærmen. Da jeg kom tilbage en time efter kunne jeg konstatere at et hævet batteri havde ødelagt skærmen. Fik skiftet batteri og skærm og alt virker igen perfekt.
Jeg skal ikke kunne sige hvilken skærm og glas de benytter, men sikkert ikke topmodellen, da det er meget rimelige priser.
Venlig betjening, der sætter kunden godt ind i telefonens tilstand. Jeg er godt tilfreds.

Ekstrem elendige tidshorisonter
Jeg skulle have repareret min Macbook. Jeg fik at vide at det højst sandsynligt var keyboardet, der skulle skiftes.
De havde min computer i 1 1/2 mdr.
Hver jeg rykkede for en tidshorisont blev jeg spist af med undskyldninger som: reperationsudstyret er taget i tolden, "vi har haft travlt i dag" osv.
Man havde konstant følelsen af, at de havde kalkuleret med at det var bedre med én meget utilfreds kunde end mange mellemfornøjede.
For ikke at sige at jeg åbentbart kom bag i køen hver gang "presset" fra de indkommende mobil-reparationer blev stort.
Den eneste formildnende omstændighed var at jeg kun endte med at betale for det faktiske arbejde.
Jeg vil bestemt ikke anbefale FF ligesom jeg ikke kommer til at anvende den igen.

Ny skærm på iPhone 5s
Jeg afleverede en meget slidt iPhone 5s med en smadret skærm. Da jeg kom tilbage for at hente, forklarede medarbejderen mig at jeg skulle overveje at skifte batteriet, da det var hævet og kunne give yderligere skader. Men jeg besluttede mig for kun at skifte skærmen. Da de ikke kunne sætte den nye skærm på, pga. det ophævede batteri, forklarede medarbejderen mig at de ville skifte batteriet på deres regning. Jeg synes, at de ydede en rigtig god service!

God og hurtig service
Indleverede en iPad mini 2 med smadret glas lørdag og kunne hente den efterfølgende tirsdag.
Har foreløbig fungeret upåklageligt i knap en uge.

Resposta da Fastfix
Super resultat - fantastisk service til billige penge
Fik skiftet skærm på min iPhone 6s til en forholdvis højpris. Men sådan er det desværre alle steder. Fastfix var dog 500kr billigere end den billigest konkurrent i byen.
Kan ikke se/mærke forskel på den oprindelige skærm og den jeg har fået af dem. Meget god kvalitet og så er de ekstremt imødekommende
Kan klart anbefaledes herfra

Dårlig glaskvalitet
Fik skiftet mit glas på min iPhone 6 og blev forsikret om at kvaliteten af glasset var på højde med originalt glas. Efter at have tabt telefonen (på bagsiden på en gummibumber, fra lav højde) gik glasset i stykker. Opdagede det først senere da jeg på ingen måde troede det kunne være sket samlede jeg den blot op.
Jeg tabte min telefon ja. Kunne glasset holde til det? Nej. Ville den kunne hvis det var originalt? Ja.
Jeg spørger om dokumentation for holdbarheden han reklamerer med og hvilket mærke de monterer og bliver forulempet med "at jeg truer dem". Jeg får talt dem til ro, og de lovet at sende dokumentation hvis jeg ville sende kvittering. Jeg sender kvitteringen men har endnu ikke fået dokumenation.
Jeg er ked af at jeg valgte at stole på Fastfix, og vil finde et andet sted at få min telefon lavet.
Kort sagt:
Dårlig service og lav kvalitet.
Ift. Svaret fra Fastfix.
Så er jeg utilfreds med at i siger Grade-A er lige så godt som originalt glas. Det er en fejl og blir jeg hurtigt klar over da jeg får fikset den igen et andet sted. Det kan også være det havde siddet i spænd siden der skulle så lidt til for at den gik i stykker.
Du er ret skråsikker på at min telefon var i orden, men den fik et minde fald på en bumper og blev ødelagt 3 individuelle steder.
Forklar venligst trustpilot og mig hvordan du kvalitetssikre kvaliteten af dine glas? Eller upload den dokumentation du hævder at have. Hvordan kan du med sikkerhed sige at mit glas var i orden? For jeg oplevede det som værende svagt og rigtig lav kvalitet, og sagde jeg kunne komme ned med den igen. Men så var det bare at betale en gang til.
Den blev tabt fra lav højde på en gummibumper.
Så vil du ikke skrive hvordan du kvalitetssikre?

sød og ærlig behandling
Han var direkte ærlig overfor mig omkr at det ikke kunne betale sig at reparere min iPad, uden at udnytte situationen.
sådan skal det være!

Han snød mig!
Det er godt nok det værste sted jeg nogensinde har oplevet! Hvis jeg skal give et råd videre er det ALDRIG at skulle få lavet jeres skærm der!! Jeg kom derned for at få lavet min skærm, og han sagde at han sagtens kunne fixe den. Jeg kommer tilbage på det aftalte tidspunkt hvor at han stadig ikke har repareret den. Jeg kommer tilbage en uge efter og får den med hjem. Et par timer efter stopper touchen med at virke og jeg går ned med den igen, og kommer på det aftale tidspunkt igen hvor han så IGEN ikke har lavet den. Jeg kommer ned en uge efter hvor han siger at han ikke kan finde min mobil at den er blevet væk fordi at de har ryddet op!!! Det er godt nok dårlig service og totalt uprofessionelt. Jeg har stadig ikke fået min mobil. ALDRIG FÅ LAVET JERES MOBILER DER!!!

Mega god service
Jeg besøgte Fastfix for at få batteriet skiftet i min iPhone5, fordi mobilen havde opført sig underligt på det sidste og pludseligt ikke længere ville lade op. Jeg afleverede telefonen og aftalte at jeg kunne hente mobilen dagen efter fordi jeg skulle direkte på arbejde indtil midnat. Fordi de ikke tager mit kort, bliver jeg henvist til den nærmeste hæveautomat (jeg kommer lidt i tvivl om, hvorvidt jeg skulle betale ved aflevering eller afhentning af telefon så skynder mig at hæve penge og vender tilbage til Fastfix). Da jeg kommer tilbage regner jeg egentligt med få min tvivl opklaret med et: "Vi klarer betalingen i morgen når du henter telefonen", men i stedet har de telefonen klar til mig - og der er kun gået i alt 5-7 minutter! Wow. Mens vi venter på at min telefon tænder får jeg instruktioner og informationer omkring min telefon og hvad jeg kan forvente af den fremover (telefonen er 3 år gammel så jeg forventer ingen mirakler, men den fungerer bedre end den har gjort meget længe). Rigtig god - og overraskende hurtig service.

Resposta da Fastfix
Godt arbejde og god betjening
Fik en iPad mini repareret. Eller om-repareret efter en tilsvarende virksomhed, der for nyligt er flyttet ud i Skejby centret, havde haft fingre i den med mildest talt katastrofale resultater. Hos Fastfix fik jeg en god betjening og min iPad mini virker som ny igen. Fik endda et panserglas med kvit og frit på vej ud af døren - sådan.

Resposta da Fastfix
Hurtig betjening, ikke tilfredstillende resultat
Jeg kom ned til Fastfix 30min før lukketid. Arbejder dagligt i Norge så skulle have lavet min skærm inden jeg skulle afsted om natten. De laver min skærm og jeg er pisse glad. 1time senere går min telefon ud, skærmen var helt død. Jeg kunne bruge min telefon ved hjælp af Siri, men jeg kunne ikke se noget på skærmen. Nåede ned forbi irep med den og de åbnede den igen og sagde de kunne se at den der havde monteret skærmen havde været alt for hurtig og ikke forbundet ledningerne. Det gjorde de heldigvis for mig, gratis.
14dage efter begynder glasset og revne, inde under panserglasset. Jeg har min telefon i cover og panserglas, men alligevel er glasset flækket inde bagved, og jeg har ikke tabt den en eneste gang. Århus billigste reparation af skærme, jeg tænker bare, kan det blive for billigt?

Resposta da Fastfix
3. gang var ikke lykkens gang....
Første gang jeg skule ind og have repareret min mobil hos fastfix.dk var det pga. batteriet. Det blev lavet og jeg troede alt var i skønneste orden, end til jeg kom hjem at fandt ud af at indgangen til høretelefoner + min mikrofon ikke virkede, som det ellers gjorde før jeg indleverede den. Endnu engang tog jeg ind i butikken for at klage, og fik at vide at jeg først kunne hente den dagen efter.
Det gjorde jeg så, kun for at konstatere at mikrofonen stadig ikke virkede optimalt. Da jeg endnu engang tager ind i butikker for at klage over det, påstår de at der intet er galt med den, at de har testet den og at de derfor ikke vil lave den, på trods af reklamationsretten. Derudover påstår de også, at fejlen aldrig var der i første omgang.
Nu skal jeg så have den lavet et andet sted, for en fejl der ikke var der førhen...

Resposta da Fastfix
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.