Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik ben heel tevreden over jullie product 👌🏽✊🏽 Alleen waar je die zwarte rubber ringen die helpen niet veel daarom daarom witte tape waar je normaal water kranen afdicht en nu is die perfect 👌🏽... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

De levering vond plaats slechts twee dagen na het plaatsen van mijn bestelling, wat een aangename verrassing was. Wat het helemaal compleet maakte, was dat alle benodigdheden, waaronder een handig luc... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Ik ben erg tevreden met de bestelling. Het bestelde werd snel geleverd in een kleiner pakketje dan ik had verwacht. Het was snel opgezet. De rand, die moest worden opgeblazen, is jammer genoeg niet he... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de equipamentos e roupas para actividades ao ar livre
  2. Banhos termais

Welkom bij Frozy Therapy - Waar wij jou helpen om de beste versie van jezelf te worden! Bij Frozy Therapy zijn we gepassioneerd over koud water therapie en bieden we de ultieme ijsbadervaring. De missie van Frozy: Frozy omarmt koud water therapie als een krachtig middel om ons lichaam en geest te versterken. Onze missie is om een gemeenschap van individuen te inspireren die vastbesloten zijn om hun volledige potentieel te bereiken. Wat Frozy onderscheidt: Topkwaliteit: Bij Frozy Therapy gaan we voor niets minder dan het beste. Onze ijsbaden zijn zorgvuldig ontworpen en vervaardigd met de hoogste kwaliteitsmaterialen om duurzaamheid en veiligheid te garanderen. Extra Ruimte en Stabiliteit: We begrijpen dat comfort cruciaal moet zijn voor een optimale koudwatertherapie, want je wilt niet krap zitten. Daarom bieden onze baden extra ruimte en extra stabiliteit, zodat jij je volledig kan overgeven aan de sensatie van het koude water. Het motto van Frozy: “Embrace the cold, unleash your power” is ons motto. We nodigen je uit om jezelf uit te dagen, je grenzen te verleggen en jezelf te bevrijden van de beperkingen die je jezelf hebt opgelegd. Stap uit je comfortzone, omarm de kou, en ontdek de ongekende kracht die in jou schuilt. Het doel van Frozy: Het doel van Frozy is om je te ondersteunen op je reis naar persoonlijke groei en welzijn! Dit doen wij door je de kans te bieden om uit je comfort zone te stappen en je denken te verruimen, om de beste versie van jezelf te worden.

Informações de contacto

4,5

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

73 opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de duas semanas

Classificada 5 em 5 estrelas

Goede snelle levering en klantenservice…

Goede snelle levering en klantenservice is goed bereikbaar. Plonzen maar😉

9 de novembro de 2023

Resposta da Frozytherapy

Hey Jasper, Wij zijn blij om te horen dat je de snelle levering en klantenservice waardeert! Goed dat je de stap genomen hebt om uit je comfort zone te stappen met jouw ijsbad. Omarm de kou, ontketen jouw kracht❄️

Classificada 5 em 5 estrelas

Mooi ijsbad. Zeker van Waarde!

Mooi ijsbad. Zeker top bedrijf. Zal veel potentie hebben in de toekomst.

2 de novembro de 2023

Resposta da Frozytherapy

Hi Ayman, bedankt voor je waardering voor Frozy! Wij doen dag in dag uit ons uiterste best om alle klanten een ''ijskoude'' ervaring te bieden om de wonderen van het koude water te onthullen. Geniet van jou ijsbaden avontuur🧊

Erg tevreden

Erg tevreden, ziet er mooi uit, makkelijk in elkaar te zetten.
Helemaal top

26 de outubro de 2023

Resposta da Frozytherapy

Hi Danny, enorm bedankt voor je positieve reactie! Wij hopen dat je gaat genieten van jouw ijskoude avontuur en de wonderen van koud water gaat ontdekken❄️

Classificada 5 em 5 estrelas

Geweldige service en een kwalitatief…

Geweldige service en een kwalitatief uitstekend product! Enorm blij met de snelle levering vanuit NL naar de UK.

20 de outubro de 2023

Resposta da Frozytherapy

Hi Levi, wat fantastisch om te horen dat je zo tevreden bent over ons ijsbad en de snelle service. Wij willen overal ter wereld onze klanten een ijskoude ervaring bieden dus ook in de UK!❄️

Top bad

Top bad, kwalitatief en makkelijk te gebruiken!

Hi Tim,
Dank je wel voor je positieve feedback! We zijn blij om te horen dat je geniet van het ''ijskoude'' ijsbad van Frozy Therapy.

Classificada 5 em 5 estrelas

Frozy therapy is een bijzonder ijsbaden…

Frozy therapy is een bijzonder ijsbaden merk! Het bad is 90 cm breed (breder dan de andere op de markt) waardoor het lekker comfortabel zit. Het product is echt af en heb het met alle plezier ontvangen. Echt een aanrader!

16 de outubro de 2023

Resposta da Frozytherapy

Fantastisch om te horen dat je zo enthousiast ben over het ijsbad van Frozy. Geniet van ons extra grote ijsbad en stay cool Jonne!

Classificada 5 em 5 estrelas

Het ijsbad heeft mijn verwachtingen…

Het ijsbad heeft mijn verwachtingen overtroffen. Goede kwaliteit en simpel te installeren. Moet nog wel erg wennen aan de kou hahah

13 de outubro de 2023

Resposta da Frozytherapy

Wat geweldig dat we jou verwachtingen hebben overtroffen met ons Frozy ijsbad. Het ''ijskoude'' water zal altijd een challenge blijven, maar je zal er steeds beter in worden en een ijser sterke mindset bouwen❄️ Bedankt voor je review!

Een echte aanrader

Resposta da Frozytherapy

Bedankt dat je ons ijsbad voor ''koudwatertherapie'' aanbeveelt aan anderen. Wij waarderen jou review enorm! 🥶

super!

Snelle levering en goede kwaliteit

Resposta da Frozytherapy

Jou ''ijskoude'' review verwarmt onze harten! Fijn om te horen dat je hebt genoten van onze snelle levering en goede kwaliteit. Steven omarm de kou en ontketen je kracht❄️

Positief verrast door ervaring

Ik twijfelde of een ijsbad echt iets voor mij was, maar toch besteld door m'n nieuwsgierigheid. M'n verwachtingen zijn meer dan overtroffen! Ik gebruik hem nu ongeveer 1,5 week en merk echt dat m'n energie gedurende de dag enorm is toegenomen. Het product is groot genoeg om erin te zitten en de levering was keurig op tijd.

17 de outubro de 2023
Opinião espontânea

Resposta da Frozytherapy

Bedankt voor het schrijven van jou uitgebreide ervaring met het Frozy ijsbad! Maak er een ijskoud avontuur van en blijf genieten van de wonderen van het ''ijskoude'' water.

Kwalitatief product

Kwalitatief product, snelle service!

28 de setembro de 2023

Resposta da Frozytherapy

Bedankt voor je positieve feedback! Wij hebben ons best gedaan om het Frozy ijsbad van de hoogste kwaliteit te maken en een ''ijs''er sterke service te hanteren. Embrace the cold, unleash your power Miranda!

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.