Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik twijfelde of een ijsbad echt iets voor mij was, maar toch besteld door m'n nieuwsgierigheid. M'n verwachtingen zijn meer dan overtroffen! Ik gebruik hem nu ongeveer 1,5 week en merk echt dat m'n en... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik ben heel tevreden over jullie product 👌🏽✊🏽 Alleen waar je die zwarte rubber ringen die helpen niet veel daarom daarom witte tape waar je normaal water kranen afdicht en nu is die perfect 👌🏽... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

De levering vond plaats slechts twee dagen na het plaatsen van mijn bestelling, wat een aangename verrassing was. Wat het helemaal compleet maakte, was dat alle benodigdheden, waaronder een handig luc... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Informações sobre a empresa

1. Loja de equipamentos e roupas para actividades ao ar livre
  2. Banhos termais

Welkom bij Frozy Therapy - Waar wij jou helpen om de beste versie van jezelf te worden! Bij Frozy Therapy zijn we gepassioneerd over koud water therapie en bieden we de ultieme ijsbadervaring. De missie van Frozy: Frozy omarmt koud water therapie als een krachtig middel om ons lichaam en geest te versterken. Onze missie is om een gemeenschap van individuen te inspireren die vastbesloten zijn om hun volledige potentieel te bereiken. Wat Frozy onderscheidt: Topkwaliteit: Bij Frozy Therapy gaan we voor niets minder dan het beste. Onze ijsbaden zijn zorgvuldig ontworpen en vervaardigd met de hoogste kwaliteitsmaterialen om duurzaamheid en veiligheid te garanderen. Extra Ruimte en Stabiliteit: We begrijpen dat comfort cruciaal moet zijn voor een optimale koudwatertherapie, want je wilt niet krap zitten. Daarom bieden onze baden extra ruimte en extra stabiliteit, zodat jij je volledig kan overgeven aan de sensatie van het koude water. Het motto van Frozy: “Embrace the cold, unleash your power” is ons motto. We nodigen je uit om jezelf uit te dagen, je grenzen te verleggen en jezelf te bevrijden van de beperkingen die je jezelf hebt opgelegd. Stap uit je comfortzone, omarm de kou, en ontdek de ongekende kracht die in jou schuilt. Het doel van Frozy: Het doel van Frozy is om je te ondersteunen op je reis naar persoonlijke groei en welzijn! Dit doen wij door je de kans te bieden om uit je comfort zone te stappen en je denken te verruimen, om de beste versie van jezelf te worden.

Informações de contacto

4,5

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

73 opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de duas semanas

snelle levering

snelle levering, product is mooier dan de verwachting

10 de janeiro de 2024

Resposta da Frozytherapy

Hi Dario, super fijn om te horen dat je blij bent met het Frozy ijsbad en onze snelle levering. Bedankt voor je review en geniet van jou ijskoude avontuur!❄️

Snelle service

Snelle service! En bovenal topkwaliteit, zit nu al elke dag in het ijsbadje:)

4 de janeiro de 2024

Resposta da Frozytherapy

Hey Tjeerd, we waarderen je positieve feedback over de snelle service en de topkwaliteit van het Frozy ijsbad. Het is geweldig om te horen dat je er al elke dag van geniet. Als je in de toekomst nog vragen hebt of meer wilt delen, staan we altijd voor je klaar. Blijf genieten van je dagelijkse ijsbad! ❄️

Super kwaliteit

Ik heb een Frozy ijsbad besteld en de kwaliteit is echt super goed! Het ijsbad was snel geleverd en de klantenservice reageerde snel op mijn vraag die ik had over koud water therapie.

4 de janeiro de 2024

Resposta da Frozytherapy

Bedankt, Silke! We zijn blij dat je tevreden bent met de kwaliteit van het Frozy ijsbad en dat de levering snel verliep. Goed om te horen dat onze klantenservice snel en behulpzaam was bij het beantwoorden van je vraag over koudwatertherapie. ❄️

Top ijsbad

Top ijsbad, heel tevreden!

22 de dezembro de 2023

Resposta da Frozytherapy

Hi Dani, super tof om te horen dat je blij bent met het Frozy ijsbad! Geniet van jouw koud water avontuur❄️

Super ervaring

Super ervaring ! Netjes en snel geleverd

28 de dezembro de 2023

Resposta da Frozytherapy

Hey tim, we zijn blij te horen dat je een super ervaring hebt gehad en dat de levering netjes en snel verliep. Embrace the cold, unleash your power! ❄️

Meer dan tevreden

Ik ben super blij met het ijsbad van Frozy. Hij is erg gebruiksvriendelijk en makkelijk in elkaar te zetten. Het bad heeft een super goede kwaliteit en voelt ook echt stevig aan.

Het is voor mij echt een goede investering geweest. Het helpt mij mentaal heel erg en de discipline die je hierdoor opbouwt is enorm. Als je van een uitdaging houdt zou ik je zeker aanraden om dit bad van Frozy te kopen.

1 de dezembro de 2023

Resposta da Frozytherapy

Hey Caya, bedankt voor je positieve feedback over het Frozy ijsbad! We zijn verheugd dat je blij bent met de gebruiksvriendelijkheid, kwaliteit en de mentale voordelen. Als je verdere vragen hebt, staan we voor je klaar! ❄️

Topp

Bij Frozyrtherapy moet je zijn als je een ice bad wilt. Service van hun is gewoon goed ze reageer snel op je berichten als je vragen hebt, de kwaliteit is ook goed en is makkelijk in elkaar te zetten.

16 de dezembro de 2023

Resposta da Frozytherapy

Hey Ilias, enorm bedankt voor de positieve feedback over Frozy Therapy. We zijn blij te horen dat je tevreden bent met zowel onze service als de kwaliteit van ons product. We hopen dat je volop geniet van jouw ijsbad. Als je nog verdere vragen hebt of hulp nodig hebt, staan we altijd voor je klaar! ❄️

Classificada 5 em 5 estrelas

Hele snelle levering en super makkelijk…

Hele snelle levering en super makkelijk om in elkaar te zetten. Dit was me echt binnen 5 minuten gelukt. Het bad is ook makkelijk schoon te houden en de kwaliteit voelt echt stevig aan. Als je een ijsbad gaat kopen zou ik deze echt aanraden!

4 de dezembro de 2023

Resposta da Frozytherapy

Dank je wel voor je waardering voor ons product! We zijn verheugd te horen dat het opzetten van het ijsbad voor jou ook zo eenvoudig was. We waarderen je support enorm en hopen dat je volop kunt genieten van het ijsbad. ❄️

Classificada 5 em 5 estrelas

Ben super blij met het product

Ben super blij met het product, is van hoogwaardige kwaliteit. Levering was snel, kreeg er zelfs een ebook als cadeautje bij! Zeker een 5/5

28 de novembro de 2023

Resposta da Frozytherapy

Fantastisch om te horen dat je zo tevreden bent met het Frozy ijsbad en onze snelle levering. Bedankt voor de support en succes met jouw koud water avontuur! ❄️

Top kwaliteit en service

PostNL had het pakket beschadigd en helaas ook het ijsbad. Zonder problemen een nieuwe opgestuurd gekregen van Frozy.

5 de dezembro de 2023

Resposta da Frozytherapy

Hallo Stephan, bedankt voor je positieve feedback! Wat om te horen dat je tevreden bent met onze klantenservice. Het is ons doel om ervoor te zorgen dat je een perfecte ervaring hebt met Frozy. Geniet nu van je nieuwe ijsbad en mocht je verdere vragen hebben, staan we altijd voor je klaar. ❄️

Top ijsbad!

5 de dezembro de 2023

Resposta da Frozytherapy

Hallo wel, Frank! Bedankt voor je positieve reactie en waarderen je positieve feedback over ons ijsbad. Blijf genieten van je Frozy ijsbad! ❄️

Perfect product!

Alles zit goed in elkaar en een duidelijke gebruiksaanwijzing!

17 de outubro de 2023

Resposta da Frozytherapy

Bedankt, Daniel! We zijn blij om te horen dat je het Frozy ijsbad als een perfect product ervaart en dat alles goed in elkaar zit. Het is geweldig dat de gebruiksaanwijzing duidelijk is en bijdraagt aan een positieve ervaring. Als je nog vragen hebt of als we je ergens anders mee kunnen helpen, laat het ons dan weten. Veel plezier met je Frozy ijsbad! ❄️

10/10 meer niet te zeggen

20 de novembro de 2023

Resposta da Frozytherapy

Dank je wel, Scott! We waarderen je perfecte beoordeling van 10/10. Het is geweldig om te horen dat je zo tevreden bent met ons product. Geniet van je ''IJSKOUDE'' avontuur met het Frozy ijsbad! ❄️

Een van de beste investeringen ooit

Een van de beste investeringen ooit
Heb nu het ijsbad 1 maand en wat het heeft gedaan voor mij is echt enorm
Ik had nooit verwacht dit aan te kunnen, ik vond koud douchen altijd al verschrikkelijk.
Nu met dit bad stap ik elke dag erin en werk ik aan mijn mentale kracht.
Daarnaast is dit bad ook erg fijn, groter dan andere en heel makkelijk op te zetten!
Ik zou dit iedereen aanraden.

7 de dezembro de 2023

Resposta da Frozytherapy

Bedankt, Mike! Fantastisch om te horen dat het Frozy ijsbad een van je beste investeringen ooit is. Geweldig dat je al na een maand positieve veranderingen ervaart, zowel mentaal als fysiek. We waarderen je aanbeveling aan anderen. Blijf genieten van de voordelen en als je ooit hulp nodig hebt, staan we voor je klaar! ❄️

Helemaal top

Super makkelijk te installeren en werkt goed. Doe nu elke dag een ijsbad en kan niet zonder.

20 de novembro de 2023

Resposta da Frozytherapy

Bedankt, Dirk! Goed om te horen dat je het Frozy ijsbad helemaal top vindt. We zijn blij dat het makkelijk te installeren is en goed werkt voor jou. Dagelijks een ijsbad nemen is een indrukwekkende routine! Blijf genieten van je ijsbadervaring! ❄️

Classificada 5 em 5 estrelas

Snelle levering, goed product, zoals omschreven. Erg blij mee.

17 de novembro de 2023

Hi Maureen,
Super fijn om te horen dat je blij bent met het Frozy ijsbad en onze snelle levering. Bedankt voor je review en geniet van jou ijskoude avontuur!❄️

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik ben heel tevreden over jullie product 👌🏽✊🏽

25 de novembro de 2023

Resposta da Frozytherapy

Hi Ronald, enorm bedankt voor je positieve review en dat je het Frozy IJsbad als perfect omschrijft. Heel veel succes met jouw ijsbaden avontuur! De temperaturen zijn er perfect voor nu❄️

Classificada 4 em 5 estrelas

Ik ben erg tevreden met de bestelling

Ik ben erg tevreden met de bestelling. Het bestelde werd snel geleverd in een kleiner pakketje dan ik had verwacht. Het was snel opgezet. De rand, die moest worden opgeblazen, is jammer genoeg niet helemaal zonder kreukels. Maar dat hindert de functie van het bad niet. Het deksel is prettig on te voorkomen dat er rommel in terecht komt, maar als het regent of net als vandaag sneeuwt dan zakt het deksel in. Ik zal voor komende natte dagen wat anders moeten verzinnen. De diepte en breedte van het bad is prima voor mij. Ik heb een normaal postuur en ben 1.80 meter lang.

21 de novembro de 2023

Resposta da Frozytherapy

Beste John, Hartelijk dank voor je uitgebreide review en waardering voor het Frozy ijsbad! We zijn verheugd te horen dat de levering snel verliep en dat het bad snel kon worden opgezet.

Wat betreft de opmerking over de opblaasbare rand, het spijt ons dat deze niet helemaal zonder kreukels was bij ontvangst. We willen je laten weten dat de rand de eerste dag een beetje wordt opgerekt door de lucht die erin zit, en dat er daarna meer lucht aan kan worden toegevoegd om een mooie cirkelvorm te verkrijgen.

Wat betreft het deksel dat inzakt bij regen of sneeuw, begrijpen we dat dit een uitdaging kan zijn. Ik zag in je bestelling dat je al beschikt over de all weather cover. Deze is waterdicht en speciaal ontworpen om je ijsbad te beschermen tegen verschillende weersomstandigheden, inclusief regen en sneeuw. Het kan zijn dat de all weather cover een beetje inzakt, maar de all weather cover is waterdicht en zal geen regenwater het ijsbad in laten komen.

Nogmaals bedankt voor je waardevolle feedback. We stellen het op prijs dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. Als er verdere vragen zijn of als we je ergens mee kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Team Frozy❄️

Top kwaliteit

Top kwaliteit, zou deze zeker aanraden

21 de novembro de 2023

Resposta da Frozytherapy

Hallo Arne, super fijn om te horen dat je de kwaliteit van het Frozy IJsbad top vindt! Bedankt voor je review. Embrace the cold, unleash your power❄️

Classificada 5 em 5 estrelas

Top bad ook voor een lang persoon !

17 de novembro de 2023
Opinião espontânea

Resposta da Frozytherapy

Hi Wessel! Wij hebben het bad extra groot gemaakt (90cm), zodat iedereen comfortabel in het ijsbad kan zitten. Fijn dat dit ook uit jouw ervaring blijkt! Geniet van je ijsbad avontuur❄️

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.